Indítsuk a hetet érdekes hírekkel hazánk hírességeiről!

Merészre vette a formát Rubint Réka, aki félmeztelenre vetkőzve élvezte a nyár utolsó meleg napjait szentendrei otthonának teraszán, a jakuzziban. A fitneszladyt a kommentek tanúsága szerint többen irigyelték, hiszen a teraszról pazar kilátás nyílik a városra.

Elfáradtam?! Igen. De a legcsodálatosabb érzés a mai napban, hogy ismét átadhattam sokaknak azt, amit számomra az Alakreform jelent... és itthon békére és megnyugvásra talál a lelkem. Szeretem ezeket az estéket! Nagyon szeretem! Jóleső fáradtság, a családom szeretete és óvó védelme és egy kis beszélgetős relax.

– áll a fitneszkirálynő bejegyzésében. Persze akadt olyan hozzászóló, aki nem dicsérte Rubintot, sőt: volt, aki megint durva kritikával illette, amiért háromgyermekes anyukaként így elengedte magát a sötétbe.

Szégyelld magad! Milyen anya vagy te???

– szúrta oda Rubintnak egy követő.

A TV2 új kalandrealityjét, a Totemet a Farkasok csapatának két versenyzője, Varga Viktor és Ekanem Bálint Emota nyerte, akik a mindent eldöntő kincskeresés során a Szarvasok két játékosát, az Oczella-lányokat győzték le. Kiderült, hogy Varga a döntő után egy hónapra kórházba került, mert megfertőződött a kullancsok által terjesztett Lyme-kórral. A küzdelmet a fájdalmai ellenére sem adta fel.

A végső kincskeresés számomra iszonyú durva volt. Lyme-kóros lettem, igaz, ezt akkor még nem tudtuk, csak a verseny után kaptam meg a diagnózist. A fináléban már csak annyira tudtam összeszedni magam, hogy felmásszak a hegyre, de az összes leállásban, vagy forgatási szünetben a halálomon voltam. Negyven fokos lázam volt, rázott a hideg, beszélni sem tudtam, minden erőm elszállt. Mégis úgy voltam vele, hogy az erős fájdalmak ellenére nem adhatom fel, végig kell küzdenem a döntőt, nemcsak önmagam, de Bálint miatt is. Végül sikerült, hatalmas diadalom számomra, hogy az állapotom ellenére nyerhettünk.

– magyarázta a Borsnak az énekes.

Szeretné már megtalálni a nagy őt, és családalapításra is vágyik Karácson Tamás, azaz Fluor Tomi. A Wellhello rappere szeretett volna fiatal apuka lenni, ám nem bánja, hogy ez végül nem adatott meg neki: úgy látja, ha az élete korábbi időszakában vált volna szülővé, akkor a gyermeknek nem biztos, hogy olyan családja lett volna, amelyben jó felnőni.

Azt hiszik, hogy a koncertek meg a bulik miatt nem akarok megállapodni, de ez nem igaz. Nekem egyszerűen nem elég a majdnem jó. Hiszek a varázslatban, menthetetlenül szentimentális vagyok. Én a barátnőmmel beszélgetni akarok a csillagok alatt hajnalig úgy, hogy ne vegyem észre, elrepült öt óra. A nagy pillanatokra áhítozom, arra, hogy olyan társam legyen, akivel feltöltjük egymást, akivel azt érezzük, hogy mind a ketten többek leszünk a másik által, és hogy ketten képesek vagyunk megváltani a világot. Szeretném, ha olyan csoda lenne kettőnk szerelme, amely jobbá tesz minket, és nem tudjuk elképzelni, milyen lehet a másik nélkül.

– fejtette ki a Blikknek a rapper, aki beismerte: leendő kedvesének nem lesz könnyű dolga vele, hiszen rengeteg koncertje van, és a megrögzött szokásai miatt is nehéz esetnek tartja magát.

Demcsák Zsuzsát hamarosan a TV2-n futó Dancing With The Stars című műsorban is láthatjuk. A műsorvezetőnő Lilu Makeup/Down című műsorában mesélt arról, hogy bár a meztelenséggel nincsen semmi baja, a sokat mutató fellépőruhákban ugyanakkor feszélyezve érzi magát.

Ez érdekes, merthogy ezek a ruhák nagyon sokat mutatnak, én pedig nem szoktam azért magamból mutatni. Alapvetően a testtel, a testiséggel, a meztelenséggel semmi bajom sincsen, de van két tinédzser gyermekem és az ember nem mutogatja magát. Mint ahogy annál szerintem rosszabb nincsen, mint amikor egy nő nincsen tisztában a korával, és feleslegesen túl sok bőrfelületet mutogat magából. Szerintem az nem elegáns, nem szép. És itt azért úgy van, hogy az a minimum, hogy combtetőig felsliccelt, köldökig dekoltált, tehát amiket én automatikusan így húzok össze, úgyhogy ezt meg kell szoknom.

– fogalmazott Demcsák.

A TV2 showműsora, a Sztárban sztár leszek! eléggé megviseli lelkileg Majoros Pétert, azaz Majkát. A rapper nem viselte jól, hogy kétszer is el kellett küldenie egy tehetséget az elődöntőben. Schlesser Stephanie-nek kétszer mondott nemet, írja a Blikk.

Megviselt, nagyon nehéz döntés volt. Főleg mert az a lány elég jó volt, tehetséges, dögös, igazi jó csaj. De nagyon kemény, amikor más életéről kell dönteni, és nagyon fájó, hogy ezt kellett tennem. (...) Ott, a forgatáson már nem sikerült ezek után beszélnünk, de pár hét múlva egy koncertünkön találkoztunk, és akkor átbeszéltük az egészet. Tényleg nagyon sajnáltam, hogy ezt a döntést kellett meghoznom, de nem tehettem mást.

– fogalmazott Majka, akivel kapcsolatban szintén érdekesség az is, hogy újabb fotó került elő az esküvőjéről. Kedvesével, Hajnival augusztus végén kötötték össze életüket hivatalosan is.

Még mindig ragaszkodik azokhoz a tetoválásokhoz Shane Tusup, amelyeket az exfelesége, Hosszú Katinka miatt csináltatott – írja a Blikk. Az edző házassága a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ- és tizenötszörös Európa-bajnok úszónővel négy évvel ezelőtt futott zátonyra, ám a házasságára utaló alkotásokat nem rejtegeti és nem is akar megszabadulni tőlük.

A vállaim a családról szólnak, hiszen a jobb oldalon Katka, a balon pedig 2013. 08. 22., az esküvőnk dátuma található. Bármi is történjen az életben, számomra a párom és ez a nap lesz a legfontosabb.

– magyarázta korábban a Blikknek Tusup, aki Hosszú világrekordjain kívül a bicepszére az úszónő becenevét, az Iron Ladyt és arcmását is felvarratta.

Rohan az idő, vallja Lesi László, azaz L. L. Junior, aki az Instagram-oldalán írt arról, hogy kislánya, Lili egyéves lett.  A rapper egy kisebb bulit is rendezett, megünnepelték a jeles évfordulót.

Hírösszefoglalónk végére értünk. Viszlát!