Minden héten a heti trendben hat nőt mutatunk, olvasóink pedig megszavazzák, hogy ki közülük a legszebb. Ha voltunk valami jó hazai celebeseményen, akkor a heti trend mindig ezt a rendezvényt szemlézi, mi pedig kíváncsian várjuk, hogy a résztvevők közül ki tetszik a legtöbb szavazónak.

A heti győzteseket év végén összeszedjük és együtt mutatjuk be, így alakul ki az év végi döntő végeredménye. Az önök egész éves szavazatai alapján 2014-ben például Görög Zita, 2015-ben pedig Osvárt Andrea lett a legszebb.

Hát nézzük, 2016-ban kinek sikerült mindenkit túlragyognia – és természetesen most is várjuk az ön szavazatát az év legszebbjére!

Gubík Ági

A márciusi Glamour-gálán a Barátok köztből is ismert Gubík Ági egy olyan sárga ruhában jelent meg, amit nem győztünk dicsérni. Olvasóink a jelek szerint mélységesen egyet értettek, Szellő István partnere ugyanis elsöprő fölénnyel nyerte a szavazást azon a héten. A második helyezett Ónodi Eszterre ötödannyian sem klikkeltek.

Döbrösi Laura

Szintén második lett a szavazásban Ónodi Eszter két héttel később, amikor a televíziós újságírók rendeztek díjátadó gálát. Itt azonban az a színésznő előzte meg őt, aki az Aranyéletben a lányát játssza: Döbrösi Laura. Ezúttal nem volt olyan markáns a különbség, olvasóink mindenesetre értékelték a fiatal színésznőn a fekete-fehér öltözék meg a vörös rúzs és táska kontrasztját. Meg hát nyilván az is segít, hogy Döbrösi Laura úgy alapvetően nagyon csinos nő.

Bálizs Anett

Egy hétre rá volt egy újabb gála, ezt a Playboy rendezte, és az ebből készült heti trend megint egy napi sorozatnak hozott győzelmet, de ezúttal egy olyan színésznő győzött, aki a Jóban-rosszban sztárja: Bálizs Anett. Ő nem cifrázta túl aznap este, egy vörös koktélruhát vett fel, ami nem volt túlkomplikálva, cserébe viszont baromi jól állt neki. Ezt pedig olvasóink díjazni szokták, és milyen igazuk van.

Baczay Dalma

Májusban aztán a hazai divatszakma érezte elérkezettnek az időt arra, hogy díjakat osszon ki a legjobbaknak. Ebből az alkalomból volt egy esemény, az esemény alkalmából pedig volt egy heti trend, amit egy itt kevésbé ismert, de külföldön egyre sikeresebb modell, Baczay Dalma nyert. Tette ezt méghozzá természetes szépségével és kacér, de azért kicsit sterilnek ható, szokatlan szabású, fehér ruhájával.

Muri Enikő

Augusztus végén hivatalosak voltunk egy újabb magazinos eseményre, ezúttal a Hot rendezett nagyszabású gálát. Hasonlóan nagyszabású volt aznap este Muri Enikő fekete alapon színes mintás szoknyája, amihez remekül ment az egyszerű felsőrész és a kék fülbevaló. Olvasóink egyértelműen az énekesnő szettjét szerették a legjobban annak ellenére, hogy Nyári Diána is valami nagyon hasonlóban volt.

Gubás Gabi

Hatodikként pedig egy év végi eseményre emlékezünk, ez volt az Aranyélet című sorozat második évadának megjelenése tiszteletére rendezett parti. Ónodi Eszter itt már harmadszor szerepelt 2016-os heti trendben, és döbbenet, de úgy hozta a sors, hogy harmadszor is második lett a szavazásban.

Ki a legszebb a legszebbek közül?

Ráadásul minden alkalommal valaki más előzte meg Ónodi Esztert, ezen a premieren például Gubás Gabi. Úgy látszik,  válasz a vonatkozó heti trend címében feltett kérdésre az, hogy nem – Ónodi Eszter 2016-ban bár töretlenül roppant népszerű volt, azért egyáltalán nem volt legyőzhetetlen, ő volt az örök második. A borítóképen ő látható, de a szavazásban nem szerepel.

Gratulálunk tehát Gubás Gabinak, aki egy meglepően fiatalos szettben vett részt ezen a vörösszőnyeges eseményen. Le is kellett ellenőriznünk, hogy a színésznő pontosan hány éves, hát 42, aminek egy jó részét simán letagadhatná. De miért tenné, nincs abban semmi szégyellnivaló, ha egy nőnek bármilyen korban jól áll az ezüstblúz és a fekete miniszoknya, sőt! Olvasóink őt választották meg az esemény legszebbjének.

Most, hogy végignézte az év hat legszebbnek választott nőjét, kérjük, válasszon közülük, mondja meg, ki legyen a 2016-os év végi nyertes!