Az idei évben talán minden eddiginél több celebünk volt elégedetlen a testével, és ami még jobb, többen is nyilvánosan vallották be ezt, kisebb részük pedig még a kamerákat is beengedte műtétjére! Zimány Linda még Dzsudzsák Balázsnak csináltatta meg, Csifó Dorina a barátok nyomására szerzett extra térfogatot, VV Zsófi a születésnapjára kapta, Bíró Andrea Kiszel Tünde fodrászát akarja visszaszerezni, Mohamed Fatima emberként akart élni, Bencsik Tamarának ez volt az egyetlen része, amivel elégedett volt, Győzike pedig csak feszesebb cickókat akart.

2011-re annyira modern ország lettünk, hogy szinte lehetetlen összeszedni az összes híres emberünket, akiknek külső beavatkozás miatt nőttek a mellei, de valószínűleg ők itt a legérdekesebbek.

Zimány Linda

Az épp jogi asszisztensként dolgozó Zimány Lindával kezdjük a sort, hiszen annyira pörögnek körülötte az események, hogy valószínűleg ő se tudja, a rosszindulatú pletykákkal foglalkozon, melyek szerint meglopta exét, Dzsudzsák Balázst, a vizsgáira koncentráljon, vagy csak nézzen le, és gyönyörködjön a melleiben. Zimány márciusban javíttatott egy kicsit a fogyókúra miatt összement keblein, mert szerinte egy szerelmes nő nem engedheti meg magának a formahanyatlást. Ő azóta már nem szerelmes nő, de a mellei még mindig jók.

Csifó Dorina

A Barátok közt óta nem sokat lehetett hallani Csifó Dorináról. Azóta próbálkozott már többször is zenei karrierrel, de a legnagyobb nyilvánosságot mégis az kapta, hogy egy 335 köbcentis implantátummal javíttatta fel melleit, amit ráadásul a Velvet is megnézhetett. “Ez már nagyon nagyon régi álmom, de az ismerőseim és a párom lebeszéltek róla eleinte. Az okok között szerepelt a szoptatás, hogy, lehet-e, nem lehet-e, ezeket kellett végighallgatni, meg ugye a fájdalom. A műtétet követő három napos fájdalom, az ugye nem jó, de ki lehet bírni. A végén aztán a környezetemben nagyon sokan megcsináltatták, és csak jót mondtak róla, ezért döntöttem így” - mondta az azóta már férjhez is ment Csifó, akinek egy emberként irigyeljük a környezetét.

VV Zsófi

VV Zsófi már 16 éves kora óta új melleket akart, ezért nem is csoda, hogy örült a 20. születésnapjára kapott műtétnek. “Nem akarok irreálisan nagy mellet, az új méretem 75B lesz, ami éppen arányos” - mondta Zsófi, akinek ennek ellenére pár szögből aránytalanul nagynak tűnnek a mellei, igaz később a feje is. Ettől függetlenül nem ártott neki a beavatkozás, egyértelműen jót tett például a Rágógumi “lollitatív” videójának is az a plusz térfogat, ráadásul így már abban is biztosak lehetünk, hogy nem fiatalkorú lányt akarunk felszedni.

Bíró Andrea

Senki ne szégyenkezzen, amiért nem ugrik be semmi erről a névről, a legtöbb ember így van ezzel így 2011 végén. Tulajdonképpen mi is csak puszta jó indulatból jegyeztük meg a nőt, aki Kovács Lázár exszeretőjeként robbant be a köztudatba pár hónapra. Bíró gyereket is szült Kovács Lázárnak, akit ügyesen Kovács Lázárnak nevezett el, majd összejött Kiszel Tünde fodrászával, akivel gyorsan szakított is. Végső elkeseredettségében felvarratta melleit, és ha már ott volt, meg is nagyobbította őket, hátha így visszaszerezheti a fodrászt. Vagy bárkit, akiről írnak az újságok.

Mohamed Fatima

“Két majom meg egy dagadt labda, büszke lehetsz a Fekete Vonatra” - rappelte Ogli G. A felsorolásból Mohamed Fatima volt a dagadt labda, aki belül is érezhette, hogy javítani kéne külsején, ezért egy teljes nagygenerált hajtott végre magán, aminek során a mellei felvarrásán és kijavításán kívül a felesleges bőrt is eltávolították róla, ami a fogyása után keletkezett. A rövid időre őrizetbe vett Mohamedet állítólag nem sikerült rendesen elaltatni, bár ezt az orvosok cáfolják. A jelenleg Londonban felszolgáló nő hamarosan haza szeretne térni, hogy újraindítsa zenei karrierjét, bár azt nem tudni, mit szól ehhez a szintén ott élő talán-pasija.

Bencsik Tamara

A Megasztár 4-ben feltűnt, azelőtt csak szilikonmelltartót villantani tudó Bencsik Tamara állítólag mindennel elégedett volt magán, kivéve a melleit, de ez nem ilyen egyszerű: "Felajánlotta a Révész doktor, hogyha szeretnék, akkor még esetleg valamit korrigálna rajtam. És úgy voltam vele, hogy hát tulajdonképp én mindenemmel meg voltam elégedve, kivéve a cicimet, és akkor így gondolkoztam rajta, hogy hát ugye akkor lehet már itt egy kicsit a hasamból zsírleszívni” - mondta az egykori gogótáncos. A 23 éves Bencsik, akinek ezek szerint már mindene tökéletes.

Győzike

Melyik celebnek kellett a legjobb az új didi?

Gáspár Győző augusztusban döntött úgy, negyedszer is belejavít a természetbe, és felvarratja tetemes súlyvesztése után megereszkedett melleit. Győzike szokásához híven ezt az amúgyis kínos műtétet is csodásan viselte, a beavatkozás előtte utolsó szavai így szóltak: "Isten áldjon benneteket, bocsánatot kérek azoktól, akiket megbántottam. Köszönöm azoknak, akik szeretnek. A legfontosabb számomra Bea, Evelin és Virág.” A mellei javításánál úgy tűnik, megállt, és nem ment el botoxolni, de szerencsére hallat magáról a lánya pap által megáldott ruhájával, és a rajongója kedvéért tilosban parkolással.