Alább összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról az Instagramon az elmúlt 24 órában a hazai és külföldi hírességek.

A mai Instahíradót Rita Ora lapozható bejegyzésével indítjuk, aki kádban készült képeket is mutatott magáról. Ezeken a felvételeken olyan sok látszik az énekesnő merész testéből, hogy a Daily Star szerint félő, hogy letiltja az Instagram.

Pink fürdőzés, bor, méhecskék és sok minden egyéb

– írta az énekesnő.

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra azt mutatta meg, mennyire el szokott fáradni estére.

Délelőtti vs esti énem @chefjenoracz látod így is szoktam kinézni napközben, csak olyankor nem találkozunk

– üzente séf férjének az influenszer.

Bár néhány nappal ezelőtt azt nyilatkozta, hogy nagyon megviselik a szülés utáni hónapok, követői szerint valósággal kivirult Nádai Anikó. Erről árulkodik az a szelfi is, amelyet a műsorvezető az Instagramján megosztott. Mint ismert, az egykori valóságshow-szereplő júliusban adott életet második gyermekének, Alexnek.

Iszak Eszter a törökországi élményeiről mesélt követőinek.

„Most életemben először éreztem azt, hogy úgy szeretnék nyaralni, hogy az evés-olvasás-napozás háromszögből nem lépek ki. Eddig bármennyire is fáradtan indultam neki egy útnak, mégis aktívan töltöttem legszívesebben a nyaralást; imádtam kirándulni és felfedezni mindent, amit csak tudtam (ha nem így tettem, rendesen lelkiismeret-furdalásom volt, hogy elpazaroltam a világ egy szegletének felfedezését). Az elmúlt fél év viszont annyira intenzív volt munka és családi történések tekintetében – jó és rossz dolgokat beleértve –, hogy azt éreztem, passzívan szeretnék eltölteni legalább 5-6 napot és nagyon nagyon jól esett” – mesélte a műsorvezetőnő.

A ValóVilág korábbi játékosát, VV Mercit, azaz Cedest egy szoros fűzőben örökítették meg.

Egy merész képet Megan Fox is feltöltött magáról az Instagramra: a színésznő bizony egyáltalán nem visel fehérneműt nyitott elejű nadrágja alatt.

Srácok, ti nem is értitek, milyen nehéz is az, amikor valaki csak azt veszi észre rajtad, mennyire okos vagy

– írta a képhez Fox.

Az utóbbi időben követőinek is feltűnt, hogy Sáfrány Emese kissé eltűnt a közösségi oldalairól, ám a légtornász mindenkit megnyugtatott: aggodalomra semmi ok, csak rengeteget dolgozik, ezért nem posztol annyit.

Az utóbbi időben kicsit el vagyok tűnve, de ennek semmi különös oka nincs, egyszerűen csak annyi, hogy dolgozom és a szabadidőmben pedig a magánéletemre koncentrálok. (Ez a kép a tegnapi forgatáson készült, aminek a részleteit, hamarosan elárulom)

– üzente követőinek az egygyermekes édesanya.

Demcsák Zsuzsa is mozgalmas heteket tudhat maga mögött.

„Egy hónap telt el. Leforgattuk a FarmVIP3 döntőjét, majd gépre ültem és jöttem Dominikára. Azóta sok minden történt. Átéltem egy hurrikánt, négyszer költöztem, lebetegedtem, gyógyulgatok, forgatunk és amikor tudok, edzek és töltődöm, de már nagyon hiányzik minden, ami az otthont jelenti. Ezért is számít most különösen sokat nekem, hogy ti írtok, reagáltok, itt vagytok velem! Köszönöm!” – írta a tévés.

Gelencsér Tímeának nem lehet oka a panaszra, az elmúlt napok számára a pihenésről szóltak.

Gelencsérrel tartott Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi is.

... magamtól valószínűleg sosem jönnék el egy 3 napos csajos kiruccanásra, egy márkanagyköveti utazás kellett ehhez. Így Drága CSALÁDOM, készüljetek, mert a szokásosnál is több energiával térek haza

– írta.

A Mokka korábbi műsorvezetőnője, Szabó Dóra képét filterek helyett napsugarak szépítették meg.

(Borítókép: Rita Ora, Megan Fox. Fotó: Karwai Tang/Getty Images, Theo Wargo/Getty Images)