A heti trendben vasárnaponként általában az elmúlt hét legfontosabb divateseményére tekintünk vissza, ha tehetjük, akkor hazai hírességek segítségével. Talán volt, akinek feltűnt, hogy a Valami Amerika 3 két héttel ezelőtti premierje milyen csodás alapanyag lehetett volna heti trendhez, de akkor annyira elbűvöltek minket az övtáskák, hogy kihagytuk a ziccert. Viszont ezen a héten megvolt a Glamour magazin évi rendes gálája is, szóval végképp nem hagyhatjuk tovább figyelmen kívül a hazai hírességeket, hanem akkor most rendezünk egy csatát a két esemény között.

Összeválogattuk a Valami Amerika 3 premierjén részt vevők közül a 3 kedvencünket, aztán ugyanezt tettük a Glamour-gálával kapcsolatosan, de a többit, azaz a végső döntést önökre bízzuk. Íme a 3-3 legjobb a két buliból, válasszon ön, hogy melyik esemény melyik híres résztvevője tetszik önnek a legjobban. Az ilyen gálák arra vannak, hogy az ember tündököljön rajtuk, hát nézzük, kinek és hol sikerült a legjobban!

Zimány Linda

Szóval a filmpremierrel kezdjük, ami talán alapvetően kevésbé számít flancos eseménynek Magyarországon, mint egy divatgála, dehát itt a Valami Amerika 3-ról van szó, amiről előre lehetett tudni, hogy lesz csak úgy egy film a sok közül, és valóban, azóta már egy sor nézettségi rekordot megdöntött. Zimány Linda mindenesetre a dívás vonal helyett az üzletasszonyosat választotta erre az eseményre, csupafekete szettje baromi jól áll neki, bár ugyanebben akár egy tárgyalásra is elmehetett volna. Klikkeljen a képre és nézze meg több szögből jobban!

Ónodi Eszter

Természetesen a Valami Amerika 3-nak mind férfiak a főszereplői, de azért egy-két nő is felbukkan itt-ott a sztoriban. Egyiküket Ónodi Eszter játssza, aki ezúttal is hozta azt, amit az ilyen gálákon megszoktunk tőle, és amivel elérte, hogy olvasóink az évzáró heti trendben 2017 legjobban öltözött hírességének válasszák. Magyarországra alapvetően az a jellemző, hogy még a nők sem mernek túlzottan élénk színeket felvenni, az ilyen eseményeken a csupafekete szettek szoktak túlsúlyban lenni (lásd fent Zimány Lindát). Nos, Ónodi Eszter legalább nem csupafeketében van, de az ő összeállítását is a testszín és a pasztelles árnyalatok, jellemzik – a színek helyett inkább a fazon az, ami látványossá teszi ezt az öltözéket.

Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja nagyjából ugyanazt a színvilágot képviselte ezen az estén, mint amit Ónodi Eszter viselt, csak teljesen más fazonban. A fenti képről a ruhája alját teljesen levágtuk, de persze a fotóösszeállításban az is jól látszik – igaz, vizuális izgalmakat inkább a felsőrész nyújt. Nekünk Oroszlán Szonja egész megjelenéséből a frizura a kedvenc részletünk, de persze ön lehet, hogy teljesen máshogy vélekedik majd. Mindenesetre a filmpremier összes fotóját itt tekintheti meg korábbi cikkünkben.

Sarka Kata

Folytassuk az eheti Glamour-gálával, aminek alcíme Women of the Year, azaz az év női. Az egyik legkülönlegesebb szett Sarka Katáé volt, akinél nagyon értékeltük a blézer különleges szabását, és hogy a szűkszavúan nyilatkozó üzletasszony a lila ruhával egy kis színt vitt az estébe. Ráadásul ilyen hosszanti csíkos mintát is ritkán lát az ember, és hát ki vagyunk éhezve az újdonságokra. Kicsit szerencsétlen viszont az, hogy ettől a válltöméstől eléggé eltűnik Sarka Kata nyaka, főleg ezzel a frizurával kombinálva. Talán jobbak lettek volna az arányok, ha feltűzi a haját valahogy, de ez nyilván egy jelentéktelen apróság. Tavaly ilyenkor egyébként ugyanezen az eseményen olvasóink szerint Sarka Kata volt a legszebb. Vajon idén is ő győz?

Kollányi Zsuzsi

Kollányi Zsuzsi énekesnőről ritkán szoktunk írni, ilyen divatösszeállításban még soha nem is szerepelt. Hát most rögtön a nagyágyúk közé dobtuk be, hiszen a többi nő rendszeresen látható ilyen eseményeken évek, évtizedek óta. Először is: nagyon tetszik ez a szett! Másodszor is: de miért kellett neki is ilyen semmilyenszínbe öltözni? Mennyivel izgalmasabb lett volna ez valami értékelhető színben, sőt, színekben?! Mert úgy egyébként borzasztóan jópofa ez a fazon, marha jól áll Kollányi Zsuzsinak, teljesen jó az is, ahogy a tetoválásai kilátszanak, a hetvenes évekes frizurát meg külön imádjuk. Kicsit olyan ez, mintha felvenne egy igazán különleges öltözéket, de a színválasztással egyben bocsánatot is kérne azért, hogy volt egy különleges ötlete. Persze lehet, hogy önnek már ennyi is sok, de mi a bevállalósakat szeretjük, szóval szerintünk nagyon jó ez, csak lehetne még jobb is!

Dukai Regina

Válasszon kedvencet!

És a Glamour-gáláról harmadiknak a rengeteg elegáns nő közül Dukai Reginát választottuk, akin aztán nem egyszerű fogást találni, annyira perfekt módon a helyén van minden a szettjében. Ez a hátrasimított, szorosan összefogott, szögegyenes haj is szigorúságot, kontrollt sugall, itt nincs semmi a véletlenre bízva, egyetlen tincs sem göndörödhet csak úgy össze-vissza a saját kedve szerint.

Ugyanígy mintha patikamérlegen lett volna kiszámítva az öltözék minden részlete is: nőies, könnyed, szexi, de egyáltalán nem vulgáris – divatos, de nem hivalkodó. Ha nagyon muszáj, talán azt mondhatnánk, hogy nem annyira elegáns, mint amennyire egy ilyen estélyre kiöltözni illik, de azért nem lehet állítani, hogy Dukai kilógott volna a többiek közül.

Önnek ki lett a kedvence? Várjuk a szavazatát!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gálacsata: Valami Amerika 3 vs Glamour

A két legutóbbi hazai gigaestély legszebb nőit szedtük össze egy heti trendbe. Zimány, Ónodi, Oroszlán, Sarka, Kollány, Dukai – ki volt a legszebb?

69 · Mar 04, 2018 03:37pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments