Az utóbbi hónapokban annyira elszaporodtak a celebes plasztikai műtétek, hogy lassan elfogynak az új mellekért mindenre képes hírességek és a megműthető testrészek: mi most adunk pár tippet, kin mit lehetne még átalakítani. Egy újabb, sokadik mellműtétnél mennyivel érdekesebb lenne mondjuk Ördög Nóra hajhosszabbítása, Szulák Andrea mellkisebbítése vagy VV Jerzy péniszplasztikája, nem?

Cikkünk sokak szerint ízléstelen lesz, de az is az, hogy most már lassan naponta kapunk meghívást valamilyen celeb plasztikai műtétére. Ráadásul úgy néz ki, kifogytak az ötletekből a sajtónyilvános celebműtétek szervezői, vagy maguk a hírességek kérik mindig ugyanazt. Mi is kezdjük unni a mellműtéteket, így felmerül, mi jöhet még? Hol a határ? Íme pár ötlet arra, hogy ad absurdum mi mást lehetne még sajtónyilvánosan alakítani a különböző műsorokban feltűnő személyeken. Szavazzon, kin, mit varázsoljanak, hátha hamarosan pont arról tudósíthatunk, ami önnek tetszik!

1. Geronazzo Mária helyreállítása

Mit csináljanak Geronazzóval?

Geronazzo Mária nemrég bekerült minden idők legelrontottabb plasztikázottainak nemzetközi mezőnyébe, biztos van már, aki feni a fogát egy jó helyreállító műtétsorozatra. De ha arra nem is, egy jó ránctalanítást biztos megnézhetnénk élőben, vagy pár további szájfeltöltést, attól függ, mire vágyik Geronazzo.

2. Zámbó Árpi dús haja

Mit kapjon Zámbó Árpi?

Pár éve még Zámbó Árpi dús hajába tépett a szél, azonban mintha kicsit ritkult volna a frizura: nagyszerű alkalom, hogy ő is csatlakozhasson a celeb-hajdúsíttatók sorába. VV Anett már túl van például a hajbeültetésen, Vásáry André nemkülönben, Zámbó Árpi vajon miért maradt ki? Ha szegény énekest rávennék egy ilyen nyilvános műtétre, ön megnézné a beavatkozást?

3. Ördög Nóra hajhosszabítás

Mit változtassanak Ördögön?

Az RTL Klub műsorvezetője biztos jó döntésnek tartja, hogy hosszú hajából tüsit vágatott, akárcsak Tatár Csilla. Sok kritika érte a rövid hajért, még akkor is nehezen barátkoznak meg vele sokan, ha idén külföldi celebéknél is a rövid haj a divat. Egyébként meg adja magát a helyzet, végre egy rövid hajú híres ember, akivel nagyszerűen lehetne hajpótlást reklámozni.

4. Péniszhosszabítás VV Jerzynek

Mit műtsenek Jerzyn?

Bármekkora is VV Jerzy pénisze (ami itt egyébként megnézhető, de csak 18 éven felülieknek!), kijár neki egy péniszplasztika, miért ne alapon. Bár a nagyobb nem mindig jobb, de egy ilyen műtét biztos sokat rátenne Várudvari Jerzy celeb-karrierjére, főleg ha olyan alaposan végigkövethetnénk, mint Csifó Dorina mellimplantációját. Félreértés ne essék: mi Jerzy helyében nemet mondanánk egy ilyen felkérésre.

5. VV Zsófi zsírbeültetését is elhozhatja a jövő

Mi történjen Zsófikával?

VV Rágógumi Zsófika vékony testalkatú. Mondhatni, sovány. Hiába kapott új melleket és fehérebb fogakat, még mindig zörögnek a csontjai. Teljes testes zsírbeültetés természetesen egyelőre nem létezik, de ha feltalálnák, reklámozhatnák VV Zsófi testtömegnövelésével. Addig szerencsére meg kell elégednünk fogfehérítésének képeivel.

6. Kedves Ferencből Pierce Brosnan

Mi legyen Kedvesből?

A legbevállalósabb műtétsorozat a felsoroltak közül valószínűleg Kedves Ferenc átváltoztatása lenne: a legkönnyebben talán Pierce Brosnanné lehetne alakítani, a színész és Kedves közt ugyanis van némi hasonlóság, csak az üzletember arcformáján, fülén, és orrán kéne egy jó sebésznek változtatnia. Nem könnyű, de nem is veszett ügy, simán lehet, hogy élelmes szakemberek megkeresik az ötlettel Kedvest, de szavazza meg ön, mit szabatna legszívesebben Kedvesből!

+1: Hajdú Péter kresztanfolyama

Mit tanuljon Hajdú?

Szakadjunk el a plasztikától, egy idő után úgyse tudunk újat mondani. Mennyivel érdekesebb lenne egy pár órás műtétnél végignézni egy egész kresztanfolyamot, amin Hajdú Péter részt vesz, ugye? Megtanulna parkolni például, és mind láthatnánk, hogy izzad az elméleti, majd a gyakorlati vizsgán. A magukat rossz vezetőknek tartóknak hatalmas önbizalomnövelés lenne, ha ön is közéjük tartozik, drukkoljon, hátha indul ilyen műsor.