Stohl András ingyen ad autogramkártyát, Éder Krisztián kétrészes alvószettet kínál honlapján, Szikora Róberttől R-Go-kalapot, Lolától pedig lolás mp4-lejátszót lehet venni. Miért drágább egy SP-póló, mint egy fluoros? Kinek kell szandikás köntös? Megannyi kínzó kérdés.

Parádés kínálattal készültek fel a rajongói igények kielégítésére a magyar celebek. Kapható például I <3 SP mintájú póló, amely ismeretlen okokból drágább, mint a kollégája, Fluor nevével fémjelzett termék, sőt Lola „Élj a mának LOLA_póló” fantázianevű felsőjének árát is felülmúlja. Most a legcikibbet keressük a sztárok ajándékai közül.

 

Alvószett SP-től

Aki például szeretné SP-t ágyba vinni, az a „TWINSET alvószett” megnevezésű felszerelésnek örülhet. Az egy egy topból és egy bugyiból álló szett 4500 forintba kerül, de annyira népszerűnek bizonyult, hogy szeptemberig nem rendelhető, mert elfogyott. Az elkövető egyébként a Tyra Clothing, akik az érdekes megoldásokkal fűszerezett funkcionalitás hívei. SP amúgy pólót is árul, 2700 forintért.

 

Póló Fluortól

A „partyarc” feliratú „csajszi póló” pink és fehér színben 2500 forintért kapható Fluor boltjában, ám ennél sokkal izgalmasabb a „Mizu mizu póló” nevű vívmány, amely ugyanennyibe kerül, több színben, fiúnak is, lánynak is. A termék leírása egyébként a következő: „Na figyu már, mondom mi a szitu! Fluor Tomika legújabb agymenése már rendelhető. Álljunk össze, mint két kicsi legó!” Felvenné?

 

MP4-lejátszó Lolától

Lola javait egy online boltban több más híresség cuccaival együtt forgalmazzák. Ő is kínál felsőt, de hol van az a lolás mp4-lejátszóhoz képest? Országszerte több boltban kapható február óta, memóriájában "egy soha nem hallott Lola-dal, valamint a Benned élek című szám klipforgatásán készült werkfotók is megtalálhatóak". Igen, ez az, amit a YouTube túl erotikusnak talált, ezért bejelentkezéshez köti annak megtekintését.

 

Jegyzettömb Lolától

Ha olcsóbban akarjuk megúszni a Lolafüggő szerettünknek, vagy magunknak intézendő bevásárlást, egy ezresből kijön a lolás jegyzettömb. Az elsőre műanyagborításúnak tűnő füzethez toll is jár, iskolásoknak nyiván jól jön.

 

Köntös Szandikától

Olvasóink értesítettek arról, hogy már kapható szandikás köntös, ami feltételezhetően a Való Világ 4-ben oly sokszor megcsodálható nagy, rózsaszín izé. Sajnos a megjelölt üzlettel hiába próbáltuk telefonon vagy online felvenni a kapcsolatot, nem tudtuk kideríteni, igaz-e a hír. Ha lenne, felvenné?

 

Kalap az R-Gótól

A Lola-termékeket árusító webshopban a csikidám-romantika megszállottjai R-Go kalapot rendelhetnek – kétezerért a hülyének is megéri. Az áll alatt csattal rögzíthető termék segítségével bárki lehet Szikora Róbert-imitátor, akár SP is.

 

Kacsintós naptár Kiszel Tündétől

A kalendáriumok nagyasszonya a közelmúltban bővítette kínálatát egy trükkös retróbukszával, amely még olcsóbb is (1990 forint), mint az évek óta stabil színvonalat nyújtó naptárak. Esetleg azt tudjuk még elképzelni, hogy honlapjáról mindezek mellett hamarosan megrendelhető lesz a brit királyi család kurrens eljegyzési gyűrűje.

 

Autogramkártya Stohl Andrástól

Stohl Andrásnak honlapja van, boltja nincs. Ő valóban ajándékot kínál rajongóinak: aki dedikált autogramkártyát szeretne tőle, az az erre kijelölt oldalon választhat három megnyerő fotó közül, megadhatja nevét, és a Stohl-site máris generál neki egyet, amelyet letölthet és kinyomtathat. Az alkalmazás végtelen számú mém létrehozását teszi lehetővé, csak valami olyat kell a név helyére írni, amihez illik a „részére” (amely automatikusan rákerül a képre). Nem kacsint, nem játszik le zenét, nem lehet benne aludni, de legalább van.

 

Táska Szíj Melindától

Van, hogy az igazi rajongóknak gyenge pótszerekkel kell beérniük, igaz, ez legalább költségkímélő megoldás. Példa erre a Szíj Melinda táska esete, amelyet Hajdú Péter egy "szépnek nem nevezhető művészeti zsákutcának" titulált. Ennek ellenére, már a forgalmazó marketingérzéke miatt is kultikus tárggyá nemesedett. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a XXI. század magyar tudásbázisán, a gyakorikerdesek.hu-n is szerepel: „hol lehet Szíj Melinda táskát kapni?”

Melyik a legcikibb?

Nem csoda: Szíj Melindának nincs saját honlapja és webáruháza sem, az összes Szíj Melindás oldalt rajongók készítik. SP és Fluor után azt hinnénk, hogy Brasch Bence is kínál néhány terméket, de még egy csoffadt pólót sem lehet honlapjáról rendelni. Demcsák Zsuzsa is kénytelen saját site nélkül élni, pedig egy házilag összedobott webshoppal beszállhatna az üzletbe, egy izmos-sportos alkatúaknak szánt latexruhával. Vujity Tvrtkónál kézenfekvő lenne egy sapkabolt, ám a riporter honlapján csupán könyveit promózza, mást nem. Steiner Kristóf pedig múltkor bajuszt próbált növeszteni, de nem sikerült neki – ha mégis összejönne, piacra dobhatná saját szőrdúsítóját.