Némi kihagyás után a múlt vasárnap visszatért a Velvet legrégebbi, sokak* által immár intézménynek tartott cikksorozata, a heti trend. A heti trendben rendszerint a hét legérdekesebben felöltözött női közül választok ki hatot, olvasóink pedig szavazhatnak a kedvencünkre. Természetesen amióta beütött a covid, azóta nem nagyon volt hova érdekesen felöltözni, de lassanként kezd javulni a helyzet ebből a szempontból is: ezen a héten már össze lehetett állítani egy tisztességes heti trendet hat olyan, nemzetközi hírnévnek örvendő nővel, akik egy kivételével mind-mind egy celebeseményre rittyentettek ki. Nézzük őket!

(*Jó, jó, senki nem tartja intézménynek a heti trendet, még én sem, pedig már tíz éve írom minden héten.)

Cicciolina

Az első esemény nem ezen a héten volt, hanem a múlt hét szombaton, de csak hétfőn kaptuk meg róla a képeket: megnyílt egy Meat Market nevű étterem Rómában. Az est leghíresebb vendége Cicciolina volt, és a 69 éves, magyar származású híresség egy hófehér palástban érkezett. Érdemes nyomban a képre kattintani és megnézni a többi fotót, mert Staller Ilona természetesen levette fehér palástját, és alatta egy nyáriasan színes, dekoltált ruha volt egy szintén fehér blézerrel. A szett leglátványosabb kiegészítője az évtizedek óta Cicciolina védjegyének számító virágkoszorú volt.

Emma Stone

A kedd volt valamiért a hét legforgalmasabb napja, a fotók fele ezen a napon készült. Ekkor tartották a Cruella című, azaz a Szörnyella De Frászról szóló Disney-film bemutatóját, szóval igen, volt egy rendes, igazi, vérbeli vörösszőnyeges premier a héten! Mondjuk túl sok híresség nem vett részt az eseményen, de legalább ott volt a címszereplő Emma Stone, kb. két hónappal szülés után. A film és az esemény designja a nem túl eredeti fekete-fehér-vörös hármas köré van/volt komponálva, és Stone is ennek megfelelően volt felöltözve. A nadrágkosztüm és a blúz kicsit ugyan irodistás hangulatú... lenne a kard alakú bross és a különleges fülbevalók nélkül, de az egészben a leglátványosabbak a vörös részletek: a táska, a körmök és elsősorban a rúzs.

Kris Jenner

Még egy szett keddről, amit a vörös részletek dobtak fel, de itt nem a fekete volt a domináns szín, hanem a fehér. Kris Jennernek nemhogy a tornacipője, hanem még a körmei is fehérek, hogy még nagyobb legyen az összhang, és hogy minél jobban kiugorjanak a nadrágkosztüm vörös körvonalai. Nem derül ki pontosan, hogy a Kardashian-klán feje hova ment ebben a szettben, de az biztos, hogy lánya, Kendall Jenner tequiláját promózta közben. Az ital reklámozása annyira lefoglalja egyébként Kendall Jennert, hogy nővéreivel ellentétben ő nem is ért rá vetkőzni az Instagramon.

Victoria Silvstedt

Monacóban kedden tartottak egy Fashion Awards gálát és a képanyag tanúsága szerint a megjelentek közül a leghíresebb az A-listásnak a legnagyobb jóindulattal sem mondható Victoria Silvstedt volt. Az irreálisan jó testű, svéd hírességnek csináltak egy szuper sisakot a hajából, a stylist pedig egy pink, merészen felsliccelt estélyit adott. Victoria Silvstedt le van barnulva, de ebben nincs semmi meglepő: ő még januárban is strandol.

Irina Shayk

Még egy rózsaszín szett még egy irreálisan jó alakú hírességtől. Irina Shayk az egyetlen ebben az összeállításban, aki nem egy esemény kedvéért öltözött ki, hanem csak úgy sétált egyet New Yorkban, de azért a szettje így is elég látványos, már csak a pink-fehér színkombináció miatt is. A maszkja és a táskája remekül passzol egymáshoz és bele a kompozícóba, a frizuráról pedig Szabó-Kulcsár Edina juthat a magyar közönség eszébe, mert itthon ő szokta az ilyen típusú hajfonást propagálni.

Máxima holland királyné

Elmarad idén szinte minden fesztivál a Volttól a Soundon és a Szigeten át Ozoráig, de azért nem az összes. Megtartották például a héten Rotterdamban az Eurovíziós Dalfesztivált, igaz persze, hogy ez azért egy eléggé más típusú összejövetel, mint a fentiek. Magyarország még tavaly úgy döntött, hogy nem szeretne most egy ideig részt venni a buliban, ezért számunkra kevésbé volt most izgalmas a mindig roppant látványos verseny.

Ki az, akinek az öltözéke a legjobban tetszett önnek?

Csütörtökön, a második elődöntő előtt volt, hogy Máxima holland királyné kilátogatott a helyszínre, és mindezt ő is egy roppant látványos ruhában tette: igaz, a ruha csak a színe miatt volt látványos. A holland államfő felesége egy egyszínű, indigó dresszt választott, ami az erős szín ellenére mégis királyian visszafogottnak hat, mivel nincs rajta semmi különleges részlet, még egy gomb se, ráadásul a kiegészítői (cipő-táska) is semlegesen világosbarnák.

Nos, önnek ki tetszett a legjobban? A heti trendben a végső szó mindig az öné, kattintson, szavazzon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kezdenek lenni események: Cicciolina étteremmegnyitóra, Emma Stone filmpremierre öltözött ki

A heti trendben ma kiderül, mi volt Cicciolina palástja alatt, miért nem néz ki Emma Stone irodistának, és hogy van-e gomb a királyné ruháján.

0 · May 23, 2021 04:35pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments