A vasárnapi heti trendben, ha tehetjük, az elmúlt egy hét legrangosabb hazai celebeseményén megjelenteket szemlézzük, és ez most megint egy olyan vasárnap, amikor megtehetjük, csütörtökön volt ugyanis a Fonogram-gála. A díjkiosztóból Majka kavart kisebb botrányt, de mi a heti trendben a legjobban öltözötteket díjazzuk, most megint az Instagramra kitett fotók alapján. Önnek ki a kedvence?

Kiss Ramóna

Az est egyik háziasszonya Kis Ramóna volt, egy olyan ruhában, aminek a mintája mintha kissé a '80-as évek végét idézné. Ez mondjuk nálam azonnal egy jó pont, mert az egyik kedvenc időszakom a '80-as és '90-es évek fordulója, de önt például lehet, hogy a szexi, de azért nem túlzásba vitt dekoltázs győzi meg, vagy a különleges megoldás a ruhaujjal.

Dallos Bogi

Az est másik háziasszonya Dallos Bogi énekesnő-műsorvezető volt, és a két háziasszony öltözékéhez volt egy jó kis közös koncepció: ugyanabból az anyagból készült a felsőjük. Hasonlóan minimális a sminkjük is, de Dallos Boginak jobban ki volt engedve a haja, a fülénél hullámcsatok tartják a helyén.

A fenti képeken meg lehet nézni a két ruhát teljes egészében úgy, hogy éppen nem viseli őket senki.

Tóth Vera

Tóth Vera megjelenéséből szerintem a haj és a drámai smink a legjobb, főleg a fenti fotón néz totál úgy ki, mint aki mindjárt bemegy a Dallasba és jól felpofozza Jockey-t. Az énekesnő több fotót is posztolt aznap este a RAM Colosseumban tartott eseményről.

A fenti képen viszont úgy tűnik sajnos, hogy a sminkkel szemben a ruhák inkább illenek egy könyvelőirodába, mint egy szappanoperába vagy akár egy könnyűzenei díjkiosztóba popsztárok közé. Persze azzal, hogy én egy Fonogram-gálára más stylingot képzelnénk el Tóth Verának, eszem ágában sincs azt mondani, hogy ne állna neki jól ez a szett.

Tóth Gabi

Ahogy a két háziasszony összeöltözött, Tóth Vera szettje is remekül rímelt húga, Tóth Gabi öltözékére: mindketten hasonló stílusban, fekete-fehérben jelentek meg.

Tóth Gabi azonban jóval dögösebbre és rockeresebbre vette a figurát, amint azt tőle megszokhattuk, a combcsizma miatt muszáj volt tőle is két posztot idetennünk.

Nagy Adri

Nagy Adri ebben a roppant látványos ruhában idézte, miben szoktak külföldön a sztárok hasonló eseményekre elmenni. Nagy öv, bő ujj, klasszikus fazonú szoknya, középen kettéválasztott haj – ebből a szettből a leglátványosabb elem mindenképpen a dekoltázs helyén levő szimmetrikus díszítés.

Lotfi Begi

Elhoztam a feleségemet és a Jackót a Fonogram díjátadóra” – írja Lotfi Begi a fenti képhez. A heti trendben mindig hat személyt mutatunk, és előfordul, hogy a hat közé egy férfit is beteszünk, nemrég Istenes Bence győzött is vetélytársnőivel szemben, szóval tegyünk egy újabb próbát!

Önnek ki tetszett a legjobban?

Kíváncsian várjuk, hogy Lotfi Begitől ez a Michael Jacksont idéző szett ugyanolyan népszerű lesz-e olvasóink körében, mint Istenes Bence tréningruhája, hiszen ők is meglehetősen sportosan vannak felöltözve, mintha nem is egy eseményen lennének Nagy Adrival. Passzolnak ebbe a heti trendbe mrá csak azért is, mert ez a páros is össze van öltözve valamennyire: egyikük sötét feketében, másikuk fehérben-világosszürkében nagyjából egyszínű, plusz hasonló tornacipővel tisztelték meg ezt a gálát, sőt, első blikkre ezen a fotón úgy tűnhet, mintha mindketten szoknyában lennének.

Kíváncsiak vagyunk a véleményére! Klikkeljen a szavazódobozban annak a neve mellé, akinek az öltözéke a legjobban tetszett!

(Az oldal tetején látható borítókép forrása a Fonogram.hu, ahol a díjkiosztóval kapcsolatos további részletekről is olvashat.)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nézzük, ki volt a legszebb a Fonogram-gálán!

Az összeöltözött párosok gálája volt ez. Önnek a két háziasszony tetszik a legjobban? Esetleg a Tóth nővérek? Vagy a Jackót tornacipőben idéző Lotfi Begi?

174 · Apr 07, 2019 06:06pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments