Palvin Barbara vagy Scarlett Johansson az év legjobban öltözött nője?

2013.12.25. 11:09
A hollywoodi sztárokat is maga mögé söprő Palvin Barbara vagy a legtehetségesebbnek, legszexibbnek tartott Jennifer Lawrence a stílusosabb? Vagy Scarlett Johansson öltözködik a legjobban? Összeszedtük az idén megjelent szavazós cikkek alapján legnépszerűbbnek megválasztott hölgyeket, és most rendezünk közöttük egy döntőt. Szavazzon!

Palvin Barbara

Az egyik legsikeresebb magyar modell, Palvin Barbara olyan eseményekre volt hivatalos, mint a Golden Globe, ahol a '30-as éveket idéző külsejével a Golden Globe-on túlragyogta a hollywoodi színésznőket és énekesnőket. Egyszerű csipkeruhájával és természetes szépségével mindenki tetszését elnyerte, legalábbis önök rá szavaztak a legtöbben, 3292 olvasó szavazta meg, hogy Palvin Barbara jobban nézett ki az A-listás hollywoodi sztároknál. 

Osvárt Andrea

Palvin egyébként a hazai eseményeken is aratott, a Viva Cometen egyszerű, sellő szabású, áttetsző, fekete esélyit választott, 5159 olvasó találta őt a legszebbnek. Mögötte a sorban második Osvárt Andrea a szavazatok alapján, a Hollywooddal kacérkodó színésznő pasztell színű miniruhát választott, ami nagyon jól állt neki, pont annyit mutatott meg magából, ami még ízléses. A színésznő a Szigeten egyszerű farmersortot viselt pólóval, a Kékszalagon pedig szó szerint átütő sikert akarott egyszerű fehér ruhájában.  

Schell Judit

A hazai eseményeket nézve nem maradhat ki a sorból Schell Judit, akit a legjobban öltözöttnek választottak a szavazók a Bombaüzlet?! bemutatóján. A színésznő egyszerű fekete ingruhát választott, amiben megmutatja a lábát, és amit a vastag öv tesz elegánssá. Annyira jól állt ez a szett Schellnek olvasóink szerint, hogy még kolléganőjét, Gubás Gabit is megelőzte vele. 

Scarlett Johansson

Az A-listás hollywoodi hírességek közül ketten is vannak, akik az olvasóink szerint folyton remekül öltözködnek, Scarlett Johansson több hivatalos eseményen is többek örök emlékezetébe véste magát. A Római Filmfesztiválon a Dolce & Gabbana-kollekcióból választott egy fehér alapon színes miniruhát, haját copfba fogta, és egy Jimmy Choo tűsarkút vett fel. Johanssonnak tényleg minden jól áll, a csajos, laza ruhától kezdve a dívás ruhákig mindenben jól mutat. A Velencei Filmfesztiválon egy klasszikus fekete esélyit választott, amiből majd kibuggyantak a mellei, azonban a célját elérte, tényleg mindenki róla beszélt. 

Jessica Alba

Jessica Alba a szingapúri Social Star Awards díjátadón egy fehér Zuhair Murad ruhát viselt, a sok csipkés, szimmetrikus mintájú ruha tökéletesen állt a színésznőn. A haját kiengedte, és egyszerűen ragyogott a viselete. A fehér ruha diszkréten nem mutatott semmit a testéből, nem úgy, mint az októberi Nők Ereje eseményen viselt szürke ruhája: majdnem kibuggyantak a mellei a szűk ruhából. A 32 éves anyuka még így is tinilánynak néz ki. 

Jennifer Lawrence

Ki 2013 legstílusosabb nője?

 • 1799
  Palvin Barbara
 • 1639
  Scarlett Johansson
 • 631
  Jessica Alba
 • 615
  Jennifer Lawrence
 • 477
  Osvárt Andrea
 • 64
  Schell Judit

 Az éhezők viadala második részének bemutató turnéján olyan ruhában jelent meg új frizurájával, amiről hetekig beszélt mindenki. Lawrence fekete miniruhában mellszélt mutatott, egy másik áttetsző ruhában például az egyik melléből lehetett a tőle megszokottnál többet látni. Fekete-fehér haspólót is választott, a Comic Conon fehér szoknyát és haspólót viselt. A színésznő egyik napról a másikra levágatta a haját, a Facebookon mutatta meg a rajongóinak, hogyan áll neki a rövid szőke haj. A haja körüli felhajtás éppen jól jött Az éhezők viadala második részének premierjéhez.