Alább keddi hírösszefoglalónkat találja. Összeszedtük a legérdekesebb híreket, nyilatkozatokat és friss információkat hazánk hírességeiről. Íme!

Dér Heninek 1 millió forintot ajánlottak

Ismert férfi tett tisztességtelen ajánlatot Dér Heninek, írja a Bors. Az énekesnő erről a Life TV Összezárva Hajdú Péterrel című műsorában rántotta le a leplet, melynek következő része pénteken kerül adásba.

De kaptam [tisztességtelen ajánlatot]! Egy helyi nagyfejesnek a céges buliján léptünk fel és elkezdett fűzni, hogy jövő héten megy hajózni az Adriára, mennyire jó lenne ha elmennék, van rá egy misi! Mondom: Tessék?!

– mesélte az énekesnő, aki a műsorban egy fájdalmas emlékről is beszél: ájultan feküdt a kádban, a férje találta meg.

Horváth Gréta újra randizik

Nem hajlandó keseregni válása után Horváth Gréta, aki úgy érzi, a nagy csalódás ellenére nyitott lenne egy új kapcsolatra. Az Ázsia Expressz sztárja a keserű szakítás után újra randizik, de alaposan meggondolja, kivel találkozik. 

Úgy érzem magam, mint egy főnixmadár, nagyon mélyről hoztam magam vissza, önmagam egyik legjobb kiadása lettem. Túl vagyok egy traumán, de így utólag már hálás lehetek az életnek mindazért, ami történt, mert fejben is nagyon megerősödtem, és az életben soha nem voltam egészségügyileg ennyire rendben.17 kilót fogytam, a kisugárzásom is teljesen megváltozott, és igen, ezt a férfiak is észreveszik

– árulta el a Blikknek az influenszer, aki exférjét, Meggyes Dávidot egy internetes társkeresőn ismerte meg. Leszögezte: ilyen oldalakat soha többé nem fog használni. Egy barát vagy ismerős által bemutatott férfiben jobban megbízna. Be is vallotta, hogy volt már randevún, és nagyon jól érezte magát, ráadásul a hitét visszakapta, hogy vannak még igazi úriemberek.

Azt is elárulta, milyen férfira vágyik.

Én egy klasszikus csaj vagyok, az érdeklődésemet először szellemileg kell felkelteni. Fontos, hogy a férfinak legyen humora, tudjunk beszélgetni, ne tereljen, ne érezzem azt, hogy fontos dolgoknál témát vált. Szeretem a beszélgetős, sétálós randevúkat, egy igazi őszinte, egyenes úriemberre vágyom, és meg kell mondjam, jó a felhozatal. (...) Az egy dolog, hogy én mire vágyom, de a legfontosabb férfi az életemben Filip, és a leendő páromnak ezt el kell fogadnia, így ha ismerkedek is, azt nagyon lassan teszem. Nem siet­tetek semmit, nyitott vagyok, de ha jó ideig nem lesz párom, azzal sincs semmi baj, nem vagyok párkapcsolatfüggő. Egyedül is jól érzem magam

– magyarázta a lapnak az Ázsia Expressz korábbi győztese.

Ördög Nóra milliókat bukott

A Szerencsekerék adásában nemrég Ördög Nóra is összemérte tudását a játékosokkal. Bár a műsorvezetőnő lelkesen kereste a szerencséjét a TV2 műsorában, nem talált rá. Azért esett el a nyereménytől, mert nem tudta, hogy a megfejtés a csűrdöngölő volt.

Egy hete ilyenkor milliókat buktam

– írta a műsorvezető a posztban, amire az nlc.hu figyelt fel.

Hargitai Bea napokig csak iszik

Léböjtkúrával frissíti szervezetét Hargitai Bea. Az egykori playmate régóta esküszik erre a módszerre, melyről állítja, nem olyan nehéz betartani. Mint mondja, a kúra után nagyon kellemes érzés lesz úrrá rajta: tele lesz energiával, és sokkal hidratáltabb, simább lesz tőle a bőre.

Huszonkét éves korom óta minden évben böjtölök, a szervezetünkre ez nagyon jó hatással van, mert tehermentesíti az emésztőrendszert. Sokkal könnyebb betartani, mint azt az ember gondolná, de azért ilyenkor szeretek egy kis csapattal, orvosi felügyelet mellett elvonulni, hogy irányított módon történjen minden. Otthon is próbálkoztam ezzel, de úgy sokkal nehezebb, ha az ember főz a családjának és nap mint nap dolga van a konyhában

fogalmazott a Blikknek az egykori playmate, aki ilyenkor szilárd ételt nem vesz magához, csak vizet, gyógyteát és napi kétszer főtt, szűrt, só- és fűszermentes levest fogyaszt.

Csuti elárulta, hogy zárta le a múltat

Nehéz időszakot tudhat maga mögött, ám cseppet sem kesereg Szabó András, azaz Csuti. Az üzletember és gyermekei anyja, Kulcsár Edina idén év elején jelentették be, hogy külön utakon folytatják, szakításuk pedig hatalmas port kavart. Azóta mindketten más oldalán boldogok: míg az egykori szépségkirálynő Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel alkot egy párt, Csutira is rátalált a szerelem, aki most elárulta, hogyan tudta lezárni a múltat ilyen hamar.

