Ez a hét negyedik hírösszefoglalója, melyben hazai hírességekről olvashat friss híreket, érdekes információkat. Ezúttal a közösségi platformokról is válogattunk posztokat, de nézzük azt is, ki mivel került címlapokra!

Vastag Csaba megmutatta a szerelmét

Először mutatta meg új párját Vastag Csaba, aki úgy érzi, megtalálta a másik felét. Az X-Faktor korábbi győztese már hónapok óta együtt él Evelinnel, akivel nagy családot, legalább négy gyereket szeretnének, s ha lehet, nem nagy korkülönbséggel. A lánykérésre azonban még nem került sor.

A kapcsolatunk gyorsan szorosabbá vált, és elég hamar lettünk egymás életének legfontosabb szereplői. Alapvetően szerelem volt első látásra, de ezt mindketten csak később ismertük be. (...) Amint lehetőségünk nyílt rá, össze is költöztünk. (...) Tudom, hogy most találtam meg a másik felemet, ezért úgy érzem, hogy megértem arra, végre nekem is legyen saját családom

– magyarázta a Story magazinnak az énekes, akinek párja már több mindenben kipróbálta magát. Evelinnek van tapasztalata a kereskedelemben és a szépségiparban is; az angol után pedig gyorsan megtanult héberül, valamint gyerekkora óta anyanyelvi szinten beszéli a beás nyelvet. Jelenleg is tanulói jogviszonyban van, miközben arra készül, hogy vállalkozást indítson.

Egyéb hírek

Berki Krisztián és dílere barátok voltak

Mint azt a Velvet is megírta, kokaint talált a rendőrség a csaknem egy héttel ezelőtt elhunyt Berki Krisztián IX. kerületi otthonában. A dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adta el a drogot a 41 éves korában elhunyt médiasztárnak, a rendőrség időközben őrizetbe vette. A 42 éves K. István lakásán lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le.

A Blikk információi szerint a korábbi sportvezető lakásán is találtak marihuánát, valamint injekcióban beadható szteroidokat is. A lap úgy értesült, hogy Berki Krisztián és K. István régóta jó barátságot ápolt egymással. K. István korábban több autót is kölcsönadott a médiasztárnak. Azt írják, hogy barátságuk régre nyúlhatott vissza, ugyanis Berki korábban sem titkolta el, hogy szteroidokat használt; a teljesítményfokozóknak akkor intett búcsút, amikor Mazsival közös gyermeket szerettek volna. A lap szerint Berki az illegális szereket feltehetően egy régi ismerősétől szerezte. 

Profi testépítés, sőt, amatőr testépítés sincs szteroidok nélkül. Nincs sport teljesítménynövelők nélkül. Igen, én is használtam"

– vallotta be a Blikknek évekkel ezelőtt Berki Krisztián, akinek feltételezett drogdílere a lap értesülései szerint nem volt ismeretlen a nyomozók előtt. Úgy tudni, korábban több alkalommal is indult ellenne eljárás.

A valamikori Fradi-vezér szerettei még várják a boncolás eredményét. Egyelőre nem tudni, halálában mekkora szerepet játszhatott a magas vérnyomása.

Freddie nem szereti a közösségi oldalakat

Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie eddig sosem látott arcát mutatta meg a Palikék világa By Manna műsorában. A Három Igazság legújabb epizódjában kendőzetlen őszinteséggel beszélt az elmúlt évek kihívásairól, és arról is említést tett, hogy meglátása szerint nem állt még készen a műsorvezetői posztra, amikor elvállalta a feladatot. Az énekes a napjainkat uraló social médiáról is határozott véleményt formált. Bár zenészként tudja, hogy a mai világban már elkerülhetetlen, hogy jelen legyen a közösségi platformokon, családját féltve őrzi. A rosszindulató kommenteknek sem a feleségét, sem a kislányát, Lénát nem szeretné kitenni. 

A legboldogabb ember lennék, ha letörölhetném magam onnan, mert az élet nem ott folyik. Nem lelem különösebben benne örömömet

– magyarázta Freddie, aki a  közösségi médiában való reklámozást sincs oda.

Nincs az az isten, hogy erre használjam magamat, nemhogy a feleségemet vagy Lénát. (...) [A TikTok] rendkívül agysorvasztó formátum, és biztos, hogy nem fogom engedni Lénának sem

– szögezte le.

Tóth Vera: felkaptam pár kilót

Egy őszinte vallomással is felér az a bejegyzés, mellyel Tóth Vera jelentkezett a közösségi oldalán. Az énekesnő az elmúlt időszak megpróbáltatásairól írt követőinek, pontosabban azt fogalmazta meg, hogy a koronavírus-járvány milyen hatással volt az életére.

