Így készültek a Playboy-fotók

2009.02.19. 21:31
Hosszú és kemény munka előzi meg a Playboy címlapján látható celebek fotósorozatát. Keleti Györgyit egy erdőbe vitték, Zimány Linda a stábbal együtt Dominikára repült a nemes cél érdekében, és a kamera akkor is forgott, amikor Ördög Nóra és Nánási Pál szemet vetett egymásra. Videós anyag a Playboy fotózásokról.

Ördög Nóra

A ruhával együtt a gátlásait is levetkőzte Ördög Nóri a fotózás alatt. A Playboy már hosszú ideje próbálta rávenni a vetkőzésre, de az RTL Klub műsorvezetője minduntalan elutasította a felkérést. Végül megegyeztek egy szolid, visszafogott sorozatban , így a képekből ugyan sugárzik az erotika, az egyszeri modellnek viszont csak a háta villan ki meztelenül. A dolog pikantériája, hogy a fotózás ugyan nem folytatódott, a művész és múzsája közötti kapcsolat olyannyira elmélyült, hogy nem sokkal később Ördög dobta a férjét és Nánási Pálhoz költözött .

Nkuya Sonia

A Megasztár nagyszájú csitrije már 16-17 évesen arról ábrándozott, hogy egyszer a Playboy címlapján fog domborítani, a tehetségkutató verseny pedig meghozta számára ezt a fajta lehetőséget is. Nkuya az első magyar színesbőrű lány a magazinban, aki ledobálta a ruháit, nem is akárhogy: dominaként pózolt Nánási Pál fotósnak . Az énekes lány szerint az elkészült képek hűen tükrözik a személyiségét, hiszen a való életben is erőszakos, domináns jellem.

Hargitai Bea

A Senorita Szöszi sorozat főszereplője harmadik alkalommal dobálta le ruháit a Playboy hívó szavára, a legelső vetkőzésnél mindössze 17 éves volt. A koncepció James Bondos fíling megteremtése volt, és ugyan Hargitai Bea szerint nehéz dolog őt "férfiassá" varázsolni, az ötlet megvalósult. "Óriási adrenalinbombát jelent a fotózás, ha tehetném, egyfolytában ezt csinálnám. Az biztos, hogy az első alkalomhoz képest biztosan rutinosabb vagyok, és a testem is jobban ismerem, hiszen azóta eltelt 8 év. A lelkesedés változatlan, ahogyan a fotós is" - mesélte később a Velvetnek , a videó pedig bizonyítékként szolgál szavaira.

Szorcsik Viki

Nagy nehezen, de a Jóban Rosszban sorozat ex-főnővére és beadta a derekát, és ledobált magáról minden göncöt. A színésznő szerint azért lettek az elkészült fotók olyan sejtelmesek, mert szerette volna, ha az olvasókra nem egy üresfejű, szőke liba tekint vissza a magazinból. Hogy ebből mi sült ki, azt döntse el ki-ki maga, mindenesetre Szorcsiknak annyira bejött a fotózás, hogy most már azon filózik, mi lenne, ha elvetemültebb képek is készülnének róla .

Zimány Linda

Először idegenkedett attól, hogy teljesen meztelenre vetkőzzön, végül csak feloldódott a 2006-os Miss Balaton. Zimány a Velvetnek elmondta, hogy nincs olyan fotó, amit ki tudna emelni, a mi kedvencünk a "Belenyalok a hónaljamba" címet méltán viselhető kép, ami és társai miatt kisebb stábbal Dominikára repítették a modellt.

Keleti Györgyi

Nem akart nyalókát szopogató sorozatot, ezért inkább tankok és harcászati eszközök társaságában kapták lencsevégre a volt honvédelmi miniszter lányát, aki a fotósorozattól azt remélte, édesapja titkon büszke lesz rá. A fotózás 9-10 órán keresztül tartott egy Mogyoród közelében fekvő erdőben, a csapat kiválasztásában pedig szabad kezet kapott Keleti Györgyi. Családja semmi kivetnivalót nem talált abban, hogy a Playboy magazin címlapján meztelenkedjen, és még barátnője, Tóth Vera is megnyugtatta, hogy ő is vetkőzne, ha 30 kilóval könnyebb lenne.