Az Instahíradó mai kiadásában olyan hazai és külföldi hírességeket láthat, akiknek többsége arról tett közzé posztot az Instagramon, hogyan vészeli át a nyári hőséget.

Palvin Barbara fotóival kezdjük, aki azt mutatta meg követőinek az Instagramon, hogy ő még a reggeli öntözést sem veszi félvállról: egy rafinált kivágású edzőszettben gondoskodott arról, hogy virágai és egyéb növényei a hőségben is elegendő vízhez jussanak.

Mióta Los Angelesbe költöztem, a reggeli rutinom részét képezi a locsolás is

– írta a képhez a modell.

Tolvai Reni egy dekoltázshangsúlyos szelfivel jelentkezett be Olaszországból. Bár többen voltak, akik dicséretekkel halmozták el az énekesnőt, a kép nem minden követő tetszését nyerte el.

Háááat. Kedvellek, de rúgd seggbe a fotóst. Meg magadat is. Vakok vagytok?? Nagyon tré ez a kép. Nagyok az ikrek az biztos, de ezen a képen öt centivel lejjebb a térdeidet látnák a kanok

– jegyezte meg egyikük.

Lilu arról írt követőinek, hogy nyaralása nem minden szempontból alakult úgy, ahogy tervezte.

Úgy indultam el nyaralni, hogy beraktam egy vagon szép ruhát, a sminktáskámat, és elképzeltem, hogy milyen csodás képek készülnek majd rólam, vonulgatok a tengerpaton, teljes harci díszben, szépen merengve a naplementében... (ahogy Móricka elképzeli...). Hát az a helyzet, hogy az influencerek munkáját, sokkal jobban kell értékelni (semmi irónia, komolyan gondolom) mert ők elszánják magukat (nem is egyszer), a nyaralásukon, amire én 1 hete képtelen vagyok.1 hete poló, sort, fürdőruha #nomakeup. A szép ruhák lógnak szomorúan a szekrényben, sminktáska a bőröndben érintetlenül. Én pedig nézegetem mások csodás, sminkelt, csini ruhás képeit...

– fogalmazott a műsorvezető.

Egy bikinis fotót Nyári Dia is közzétett.

Vegán hónapom 25. napján, hússal ugyan még nem álmodok, csak néha hekkezek egyet a Balcsi partján. (...) nem mondom, hogy mindig jól bírom és azt sem, hogy soha nem csaltam

– árulta el a színésznő.

DJ Metzker Viktória egy színes fürdőruhában bájolta el követőit, mire a kép alatt Miss Mood megjegyezte:

Drágám, ha jössz majd, veszek neked a piacon barackot! Ne a boltit egyed.

Az RTL Klub híradósa, Erős Antónia is nyaralni ment családjával. Kutyusukat magukkal vitték, a szakállas agámájuk azonban nem tartott velük.

Elindultunk nyaralni... de még előtte elvittük Djangót, az agámát kisállat panzióba. Mert persze a kedvenceinkről gondoskodni kell. Matyi fiam szakállas agámájára az az állatkereskedő vigyáz, akitől vettük négy évvel ezelőtt. Csodás hüllő! Sosem gondoltam, hogy kedvelni fogok egy mini t-rexe. Max velünk jön, és hogy ő hogyan nyaral, megmutatom majd. Jó szórakozást Django, egy hét múlva találkozunk ismét! RTL Híradóban is akkor leszek

– tudatta követőivel Erős.

Szabados Ágnes több képet is posztolt szlovéniai utazásáról.

Fogadom, hogy bárhogy is alakuljon az életem, tengerparton fogok megöregedni! Annyira feltölt egyetlen röpke hét itt, hogy az őrület. Csak tudnám, miért repül el ilyen gyorsan?

– vetette fel a kérdést a híradós, könyvesbolt tulajdonos.

Lola jelenleg Görögországot fedezi fel.

Demcsák Zsuzsa a Farm VIP új évadának forgatásáról jelentkezett be.

A forgatási helyszín idén is Csabdi. Itt lenni, kiszakadni a nagyvárosból, igazi csoda

– írta a műsorvezető.

Till Attila arcára is mosolyt csalt a napsütés.

Pont ilyen a kedvenc nyári napom! (Kár, hogy ez a kép nem most készült!!!)

– súgta meg a műsorvezető.

Zámbó Krisztián újra közzétette azt a felvételt, amelyen korábbi párjával, Takács Zsuzsikával látható. Az énekes a posztban elárulta, hogy valaki feltörte az Instagram-oldalát. S bár követői közül szinte mindenki azt hitte, hogy menyasszonyával kibékültek a pár héttel ezelőtti szakításuk után, az énekes elárulta, hogy Zsuzsikával nem alkotnak újra egy párt.

Röviden: Nem jöttünk újra össze! Az történt, hogy a napokban nagyon beteg voltam, ezért Zsuzsi feljött hozzám egy időre, hogy ápoljon, rendbe szedjen. Utána pedig elvitt egy fellépésre kocsival. Együtt töltöttük a hétvégét, jól éreztük magunkat, ezt örökítettük meg. Ennyi a sztori mögötte. Nem tudjuk mit hoz a jövő, de az együtt töltött sok év után biztosan egymás életének részesei maradunk a jövőben is. Mindig számíthatunk egymásra, ugyanúgy megtenném mindazt én is érte, mint ő értem

– mondta az AcNewsnak Zámbó, hozzátéve, azt sem kötné az emberek orrára, ha esetleg újra összejönnének.

Ebben az Instahíradóban néhány külföldi híresség bejegyzését is megmutatjuk. Kesha posztjának azért van fontos jelenése ebben az összeállításban, mert a napokban ismét dominaruhában mutatkozott. A Comic-con eseményére ment.

A félmeztelen Sharon Stone alulnézetből készített magáról fotót, amihez csak annyit írt:

Hálás vagyok a tökéletlenségemért ezen a tökéletes napon!

Kendall Jenner festményre illő szépségű képeket tett közzé.

Rita Ora pedig a párizsi utazásáról posztolt lapozható bejegyzést. Ezt az Instahíradót az énekesnő posztjával zárjuk. Viszlát!