Január van, úgyhogy mozdulni nem lehet a díjkiosztóktól. Az előző heti trendben többet is mutattunk belőlük, de ebben a mostaniban csak egyet szemlézünk, azt viszont kicsit részletesebben. Megérdemli ugyanis a figyelmet az XBIZ Awards minden évben, hiszen ez a felnőttfilmesek díjkiosztója, és mindig szórakoztató megfigyelni, miben jelennek meg a pornósok, ha ki kell rittyenteni. Az esemény fotóit végignézve a hat legérdekesebb személyt próbáltam kiválasztani, ön szerint melyikük öltözéke a legjobb?

Stormy Daniels

Stormy Danielszel kezdjük, ő számít itt  a legnagyobb sztárnak, tekintettel arra, hogy Donald Trumppal megesett afférját a világon mindenhol feldolgozták a lapok és a jelmezkölcsönzők. Ha csak egy hajszálnyival lenne kisebb ez a dekoltázs, akkor már szinte elmenne ez az ezüstös ruha bármelyik A-listás eseményen. A haj számomra szerencsétlen Anna Nicole Smith emlékét idézi, de nem tudom eldönteni, hogy ez direkt van-e, vagy ez egy egyenséró ebben az iparágban, és ha többet nézegetném pornószínésznők frizuráját, már nem Anna Nicole Smith jutna eszembe erről a hajról.

Zoe Ligon

Hát Zoe Ligon nagyon nem egy estélyit választott, hanem kicsit Istenes Bence Adidas mackóját idézve piros sportruházatban ment el erre a rangos eseményre. Ehhez a vízhatlan valamihez remekül mennek a kiegészítők: az élen természetesen ezzel a vicces, mellremarkolós melltartóval, amit Ligon a többi képen még jobban megmutat. Van hozzá még citromsárga cipő, és a fekete, 8-as számjeggyel ellátott biliárdgolyót ábrázoló táska.

Gabbie Carter

Gabbie Carter azt mutatja meg nekünk, hogy a tipikus kis fekete ruháknak milyen az extranagy mellhez igazított, extramélyen dekoltált verziója. Nem mintha máskor híján lennénk a merész kivágásoknak, de Gabbie Carter ruhája ahol nem kivágott, ott meg átlátszó. Ez valószínűleg pontosan az arany középút az átlagos díjkiosztókra általában jellemző kiöltözés és az olyan viseletek között, amilyeneket az ezen a konkrét díjkiosztón tárgyalt filmekben lehet látni.

Autumn Falls

Még egy csodás példa Autumn Fallstól arra, hogy hogyan lehet az okos lány meséjéből okulva úgy felöltözni, hogy az ember közben mégis a meztelenség benyomását tegye. Fel is öltözött Autumn Falls, mert van rajta egy fekete estélyi, ami a vállától a földig ér, meg nem is, mert az ágyékától lefelé és a mellein keresztben fel van vágva a ruhája, de olyan mérnöki precizitással, hogy még egy centiméter bármelyik irányban, és már 18+-os lenne ez a fénykép.

Whitney Wright

A Drag Race-ben lehet ilyen extra szetteket látni, mint Whitney Wrighté! Wright gyakorlatilag nem visel ruhát, csak bugyi, melltartó és kalap van rajta, plusz természetesen ez a sűrű, lelógó zsinórfüggöny, ami mögött csak sejteni lehet, hogy mi van. Na jó, nem annyira csak sejteni, mindenesetre ez a kalap eddig az év legjobb kalapja, és nem is várható, hogy a következő ascoti derbiig fogunk jobbat látni.

Genevieve Lafleur

Önnek ki tetszett a legjobban?

Ha ön nincs most munkahelyen vagy gyerekek közelében, ajánljuk Genevieve Lafleur Instagramját: kattintson érte ide, ha szeretne még többet és még provokatívabbat látni abból a stílusból, amit a fenti fotó remekül bemutat. Genevieve Lafleur a plus size kategóriában indul, 2020 van már, nincs mit szégyellni az ember idomain, ő pedig megmutat mindent, amivel megáldotta őt a természet és/vagy a kalóriadús táplálkozás. Whitney Wrighthoz hasonlóan ő is csak bugyit-melltartót visel, de ő függöny helyett egy átlátszó, gigaflitteres babydollt vett rá az egészre, plusz egy nyaklánc meg egy copf, és már kész is volt szexi gálázós szettje. Nos, önnek ki a kedvence? Ha úgy érzi, hogy ennyi nem volt elég, nézze meg még egyszer tavalyi összeállításunkat a 2019-es XBIZ Awardsról itt!