Lindsay Lohan feltöltette az ajkait, a beavatkozás eredménye viszont elég béna lett. Mit tesz ilyenkor egy celebnő? A bevált módszerhez folyamodik, és villantással tereli el a figyelmet.

Lindsay Lohan agyafúrt módszerrel kívánta elterelni a figyelmet frissen feltöltött szájáról: a pontyajkú celebnő áttetsző fekete pólóban mutatkozott nyilvánosan – első ránézésre egy olyan darabban, amely már tavaly is bejött neki.

Lohan egyébként a fenti galériában ábrázolt villantásturnéin gyakorlatilag többet mutatott meg magából, mint a Playboynak készült, kiszivárgott, majd bebukott fotóin. Nem szeret melltartót hordani, na.

De nemcsak erre hajlamos, hanem szája rommá töltetésére is. Hinnék vagy sem, de ennél volt már durvább is – az alábbi fotó 2011 januárjában, néhány nappal több mint egy éve készült a celebritásról.

szájplasztikát könnyű elrontani, ahogy minden más sebészeti beavatkozást is, de így is sokak szerint megéri. Az ismertasszonyok ráadásul utólag megpróbálják letagadni – így tett Lohan is két éve. Hiába akarnak tőle fiatalodni, egyszerűen ciki a szilikonos halszáj, márpedig általában ez lesz belőle.