A nagyon híres, nagyon szenvedélyes és nagyon titokzatos életet élő celebek kapcsolatai általában gyors lefolyásúak és/vagy követhetetlenek, ezért gyakorlatilag lehetetlen számszerűsíthető adatokkal alátámasztani, kinek hogyan alakultak az elmúlt években a kapcsolatai. Ennek ellenére néhányukról tudvalevő, hogy többet szenvedtek már párkapcsolati viszontagságoktól, mint a sok éves átlag − vagy pont attól szevedtek, hogy nincs sem kapcsolatuk, sem pedig azzal járó viszontagságaik. 

Megnéztük, kik azok, akikre a leginkább rájár a rúd a szerelem terén.

Kaley Cuoco

A színésznőről - akit egyébként az Agymenők jócsajaként szoktunk emlegetni - kijelenthetjük, hogy nem egy szerencsés alkat, már ami a párkapcsolatainak általános kimenetelét illeti.

Menjünk szép sorban: 2007-től 2009-ig járt Johnny Galeckivel, akivel szakításukat követően barátok maradtak, de a bulvársajtó időről időre összehozza őket, így folyton magyarázkodniuk kell. Aztán 2013-ban az a hír járta Cuocóról, hogy a feltűnően jó képességekkel bíró Henry Superman Cavillel jár, ha máshogy nem, legalábbis kézenfogva. A hírt Cuoco lóhalálában megcáfolta azzal, hogy néhány hónappal később bejelentette: eljegyezte őt egy egészen másik férfi, a teniszező Ryan Sweeting. Vele ugyanebben az évben, rendkívül spontán körülmények között össze is házasodtak, majd alig két évvel később, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva elváltak. És mit tesz ilyenkor egy nő? Azonnal átbogarasítja a férje nevét ábrázoló tetoválását.

Manapság egyébként randin kapták a milliárdos üzletember, Scott Cook fiával, Karl Cookkal, akiről tudni lehet, hogy szereti megnyalni a színésznő homlokát. Ami, reméljük, pozitív előjele annak, hogy a kapcsolat nem úgy végződik majd, ahogy Cuoco összes eddigi kapcsolata véget ért.

January Jones

A Mad Men (nálunk Reklámőrültek) című tévésorozatból ismert színésznő, January Jones sem az életre szóló, vagy akár csak a hosszútávú kapcsolatok híve. Volt róla szó, hogy járt Will Fortéval, Jason Sudeikisszel, hogy kavart Adrien Brodyval és a a sztárséf Bobby Flay-jel, de végül mindig oda lyukadunk ki, hogy ügyesen pózol kádakban - esetenként művészien, de olykor ijesztő arccal is - , vagy egy csecsemő fenekéhez hasonlítja a sajátját. Hab a tortán, hogy egyszerűen nem hajlandó elárulni, ki a gyermeke édesapja, azt viszont nem felejtette el nyilvánosságra hozni, hogy előszeretettel fogyasztja saját placentáját.

A Daily Mail-nek azt nyilatkozta, hogy jelen pillanatban semmi sem fér bele az életébe a munkán és a gyereknevelésen kívül, pláne nem egy romantikus jellegű kapcsolat. Kérdés, hogy ez csak duma, vagy így akarja valóban elűzni magától az összes férfit, aki szívesen jelentkezne Jones jövőbeli pasijának szerepére. Rejtély.

Tom Cruise

Hogy egy férfival folytassuk a sort, érdemes említést tenni Tom Cruise-ról, akiről nehéz lenne azt állítani, hogy sikert sikerre halmoz a kapcsolataiban, és ennek minden bizonnyal köze lehet a szcientológia iránti, intenzív rajongásához. Noha Nicole Kidman állítólag nem bánta meg, hogy annak idején feleségül ment Cruise-hoz, Katie Holmes azonban alighanem másképp áll kettejük valaha volt házasságához, pláne, hogy válásuk óta a színész nagyjából szökőévente találkozik a saját lányával, amit nehezen lehetne szimpatikusnak nevezni. Érdeklődve várjuk, hogy a hosszú, elvált-szingli életmódból kirángatja-e valaki, vagy új nőt is a szcientológusok választanak majd neki a szervezet tagjai közül.

Demi Moore

Nem tudni, egy nő hány éves koráig képes csak a nála tízen-huszonévekkel fiatalabb férfiakat felszedni, de Demi Moore, aki most 53, egész jól megállja a helyét, ha ilyen helyzet adódik az életében. Amikor még ő volt a mostani pasijai korában, először a nem túl jóképűnek mondott Freddy Moore-ral randizgatott, annyira, hogy aztán feleségül is ment hozzá. Ahogy később Bruce Willishez is (persze ehhez előbb el kellett válniuk Freddy Moore-ral).

Született három lányuk, majd elváltak, Demi Moore pedig 41 évesen nekiállt fiatalítani: jött a nála 16 évvel frissebb kiadású Ashton Kutcher, aki hat évig nevelte a vele majdnem egykorú mostohalányait, Rumer, Tallulah és Scout Willist. A színésznő a válás óta pedig folyamatosan csak egyre fiatalabb fiúkkal látható, miközben ő is természetellenesen fiatalodik, szóval már nem értjük az egészet. Kíváncsiak lennénk, hogy mi lenne, ha egyszer egy ötvenöt éves férfival hozná össze a sors. 

Charlie Sheen

Charlie Sheenről szinte már beszélni sem kell, ha a párkapcsolat nem komolyanvétele a téma. Két házasság ide vagy oda, azért ott is voltak fennakadások, nem is akármilyenek. Aztán később jött egyik pornós lány a másik után, a bejelentése arról, hogy HIV-pozitív, szóval balhé balhé hátán. Nem egy kiegyensúlyozott, hosszú távú párkapcsolat.

A helyzetet más botrányok is fokozzák: gondoljunk csak a 2011-es esetre, amikor azzal védekezett, hogy márpedig ő nem lőtte le Kelly Prestont, akármennyire is azt állítja a színésznő. Akárhogy is történt, a lényeg, hogy nő legyen a talpán, aki egy életre szóló kapcsolatot remél Charlie Sheentől.

Halle Berry

Halle Berry az elmúlt öt év alatt 3 férjtől vált el, egyik gyerekének apjával (a modell  Gabriel Aubry-val) meg csak egyszerűen szakított, bár az sem volt egy könnyű menet. Szóval azért ez nem kis teljesítmény a színésznőtől.

Az első férj a baseball-játékos David Justice volt, aki azt mondta, hogy Berryvel az élet csodálatos volt, egészen addig, amíg a színésznő ellene nem fordult. Ezt úgy hálálta meg, hogy a második férjjel (Eric Benét) karöltve  Twitter-üzenetben fejtegette, hogy Halle Berry egyszerűen elviselhetetlen.

Az állítólag lobbanékony természetű Olivier Martineztől (harmadik férj) durván 7 hónapja vált el, ott a gyerekfelügyelet körüli hercehurca okozott kellemetlen pillanatokat, továbbá még a kapcsolat alatt kialakult tapasztalat, hogy Martinez szeret néha fejbeverni másokat.