A porn-star.com olvasottsági adatai alapján több ezer pornósztár közül választotta ki 2007 száz legnépszerűbb pornószínésznőjét. Az első három helyezettet mutatjuk be önnek.

Jenna Jameson

Jenna Jameson, a pornó királynője, a világ leggazdagabb pornószínésznője. A 33 éves nő népszerűsége annak ellenére töretlen, hogy idén csontsoványra fogyott, mert kikészítette a válása, hogy elrontották punciplasztikáját és kiszedette mellimplantátumát. Persze ez mit sem számít, hiszen Jameson már néhány éve abbahagyta az aktív szereplést és leginkább produkciós cégével, a ClubJennával foglalkozik. Mint önéletrajzi könyvéből kiderül, a pornószínésznő még kamaszként otthagyta apját, hogy egy tetoválóművészhez költözve sztriptíztáncosként keresse a kenyerét. Lassan drogfüggő lett, majd megcsalta a pasija, mire ő bosszúból pornózni kezdett, és hamarosan sztár lett belőle. Azóta utálja, ha egy fickó a halott háziállatát őrizgeti a hűtőben.

Briana Banks

A második helyen a német származású Briana Banks végzett. A most 29 éves pornós hét éves korában költözött Kaliforniába édesanyjával, majd 16 évesen otthagyta őt és két évvel fiatalabb húgával kezdett önálló életet. Testvérének, aki szerinte a tökéletes ellentéte, 18 évesen hivatalosan is a gyámja lett. Hogy eltartsa magát dolgozott pizza sütőként, eladóként és titkárnőként is, majd 21 évesen lakbérproblémája ideiglenes megoldásaként belekóstolt a pornózásba. Ott ragadt és megcsináltatta a melleit. Azóta írt egy könyvet szexuális életéről és beperelt egy szexjáték készítőt is, mert az engedély nélkül túl sok másolatot készített a puncijáról. Családtagjainak, a testvérét kivéve, sohasem árulta el mivel keresi a kenyerét. Apja viszont rájött, ugyanis Münchenben roppant népszerű munkássága.

Stormy Daniels

A népszerűségi lista harmadik helyére Stormy Daniels, a 28 éves louisianai pornós futott be. Stormy Daniels, aki nemcsak színésznőként, de forgatókönyvíróként és rendezőként is tevékenykedik, nevét kedvenc heavy metal bandájának, a Mötley Crüe-nek basszusgitárosától, Nikki Sixxtől kölcsönözte, aki Stormnak nevezte el fiát. A félig ír, félig indián lányt édesanyja nevelte. Középiskolai évei saját bevallása szerint csöndesen és prűden teltek, és inkább jeleskedett az iskolaújság szerkesztésében, mint a pasizásban. Később egy szerelmi csalódás után sztriptíztáncos lett belőle, majd 2000-ben találkozott Devon Michaels pornószínésznővel, aki épp egy leszbi jelenet forgatására indult. Daniels csatlakozott hozzá: azóta forgat. A pornós 2003 óta 19 nemzetközi díjat nyert, számos címlapon szerepelt, többek között az FHM-én is, ahová egyébként cikket is írt, és a pornón kívül mainstream filmekben is feltűnt. Például a 40 éves szűzben. Az eredetileg vörös hajú színésznő, aki azért csináltatta meg melleit, mert Pamela Andersonra szeretett volna hasonlítani, imádja az autókat, a tejcsokit és Fülest a Micimackóból.