2011-ben sok fürdőköpenyt láthattunk a tévében a VV-nek köszönhetően, az X-Faktorban pedig kiteljesedhetett Ördög Nóra stílusa. Lilu farmerban vezetett műsort, Tóth Gabi minisortokban lépett fel a Nagy Duettben, Gaál Noémi mellei pedig meghatározták az időjárás-jelentést. Összeszedtük a legemlékezetesebben bizarr tévés szetteket, ön pedig szavazhat. Mivel nem akarjuk eldönteni egyik ruháról sem, hogy menő vagy ciki, ön 1-től 10-ig pontozhat minden celebet: adjon 1-est, ha adott stílus vagy ruha nagyon nem tetszik önnek és kapjon 10 pontot az a szett, ami nagyon-nagyon tetszik!

01. Lilu dögunalmas tucatcuccokban

Az RTL egyik legtöbbet foglalkoztatott műsorvezetőjét a VV4 és a VV5 adásaiban is megnézhettük 2011-ben, de ruhatára egyikben sem volt valami változatos. Lilu ruhái attól emlékezetesek, hogy ránézésre olcsó, totálisan tucatdarabok, amikben semmi különös nincs, valamiért mégis ilyen göncökben kell az egyik legnézettebb műsort vezetnie. Ha ön szerint menő, hogy Lilu hétköznapi embernek öltözik minden este, adjon neki 10 pontot, ha nem menő, 1-et!

02. Ördög Nóra tollruhája

Ha nem Lilu, akkor Ördög Nóra az RTL fontos műsorainak házigazdája: a Csillag Születikben őt is a lehető legegyszerűbben öltöztették, bezzeg az X-Faktorban a fő-stylist, Náray Tamás elengedhette fantáziáját: így kapta Ördög az év talán legemlékezetesebb ruháját, a tollas kisestélyit. Menő vagy inkább mégsem?

03. Gáspár Győző a Belevalóban bohóckodott

Győzike már szerepelt idén a legrosszabbul öltözött férfiak között, de ez persze nem jelenti azt, hogy önöknek nem tetszhet, amit a Való Világ 4 kísérőműsorában adtak rá. A Belevaló szinte minden adásában tematikusan öltöztették Gáspárt, aki így volt Beachboy, zsabós torreádor és kertévés rocker is. Az mindenképp jó, hogy változatosan öltöztették, de az is jó, ahogy? Pontozzon!

04. Vastag Csaba az X-Faktorban villantott furcsa nadrágot

A műsor aktuális szezonjának első adása két emlékezetes ruhát is kitermelt, ugyanis a Moncsifejű Ördög mellett Vastag Csaba is színpadra lépett egy teljesen megfejthetetlen nadrágban. A ruhadarabot akkor a szuperhősök cicanadrágra felhúzott alsógatyás stíluseleméhez hasonlítottuk, de hát nehéz is szavakat találni rá: a bő szabású ágyékrészben eltűnik minden nemi jelleg, a hajtások által formázott V vonal viszont pont arra tereli a figyelmet, amit a bőség elrejt… Emlékezetes szett volt, az biztos: önnek tetszett vagy sem? 10 pont jár, ha odáig volt érte.

05. Villalakók fürdőköpenyben

A Való Világ 4 és 5 szereplői akaratlanul is meghatározták 2011 tévés stílusát. A realityszereplők nem csak káromkodni tudnak, hanem öltözködni is csak úgy, ahogy. A villalakók – Szandikával az élen – általában köntösben tengették napjaikat: soha ennyi köntöst nem láttunk még, mint a Való Világok alatt. Önnek tetszik a neglizsé, vagy igenis öltözzenek fel rendesen abban a házban?

06. Liptai Claudia majdnem Monroe-ként

Az RTL Klubbal szemben a TV2 csak márkás és elegáns ruhákba öltöztette kedvencét, Liptai Claudiát. Általában élénk színű, testhez álló, selyem vagy szatén ruhát kapott a műsorvezető, a legemlékezetesebb azonban abszolút fekete, mélyen dekoltált miniruhájában, Monroe-sra vágott szőke frizurájával volt. A bőrdzsekis Majka elég furcsán nézett ki a dívásra fazonírozott Liptai mellett. Nekünk bejön a rokkantkártyával ügyeskedő majdnem-Monroe, és önnek?

07. Tóth Gabi sárgaságát kiemelte sortja

Tóth Gabi a minisort magyar nagykövete, az már biztos, de nincs is ezzel baj: hosszú, vékony lába van, miért ne mutogatná? A magamutogatásban az sem zavarja az énekesnőt, ha az önbarnítás épp okkersárgára sikerül. Tóth egész elképesztő színét jól kihangsúlyozta a farmerminis összeállítás, ez ön szerint nem nagy baj vagy mégis inkább 1-es jár az önbarnítós stílusbakiért?

08. Gaál Noémi melle mondott időjárást

Gaál Noémi tehet róla, hogy sosem tudjuk, milyen lesz az idő: először szeptemberben nem emlékeztünk semmire az időjárásból, aztán végre pénteket üzentek Gaál mellei, egymás után kétszer is. Mindenképp meghatározó eleme volt a 2011-es tévés stílusnak az időjós mindig mély dekoltázsa, a ruhák stílusára és fazonjára meg sajnos egyáltalán nem emlékszünk, de ez így is van jól.

09. Falusi Mariann estélyije eltűnt, de meglett

Az énekesnő egy Nagy Duett adás után ment bulizni, akkor hagyta kocsijában a 100 ezer forintot érő amerikai zászló mintás estélyit. Mire a buli hajnalban véget ért, az énekesnő kocsijának tetőponyváját felhasították, a kocsiban lévő ruhát pedig ellopták. A rabló, vagy valaki környezetéből később azonban visszajuttatta Falusinak az értékes darabot, amit maga az énekesnő tervezett és barátai varrták meg. Ha a tévéből nem is maradt meg senkinek az extrém, de menő estélyi, a hírekből biztos dereng valami. 10 pontot érdemel a csillagos ruha ön szerint, vagy annyira azért nem menő?

10. Tilla tavaly óta megkomolyodott

Till Attilát a 2010-es Megasztárban (és a Nagy Duettben is) még teljesen elborultan öltöztették, biztos van önök közül, aki máig emlékszik a macskagatyágra húzott rövid öltönynadrágra vagy a lovaglócsizmás szettekre. Till ruházkodása azért lehet idén emlékezetes, mert az Összeesküvők című műsorban teljesen konszolidáltra vették a figuráját, normális öltöny és nyakkendő van rajta minden adásban, tökéletes úriembert és nem bolond dzsentrit faragtak belőle. Ha tetszik önnek a változás, kapjon Tilla 10 pontot, ha azonban szívesen látná fantáziadúsabb ruhákban a műsorvezetőt, adjon most neki 1 pontot!

Plusz egy: Alekosz elhíresült atlétája

A Való Világ 4 győztese az RTL Klubon és a TV2-n is ugyanabban a stílusban nyomul, amivel már be is került a legrosszabbul öltözött férficelebek közé: fehér atléta (pörköltszaft-folt nélkül) és fehér alsógatya a volt biztonsági őr leghíresebb szettje. Ilyen atlétát korábban nem láthattunk főműsoridőben, a felöltözve mindig szépen vasalt ingekben pompázó Alekosz igazi trendteremtő ebből a szempontból. Persze attól, hogy új trend, még lehet ciki, szóval nem jön be önnek az Alekosz féle atléta-alsó kombináció, adjon 1 pontot 2011 csatornaváltó celebének!