Nehéz, de tanulságos időszak van mögöttem. Próbáltam magamra fókuszálni, befelé figyelni. Sok időt töltöttem egyedül és minimális szinten foglalkoztam a sajtóval. Próbáltam magam távol tartani ezektől, ami persze csak részben sikerült. (...) Mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy első lépésként töltsön magával sok időt. Tisztázza magában az énképét, utána jöhet csak a társasági élet. Amikor már azt érzi, hogy nyitott mások közeledésére, akkor ismerkedjen és tapasztaljon, de semmiképp se a züllés legyen a fókuszban, hanem a sport. Nekem a sport nagyon sokat segített abban, hogy új életet tudjak kezdeni

– mondta a Life.hu-nak adott interjújában az üzletember, aki új barátnőjét is megmutatta már.

Dallos Boginak hónapokig nem tűnt Puskás Peti udvarlása

Noha ma már boldog feleségként éli mindennapjait, Dallos Bogi jó ideig nem vette észre, hogy mentortársa, Puskás Peti többet szeretne tőle. Az énekesnő figyelmen kívül hagyta a legapróbb jeleket, és 4-5 hónap is eltelt, mire feltűnt neki, hogy az X-Faktor mentora udvarol neki. 

Akkor jött az X-Faktor, szerettem volna jól csinálni, mindent beleadni. Így még inkább figyelmen kívül hagytam az apró jeleket. Jól kijöttünk Petivel, néha elmentünk együtt ide vagy oda, de bennem fel se merült, hogy többet szeretne. Olyannyira nem, hogy volt, hogy ezekre a találkozásokra elhívtam egy-egy barátnőmet azért, hogy Peti ne érezze a dolgot randinak. Az is előfordult, hogy megpróbáltam összehozni egy barátnőmmel.Biztos voltam benne, hogy mi csak úgy együtt lógunk néha, mert bírjuk egymást, de ennyi. Aztán Peti átjött hozzám, hogy megnézzünk együtt egy filmet és ott esett le. Rá is kérdeztem, hogy tulajdonképpen mit szeretne tőlem. Utána volt körülbelül két „hivatalos” randinak nevezhető találkozásunk, majd összeköltöztünk. Azóta pedig össze is házasodtunk, remekül megvagyunk

– mesélte az énekesnő a 95.8 Sláger FM-en.

Kocsis Tibor közös jövőt tervez a párjával

Az X-Faktor korábbi győztese, Kocsis Tibor sokáig vívódott azon, vajon bevallja-e, hogy egy férfival él együtt, ám néhány hónappal ezelőtt végül a coming out mellett döntött. Az énekes a saját mentális egészsége érdekében árulta el, hogy a saját neméhez vonzódik. Erről első körben D. Tóth Kriszta műsorában beszélt.

Párjával, Lászlóval közös jövőt tervez, s mint kiderült, már az eljegyzésükre is sor került. Szerelmével annak örülnének a legjobban, ha Magyarországon legális formában összeköthetnék az életüket. Kocsis ugyanis úgy véli, alapnak kéne lennie Európa közepén, hogy azonos nemű párok házasodhassanak.

Nagyon jó ezen túl lenni. Más minőségű lett az életem. Kinek ártunk ezzel? Ha én összekötöm az életemet azzal, akit én nagyon szeretek, kinek teszek ezzel rosszat bárkinek? Szerintem 2022-ben, Európa közepén teljesen alap lenne, hogy házasságra léphessek a párommal, de erre jelenleg még nincs lehetőség.

– magyarázta Barabás Éva Portré című műsorában az énekes, akinek szavait a 24.hu idézte.

Völgyesi Gabi fél mobilt venni negyedikes gyerekének

Völgyesi Gabi és férje, Kovacsics Ádám tegnap az RTL Klub Reggeli című műsorában vendégeskedett, ahol többek között arról is beszéltek, hogyan nevelik két közös gyermeküket. Kiderült, hogy egyik csemetéjüknek sincs még mobiltelefonja – bár, ha az énekesnőn múlik, nem is lesz. A Unique énekesnője ugyanis attól tart, a telefonozás az olvasás kárára válna, bukkant rá a 24.hu. Náluk a gyerekek hétköznap tévét sem néznek.

Nincs telefon, ő lesz a legutolsó, akinek lesz. Én nyomon követem a többi szülőt, sokaknak nincs, Martin lesz az utolsó. Amikor már nincs más út, engedjük. Féltem ezt a jó szokását, az olvasást. Látok erre rossz példákat. Én nem akarok más fölött pálcát törni, nekem ez így tetszik, ez így jó. Be kell majd engedni a telefont, a tabletet, hogy tudatosan kezeljék, csak ésszel kell

– szögezte le az énekesnő.

Mai hírösszefoglalónk végére értünk. Viszlát!

(Borítókép: Ördög Nóra és Dér Heni. Fotók: Velvet/RTL Klub)