A hölgyek többsége szívesen dugna egy másik nővel

2007.09.02. 17:10
Úgy tűnik, hogy valóra vált a férfiak egyik legpiszkosabb álma. Aki eddig ezt hitte, hogy csak a botrányhős celebek, mint például Britney Spears és Angelina Jolie, vonzódnak a nőkhöz, az nagyot tévedett. A GaydarGirls.com felmérése szerint ugyanis minden negyedik nőnek vannak leszbikus vágyai, vagyis szívesen kipróbálnák, hogy milyen lehet a szex a gyengébbik nem képviselőjével.

Bár az ominózus oldal főként a leszbikus userek számára készült, a felmérésben résztvevő nők kilencvenegy százaléka azt vallotta, hogy heteroszexuális. Ezért lepődtek meg az oldal készítői, amikor a megkérdezettek huszonhat százaléka beismerte, többször is elgondolkoztak azon, milyen lehet egy nővel szeretkezni. „A kutatásunk teljesen új megvilágításba helyezi a nők szexuális életét. Egyre több heteroszexuális csaj ismeri be, hogy szívesen kipróbálná milyen a szex, ha nem egy pasi a másik fél. Régóta tudjuk, hogy nagyon sok olvasónk, aki azt állítja magáról, hogy a másik nemhez vonzódik, azért látogat el hozzánk, mert érdekli a biszexualitás és csábító számára a gondolat, hogy esetleg a barátságnál sokkal mélyebb kapcsolatot alakítson ki egy nővel” – nyilatkozta a GaydarGirls egyik vezetője, Aisha Chaudhry a PinkNews-nak.

Csak fantázia

A meglepő eredmények ellenére a felmérésben résztvevő kétszáz nőnek csupán a hét százaléka próbálta ki élesben a leszbikus szexet. Tizenhat százalékuk fantáziált egy homoszexuális légyottról, három százalékuk szívesen kipróbálná a két nő-egy férfi felállást, ha a pasijuk megkérné őket.

Biszex sztárok

A felmérést röviddel azután készítették el, miután Sunday Mirorr azt állította, hogy Melanie B lefeküdt egy nővel, aki gyermeke iskolája előtt ismert meg. Persze az ex-Spice nem az egyetlen celeb, akiről nemrég kiderült, hogy szívesen bújik ágyba nőkkel. Ott van például Britney Spears, aki amellett, hogy előszeretettel mutogatja intim testrészeit nyilvános helyeken, rendre elcsábítja női alkalmazottait. Bár a dadusok mélységesen felháborodtak azon, hogy a sztár felkínálkozott nekik, egykori asszisztense, Shannon Funk szívesen smárolt a kétgyermekes sztárral egy hotel medencéjében. Sőt, az énekesnő exférjének barátai szerint Spears nem éri be egy édes kettessel, ő inkább az orgiákért rajong.

Ők is

A legnagyobb botrányt talán Angelina Jolie és Jenny Shimizu kapcsolata kavarta. A színésznő exszeretője szerint a csókosszájú sztár, aki jelenleg Brad Pittel nevelgeti négy gyermekét, még mindig biszex. Ez csak három példa volt, de a sor szinte végeláthatatlan. Carmen Electra, Lindsay Lohan, Drew Barrymore és Fergie, a Black Eyed Peas énekesnője szintén rajong a női nemért.