Ambrus Attila 1999-ben 17 év börtönbüntetést kapott, akkoriban Monique Covet és Elizabeth King voltak a legnagyobb hazai pornósztárok. A Viszkis lemaradt Michelle Wild, Maya Gold, Niki Bellucci, Sandra Iron, Mya Diamond és Aletta Ocean munkásságáról, és arról is, hogy Kelemen Anna végül a pornóiparban kötött ki.

Ambrus Attila 1999-ben 17 év börtönbüntetést kapott, amiből csak tizenkettőt kellett végül leülnie. A Viszkis akkoriban került börtönbe, amikor Monique Covet pályájának csúcsán járt, Elizabeth King pedig visszavonult. 1999-ben már négy éve dolgozott Monique Covet a pornóiparban, hiába a nemzetközi hírnév, a pornószínésznő mára teljesen eltűnt. Munkássága a Viszkisnek teljességgel ismeretlen lehet, hacsak valami csoda folytán nem jutott pornóhoz a börtönben.

Monique Covet-t az análpápa, Pierre Woodman avatta fel, később éveken élt Németországban, és rengeteg filmet forgatott. Amit már nem tudhatott róla a Viszkis, az az, hogy 2000-től a pornószínésznő a londoni bázisú hardcore fétisfilmessel, Tanya Hyde-dal dolgozott együtt (Pirate Video Deluxe soroza), és ekkor érte el karrierje csúcsát. Monique Covet a tengerentúlon is az egyik legnépszerűbb fétispornós lett. Sajnos az élet bedarálta, érzelmi élete tragédiává vált, menekült a pasiktól, nőkkel hetyegett nyilvánosan, csontsoványra lefogyott, pletykák szerint drogfüggősége is lehetett.

Ahogy Monique Covet a csúcsra ért, a magyar pornóipar máig legnépszerűbb és legszebb pornósa, Michelle Wild Kovinál kezdett el dolgozni. Michelle Wild, alias Vad Kati sátoraljaújhelyi, a Viszkis pont ebben a városban töltötte le büntetése legnagyobb részét. Michelle Wild 2001-től kezdett el forgatni, 2002-ben AVN-díjat kapott a legjobb anál jelenetért. Közel 80 filmet forgatott, többek közt a Michelle és Sandra címűt, ami máig az egyik legkedveltebb felnőtt film. 2004-ben visszavonult, született egy lánya, és szerepelt a Jóban rosszban sorozatban.

Kovi egyszer azt mondta, Maya Gold legalább akkora sztár lehetett volna, mint Michelle Wild, azonban rossz időben lépett a színre. Maya Gold 2002-ben kezdett forgatni Kovinál, és 2005-ben abba is hagyta: félt a szexuális úton terjedő betegségektől, és komoly kapcsolata is lett. Maya Gold análszexben volt erős, több leszbikus jelenetet is forgattak együtt Michelle Wilddal.

Ambrus Attila lemaradt Sandra Ironról, a rövid, szőke hajú, tetovált pornósról és Niki Bellucciról is, aki ma már inkább tagadná pornós múltját, DJ lett és anya. Kelemen Annát sem láthatta mindeddig pornófilmben, maximum a tévében valamelyik talk show-ban. Kelemen Anna Kelly Lenox néven MILF-kategóriában pornózik, Choky Ice szerint – aki akkor is pornózott már, amikor a Viszkist lecsukták – Kelemen Anna annyira nem élvezte a felnőtt filmezést.

Mya Diamond és Aletta Ocean is kimaradt a Viszkis életéből, előbbi számtalan lábfétis filmet forgatott, ebben nagyon jó. A lufimellű Aletta Ocean dipiben (double penetration) és leszbikus jelenetekben erős, az amerikai Pornó Oscaron már két díjat is besöpört.

A pornófilmek mára főleg a pornómegosztó oldalakon érhetők el, ingyen, számtalan kategóriában – a pár perces jelenetek jóval durvábbak, mint amilyenek 12 évvel ezelőtt voltak. Ezt ellensúlyozandó a pornónak új ága alakult az elmúlt pár évben: a feminista pornó.