Prosztó kocsma-megnyitó, osztrák szexparti VV Szandikával, Schmuck Andor nyugdíjasetetése, bikinis lányok tizenegyesei, tehetségtelen lányok tehetségkutatója, hőbörgő Puzsér, buzizós szépségverseny és szépségkirálynő pöccsel: ezeken az eseményeken szórakoztunk idén a legjobban.

Cristofel kocsma-megnyitója

Még csak kóstolgattuk 2012-t, amikor jött a nagy hír: VV Cristofelnek kocsmája lesz, illetve ő lesz egy kocsma arca. A frappáns VV Cristofel Delírium Music Pub nyitóbulija igazi őszinte prosztó bulit hozott, a terveiről mesélő VV Dyával, a népszerűsége csúcsán lévő, tehát megállás nélkül ordibáló Cristofellel, kameratöréssel és egy csomó szekuritis külsejű vendéggel. „Ha három hónap múlva itt találkoznánk, ugyanígy a reklámból menne, mert az emberek szeretnek” – mondta akkor Cristofel, akiben közben elmondása szerint húsz liter húgy volt a pinyakoliktól. Nos, három hónap múlva Cristofelnek már köze sem volt a kocsmához, a név is megváltozott, az arcával ellátott molinó pedig egy gyrososnál köszönt vissza később, de a buli örökre feledhetetlen emlék marad.

VV Szandika dildópartyja Ausztriában

Még mindig 2012 eleje, és még mindig Való világ. Bár nem vágott fel vele, Szandika a rövid ismertség után visszatért a szexiparba, és Sandra Celebry néven külföldi erotika show-kon lépett fel. A fából dildót faragó mestertől az asztrológusig mindent felvonultató esténeka  csúcspontja az egykori valóságshow-hős, és Tera Bond közös produkciója volt, amit Szandika egy csirkegyári munkás lelkesedésével végzett el, amin külön rontott, hogy síkosító hiányában hősünknek kellett valamennyire csúszóssá varázsolnia a műbrét. Szandika azóta elvileg megint kiszállt a szexbizniszből, és éli a kitartottak gondtalan életét.

A Tisztelet Társasága rekordkísérlete

Ha meghalljuk, hogy 200 nyugdíjas eszi egyszerre ugyanazt a menüt, még most is beleremeg a térdünk az izgalomba, pedig már megtörtént egyszer. Ráadásul ezt az egészet Schmuck Andor hozta össze, aki ebben a körben nagyjából olyan ovációt tud összehozni, mint SP egy általános iskolai osztályban. Schmuckhoz csatlakozott a Barátok közt Magdi anyusa, Fodor Zsóka is, aki egy új ételfutárt reklámozott, de volt kánkán, nőnek öltözött férfi, és hagyma nélküli ételek, hogy az epések is tudják fogyasztani. A nagy rekord annyira nem hagyott mély nyomot az egyetemes kultúrában, úgyhogy mi csak reménykedni tudunk, hogy nem adták fel, és jövőre megpróbálják mondjuk 400 résztvevővel.

Csöcsfoci-forgatás a csepeli stadionban

A Viasat6 az idei Eb-re paradigmaváltó műsorral készült: ha valaki a meccsek szüneteiben nem akarta végighallgatni az okoskodásokat, elég volt csak hozzájuk kapcsolni, és rögtön láthatott is tizenegyes rúgásokat, amiket a résztvevő nemzetek bikinijeit hordó lányok végeztek el. A látogatásunkat külön feldobta, hogy zuhogott az eső, így jól átázott minden bikini, aminek leginkább a legendás kommentátor, Horti Gábor örült, de a bíróként funkcionáló Éden Levi is jól szórakozott. Ehhez jött a nagyszerű statisztaválogatás, akiket valószínűleg tényleg valamelyik megyei focimeccs mellől rángattak ki, és kész is volt a minőségi délután, lebegő mellekkel, határtalan izgalmakkal. Arra már nem emlékszünk, ki nyert, de ez már akkor sem tűnt érdekesnek.

Miss Talent 2012

A legszebb középiskolai Ki mit tud?-ok bénázásait idézte fel a Miss Talent 2012, ahol a TV2 által futtatott Szépségkirálynő produkció egyik részeként meg kellett mutatni a jelentkezőknek, hogy mi tudnak. Ráadásul mindezt az aznap különösen szemét hangulatban lévő Hajdú Péter előtt. Igazából elég ránézni a szerencsésen megörökített táncra, hogy lássuk, micsoda emberfeletti teljesítményekről volt szó, de volt harcművészeti bemutató, és egy playback is, mert Molnár Viktória Zita úgy érezte, ő nem tudja vállalni a hangját is Selena Gomez dalához.

VIVA Comet 2012

A magyarországi díjátadók általában nem sikerülnek túlzottan érdekfeszítőre, ami leginkább annak köszönhető, hogy a szervezők véletlenül sem gondoskodnak róla, hogy történjen bármi megdöbbentő. Ezzel szemben az idei VIVA Comet után két dolgon is szuperül lehetett csámcsogni: egyrészt ott az örök kérdés, hogy Tolvai Renáta mégis hogy gondolta ezt a ruhát, másrészt pedig hogy mennyire hiteles az, hogy Puzsér Róbert elmegy díjat átadni, és közben elmondja, mennyire szánalmas ez az egész? Persze ne menjünk el a szokásos ittas celebparádé mellett sem, amit leginkább a végleg mainstreammé vált hip-hop részleg tudott profin összehozni.

A buzizással kiegészített főiskolai szépségverseny

A Mr. és Mrs. College megválasztása ritkán láthatóan sok akadályba ütközött. Az egy dolog, hogy az a Bed Beach lett volna az eredeti helyszín, amit a meghirdetett időpont előtt egy héttel zárattak be a hatóságok, de még a TóPart nevű szórakozóhelyen sem sikerült az eredetileg pár órás versenyt lezavarni egy nap alatt. A kellemetlen nyári eső ugyanis akkora volt, hogy még egy napot kaptak a résztvevők felkészülni a nagy eseményre. Ez a nap épp egybeesett a budapesti melegfelvonulással, aminek köszönhetően egy rövid ideig megérkeztek a helyszínre a korábban a melegek ellen tüntető alfahímek, hogy kifejtsék, mennyivel jobbak a bikinis fenekek, mint buzinak lenni. Aztán a férfi részlegnek már nem örültek annyira, ráadásul időközben szóltak nekik, hogy csinálják már ezt máshol.

Miss Red Diamond 2012

Nem is akarjuk letagadni, hogy nagyon jól szórakoztunk az amúgy kicsit esetlen travi-szépségversenyen, amiből ha minden jól megy, hagyomány lesz. A Miss Red Diamondon a kicsit szégyellős travesztik mellett voltak szokásaikat büszkén vállaló fiúlányok is, akiknek a szűkszavú és kicsit gyorsan lezavart megjelenését csodásan egészítették ki a számok közti műsorok, amiknek köszönhetően örökre beleégett a retinánkba a kép, amin egy negyven körüli transzvesztita Celine Diont tátog egy színpadon.