Összegyűjtöttük azokat a celebnőket, akik az elmúlt tíz év alatt a botrányokon kívül nem igazán tudtak mást letenni az asztalra, ön pedig döntse el, közülük melyiknek van kimagasló tehetsége a skandallumhoz! Versenyben többek közt a folyton pereskedő Kiszel Tünde, az alkoholizáló Baukó Éva és a börtönjárt Keleti Györgyi.

Kiszel Tünde

Saját maga sose kereste a bajt, mégis a folyamatos botrányairól híresült el Kiszel Tünde. A bugyigyűjtő legismertebb botránya 2006-ban kezdődött, amikor összejött a nála jóval fiatalabb Kondor Csabával. Később kiderült, hogy az újságíró voltaképp homoszexuális – a történetről Gerencsér Tamás ránotta le a leplet (a vele közösen készült dal is botrányosnak mondható a maga nemében). 2008-ban a naptárkirálynőt Nagy Sándor egy tál aprópénzzel fizette ki a Swung című műsor élő adásában, mert Kiszel csak pénzért volt hajlandó elvállalni a szereplést. A médiaszemélyiség hónapokkal később Joshi Bharat műsorában egy marék aprópénzzel vett revansot, amit beledobott Nagy arcába.

2009-ben az asszony megelégelte, hogy Donatella lányát mindenki az ismeretlen apával szívatja, ezért apasági pert indított egy Németországban élő operaénekes, Lukács László ellen. Nem volt ember, aki elhitte volna, hogy Lukácsnak volt valaha bármilyen köze is Kiszelhez, és ezt még a férfi is tagadta, ám végül hosszú hoza-vona után vállalta az apaságot. Egy évvel később Hajdú Péter a Frizbiben szembesítette Kiszelt régi aktképeivel, amik nemcsak az átlag nézőt sokkolták, de a töménytelen mennyiségű pinaszőrt még Fluor se hagyta szó nélkül. Másfél milliójába került a részeg poénkodás. Az asszony mostanában elcsendesedett, bugyijaival turnézik.

Baukó Éva

A Való világ 4-ből szalajtott celeb már a valóságshow falain belül megkezdte ámokfutását: köpködött, káromkodott, leszbizett és részegedett, ezt a tendenciát pedig azóta is folytatja. Év elején anyacsatornája konkrétan letiltotta Baukó Évát a képernyőről, mivel vállalhatatlanná vált számukra. Folyamatos nyilvános italozásai után a Velvetnek úgy nyilatkozott, belőle aztán nem lesz Párkányi BB Éva, nem sokkal később aztán az a hír járta, hogy pánikrohama miatt kórházba került.

VV Évát a városban már több helyről is kitiltották, megbízhatatlansága miatt a rádiós műsorvezetést is bukta, ő meg úgy van ezzel az egésszel, hogy legalább beszélnek róla az emberek.

Keleti Györgyi

A volt honvédelmi miniszter lányának első botránya 2008-ban robbant ki, amikor is nyilvánosságra került szexvideója. A felvétel mellett ráadásul egy forrás azt is tudni vélte, hogy Keleti Györgyi interneten hirdeti a testét. Utóbbit a modell egyértelműen tagadta, míg a videóról úgy nyilatkozott, visszaéltek a képmásával és manipulálták a képkockákat. 2010-ben magyar és olasz hatóságok prostitúció elősegítésével vádolták meg Keletit, és vádat is emeltek ellene.

  dubai1 0150

A hírek szerint a celeb ezzel akár havi egymilliót is kereshetett Olaszországban. Lelépett, de Münchenben elkapták, és egy olasz börtön vendégszeretetét élvezte egy ideig. Ügye tavaly tavasszal lezárult, a magyar bíróság egy év nyolc hónap, három évre felfüggesztett börtönre ítélte kitartottság miatt, valamint pénz-mellékbüntetést kapott. Az olaszországi ügy még tart, de miután már ugyanezért megkapta a büntetését, ott valószínűleg nem születik elmarasztaló ítélet.

Kelemen Anna

Botrányhősnőként emlegetik a Till Attila által csak magyar Amy Winehouse-ként emlegetett Kelemen Annát is. Az explaymate botrányos, kokainmámoros élete akkor került a középpontba, amikor Havas Henrik megírta a róla szóló, Méhkirálynő című könyvet. A műremek által Kelemen állítólag milliókat kaszált, viszonya azonban azonnal megromlott Havassal, amikor az újságíró azzal gyanúsította meg a nyilvánosság előtt, hogy ismét drogozik.

Havas története alapján a rendőrségen kábítószerrel történő visszaélés gyanújával ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást, amit bizonyíték hiányában végül megszüntettek. Közben 2007-ben Kannácska kutyája megtámadott egy asszonyt, ami maradandó sérülést okozott, így az explaymate ellen ismét eljárás indult. A történetnek azonban ezzel még nem volt vége, Zeusz ugyanis újra lecsapott, a hírek szerint immáron ötödik alkalommal, majd egy kislány karját is elkapta. Az ügy három évig húzódott, míg a bíróság végül másfél millió forintos kártérítést ítélt meg. Mindeközben újabb eseményekkel került címlapra: kiderült, ismét elkezdett pornózni, aztán ahogyan az amerikai sztároknál szokás, szegélytéglával támadt egy fotósra. Legutóbbi interjújában szánt-bánta minden bűnét, a hírek szerint most valamilyen tudományos könyvvel akarja sokkolni a népet.

Molnár Anikó

Az exvillalakó leginkább azzal került folyamatosan a címlapokra, hogy úgy váltogatta a celebpasijait, mint más a bugyiját.

Ki a legnagyobb botránykirálynő?

Molnár Anikónak szinte minden megvolt ahhoz, ami a botránykirálynő titulushoz kell: nyilvános szakítások, éjszakai erotikus munka, gyakori öngyilkossági kísérletek, vetkőzés, szexshow, munkaundor, botránykönyvdubajozás - nem csoda, hogy sokan a botrányos életű Jordant látták meg benne. Molnár végül megunta, hogy itthon a média folyamatosan bántja szegényt, ezért két évre elhúzott Amerikába. Nemrég tért haza sminktudással és hatalmas seggel.