Gáspár Győző megannyiszor megkacagtatta már a médiát furcsa mondásaival, most megszavazhatják, melyik volt a legviccesebb. Koporsóárulástól a teljes hírzárlatig - szemezgessen a Győzike-kamukból!

Felmerült, hogy csokorba kellene szedni Gáspár Győző nagyot mondásait - az ötlet szerkesztőségünk körében is harsány kacagást váltott ki, igen, mi is tudjuk, hogy egyszerűbb lenne az igazságot keresni a mondataiban, de szeretjük a kihívásokat.

Lie to me

Most tekintsünk el attól a ronda feltételezéstől, hogy Gáspár Győző egész karrierje hazugságokon alapszik, ha másért nem, hát azért, mert már a Győzike show sem volt igaz, ha valakinek esetleg nem esett volna le. Az sem olyan nagy ügy, hogy adócsaláson kapták, hiszen már évek óta fent van az adóslistán. Az már sokkal érdekesebb, hogy szegény Gáspár apuka különböző egészségügyi problémákra hivatkozva igyekezett nem megjelenni a bíróságon, aztán hirtelen meggyógyult. Most ügyvédjével azt próbálja bebizonyítani, hogy nem származott olyan jövedelme a Győzike show-ból, ami után adót kellene fizetnie. Azaz, ingeyn dolgozott sok-sok részen át.

Persze az is lehet, hogy mindannyiunk Győzije annyira szerény ember, hogy még a hangját sem emeli fel több évnyi ingyencirkuszért a tévében. Amúgy az isten is címlapra teremtette, hiszen nem elég neki a galibák sokasága, még a nagyobbik lányát is pont akkor éri szörnyű autóbaleset, amikor inkább az adócsalása miatti dolgokkal kötné le magát a (világ)sajtó. „Bea szívószállal próbálja őt etetni-itatni. A pisilés jelenti neki a legnagyobb nehézséget, mert nem mozdulhat meg, nem kelhet fel. Ez most nagy istenverés nekünk. Végignézni a szenvedését, az a legnehezebb” - mondta el akkor a salgótarjáni showman, de szerencsére csak két napig kellett Evelint ilyen módon táplálni, mert aztán, hála a magasságosnak, elhagyhatta a kórházat. Ilyen egy gyorsan regenerálódó fiatal szervezet, na.

Most tényleg csak a legmókásabb Gáspár Győző állításokat gyűjtöttük össze, majd önök eldöntik, melyikkel festette szivárványszínűre Győzike a magyarországi bulvár egét.

Six feet under

Igyekszünk kronológikusan haladni; számunkra az egyik legkellemesebb, több héten át tekervényező Győzike-kamu a kié is a piros Ferrari? címet viselné. Mielőtt még halálra izgulnák magukat, eláruljuk a megfejtést is, a piros Ferrari a szponzoré, és nem, nem egy titokzatos olasz haveré. Alig csengett le a sportkocsis sztori, máris újabb elképesztő dolgok történtek Győzikével, ugyanis közölte: váltságdíjat követelnek a kiskutyájukért, ami miatt még Győrbe is hajlandó lett volna elköltözni, pedig ha valaki, ő igazi salgótarjáni hungarikum. A később valóban szerencsétlen körülmények között jobb létre szenderült Buksi a Győzike show túlkapásainak lett az áldozta, hiszen a családfő végül be is ismerte, hogy ő hívta ki a tévéseket, hogy forgassanak az eb haláltusájáról. A válási hercehurcáról, amiből persze semmi sem lett, most meg sem emlékezünk, az már tényleg csak hab a tortán.

Melyik a legviccesebb Győzike-kamu?

Egy idő után már az RTL Klub is ráunt Győzikére és a famíliára, ekkortájt vette a fejébe, hogy koporsóárus lesz, pedig még Bea asszony is megmondta, hogy nem hajlandó egy légtérben tartózkodni elhunytaknak szánt ládákkal. A koporsóbizniszen még ma is röhögnénk, ha időközben nem találta volna ki egyetlen napra, hogy elege lett a bulvárból, és többé soha, senkinek, semmiről nem nyilatkozik, mert ez átvette a stafétát a koporsóbiznisztől. Aztán jött az a nem túl megfontolt állítása, miszerint ő nem idegbeteg, ami annak fényében, hogy kirohanásait hetente követhette figyelemmel a sajtó, igencsak megkérdőjelezhető, de ezt ne nevezzük hazugságnak, lehet, hogy csak elkelne neki egy önismereti tréning.

Mad men

A show befejezése óta egyre ritkábban nyilatkozott Gáspár Győző, mondjuk, az vicces volt, amikor kitalálta, hogy magánóvodát nyit, de végül inkább csak azzal haknizott, hogy valaki megverte, egészen addig, amíg abba a sztoriba is úgy belebonyolódott, hogy inkább visszakozott. Igazán jóizűt mégis tavaly nevettünk utoljára, mikor megtudtuk, hogy a zebramániás celeb Győzi boyz elnevezésű formációval készül visszatérni a könnyűzeneiparba, emiatt egészen Brooklynig mentek volna klipet forgatni, de aztán nyilván közbeszólt, hogy kétszer is megpróbált véget vetni sanyarú életének, illetve elkezdődtek az adóügyi zavarok - Na, hát így indult be újra a Gáspár-kamugyár.