Megmondom őszintén, valahogy az elmúlt egy évben annyi minden történt, hogy teljesen beszippantott a belső munka, amivel túléltem a koronavírus szövődményeit mint testileg, mint lelkileg. A tavaly áprilisi covidom után három hónapig kerestem a hangom, nem volt támasz a rekeszizmomban, elvitte a cica a techikát, a hangokat, összevissza énekeltem, ami lelkileg nagyon megviselt és azt hittem, soha nem leszek képes úgy énekelni, mint előtte. Ez teljesen lerántott a mélybe, hisz nekem a színpad az életem, gondoltam, mi lesz velem, belőlem, ha soha többé nem tudok úgy dalolni, ahogy azt megszokhatták tőlem? Aztán egyre erősebb lettem, visszajött minden, ami kell, de lelkileg mégsem voltam toppon. Megviselt az állandó szorongás, a kilátástalanság, hogy ad e megélhetést a szakmám, hogy ugyanúgy alkothatok-e, mint rég? És ha nem, akkor mihez kezdek majd? Nagyon el voltam foglalva a lelki higiénémmel, a testemet pedig egy kicsit elhanyagoltam. Meg is lett a következménye, felkaptam pár kilót, mert nem az edzés és a jól kinézés volt az elsődleges cél, hanem az, hogy balanszba kerüljek magammal. Mostanában újra erőre kaptam, megint van kedvem futni, edzeni, azt hiszem, beért a sok lelki meló

– fogalmazott az énekesnő, hozzátéve, terapeutája sokat segített neki. Mint írta, a poszt közzétételének napján hullafáradtan futott 5 kilométert, de megérte. Mint írta, mégha messze is a cél, amit kitűzött, minden egyes sportnap győzelem neki.

Nádai Anikó megmutatta terhespocakját

Óriási terhespocakot villantott a közösségi oldalán Nádai Anikó, aki le sem tagadhatja, mennyire boldog. A Házasodna a gazda című műsor háziasszonya és vőlegénye, Hajmásy Péter izgatottan várják, hogy megszülessen első közös gyermekük; a műsorvezetőnő egy kisfiút hord a szíve alatt, akit hamarosan a karjaikban tarthatnak.

Nagyon várunk

– írta a képhez a tévés, majd pár hashtaggel hozzátette: nagyon szerencsésnek érzi magát. Terhespocakos fotója alatt sorra dicsérték őt követői.

Muri Enikő megható poszttal jelentkezett

Megmutatta szeme fényét Muri Enikő. Az énekesnő az Instagram-oldalán a szeretett ebéről, Liliről osztott meg megható sorokat, aki már 16 éve az élete része.

A kezeimben ez a kicsi lány idén már 16 éves... Emlékszem, amikor elhoztuk Őt, akkora volt, mint a tenyerem. Elfért egy cipős dobozban.. Első este velem aludt, illetve csak aludt volna, mert addig a pillanatig sírt, amíg az arcomhoz nem tettem őt. De mivel féltem, hogy ha elalszom és véletlenül összenyomom, ezért megvártam, míg elkezd szuszogni, és óvatosan visszatettem Őt a kis fekhelyére... mondanom sem kell, azonnal elkezdett sírni... és ez így ment egészen addig, amíg reggel nem lett. Volt alkalom, amikor elveszett. 3 napig nem tudtuk hol van. Egész Nyíregyháza Őt kereste. Bemondták a rádióban, plakátokat helyeztünk ki, talán még az újságok is megírták. Végül egy becsületes ember visszahozta hozzánk. Nagy volt az öröm. Sosem vittük kutyasuliba, mert a mai napig jó kislány, nagyon okos és érti minden szavunkat. Most Ő annyi idős, mint amikor én voltam, amikor először találkoztunk

– olvasható a posztban.

Palvin Barbi levágatta a haját

Noha nem ez az első alkalom, hogy vállig érő tincsekkel távozott a fodrásztól, Palvin Barbara fontosnak tartotta megemlíteni a közösségi oldalán, hogy frizurát váltott. Azt mondjuk nem mondanánk, hogy új külsővel hódít a világhírű modell, de amellett nem lehet elmenni, mennyire jól áll neki.

Palvin egyébként azzal viccelődött kommentben, hogy ilyen frizurára vágyik párja, Dylan Sprouse is.

Mint megírtuk, a modellnek volt már ennél sokkal rövidebb haja is.

A mai hírösszefoglaló végére értünk. Viszlát!