DSC8232

Hírek kávé mellé: Szegedi Fecsó rájött, hogy bajai forrásai az önértékelési problémás nők

2021.07.15. 09:10

Őrületes fejleményekkel indul a nap a magyar celebek világában, nincs mit tenni, ezt össze kell foglalnunk.

Szegedi Ferenc építési vállalkozó és realityszereplő, már-már influenszernek tekinthető tévés személyiség, a Fecsó brand egyszemélyes sztárja (azért írom ilyen hosszan, mert tulajdonképpen arról híres, hogy híres) a Fókusznak adott interjút a párkapcsolatokról szóló elgondolásairól. Ha lemaradtak volna róla: fél év szerelem után szakítottak a Bea nevű szerelmével (ő is influenszer, emellett Mandula Aranypart Ádám gyerekének anyja), mert állítólag megcsalta a nőt. Fecsó most magába nézett, és arra jutott, hogy „többször belefutottam abba az utcába, hogy olyan nőkkel ismerkedtem, akik ezek a cicababák. Ugye meg vannak csinálva. És az a gond ezekkel a lányokkal, hogy önértékelési problémájuk van, nincsen magabiztosságuk, és ezért műttetik magukat sokszor túlzottan”. Szegedi Ferenc lelkületének és elméleteinek mélyebb megismerése végett forduljanak az alábbi, tanulságos videóhoz, ha pedig nem emlékeznének, kire utal a többes szám, Vasvári Vivienre gondoljanak.

Mindeközben a Blikk arról ír, hogy Marsi Anikó, bár Palik Lászlóval szétköltöztek, már nincs egyedül (a fiaikat leszámítva sem): Nem Közölt Vezetéknevű Gáborral, Szulák Andrea egykori szerelmével kezdett kapcsolatba. Látták őket együtt futni a Normafánál, ám ebből még nem sok következik – viszont Marsi nem kívánta kommentálni a dolgot a lapnak.

Frissítés: Szulák Andrea viszont igen: „ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm”.

Röviden

Másodfokon is véget ért Balázs Klári és Korda György plágiumügye: többé nem fogják előadni a Találd ki gyorsan a gondolatom című feldolgozás-dalukat, az eredeti szerzőnek kifizették a bíróságon megítélt összeget – állításuk szerint ugyanannyit, mint amennyit arra az esetre ajánlottak fel neki, ha hajlandó per nélkül rendezni az ügyet. Ezekről a dalokról van szó. (Blikk)

Tolvai Renáta és Tóth Gabriella énekesnők valamilyen instagramos üzengetésbe bonyolódtak, amelynek eredményeképpen az előbbi jelezte, igyekszik betartani az „egy ének – egy csöcs” arányt. Ez a Bors szerint arra céloz, hogy Tóth mintha azzal piszkálta volna Tolvait, hogy ugyanannyit szexuálkodik az Instagramon, mint amennyit a zenéjével foglalkozik, de aki jobban érti ezt a mikrotraumát, annak levelét boldogan fogadjuk a velvet@mail.velvet.hu-n.

Végül pedig: ne kattintsanak az Instagramra, mert azt a Blikk szerint Vasvári Vivien megsemmisítette.

Illetve remélhetőleg tegnap semmi rosszra nem gondoltak, ugyanis tegnap volt az év harmadik tízmilliószoros napja, ami nem tréfadolog.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek kávé mellé: Szegedi Fecsó rájött, hogy bajai forrásai az önértékelési problémás nők

Hírösszefoglalónkban még: Marsi Anikó új kapcsolata, a felrobbant internet és A Dal, Amelyet Korda Györgyék Többé Nem Énekelnek El.

0 · Jul 15, 2021 09:10am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments