Mivel a szeretet ünnepéről van szó, itt az idő, hogy bevalljuk, a mi szívünk sincs kőből, és léteznek Magyarországon is híres emberek, akiket kedvelünk valamilyen okból. Akik kimaradtak, azokat vagy kifelejtettük, vagy nem szeretjük, kellemes ünnepeket!

Szabó Zsófi

Bár a Berki Krisztiánnal lezavart viharos kapcsolata idején többet tudtunk csámcsogni Szabó Zsófi dolgain, még az utóbbi időben felvett sportmániáját is sikerült úgy összehoznia, hogy nem érezzük arcbamászónak a végeredményt. A szőke lány mellesleg kedves, ráadásul tisztában van vele, mivel jár, ha valaki közszereplőként épít karriert. Ruhavásárlásra biztosan nem szeretnénk elkísérni, de a kifelé kommunikált cukiságot nem tudjuk nem értékelni.

 

SP

Az általános iskolások és gimnazisták aktuális álma eddig ritkán tapasztalható tudatossággal épít ki magának olyan imidzset, amivel megkerülhetetlenné válhat a magyar celebvilágban. Nem szokott égbekiáltó hülyeségeket mondani, ami valószínűleg annak köszönhető, hogy ő maga sem hülye, és hajlandó kicsit kitekinteni a magyar posványból egy olyan világ felé, ahol a híres emberek nem csak híresek, hanem értenek is valamihez. Emellett tehetséges fotós, és dalszerzőként és kliprendezőként is egyre keresettebb.

 

Horváth Éva

A mostanában leginkább az Éden Hotel műsorvezetőjeként látható Horváth Éva úgy jó egy csomó mindenben, hogy nem vált egyikévé azoknak a hírességeknek, akiknek pár év után már maximum a párkapcsolati dolgaik lesznek érdekesek. Nem tökéletesen, de fejlődőképesen vezet műsort, menedzseli az Éden Hotel szereplőit, és egyre inkább úgy tűnik, sikerül elhelyezkednie stabil tényezőként a médiában. Az már csak hab a tortán, hogy végre elhagyta a koppintásairól elhíresült Sugarbirdöt, és hogy ő sem tökéletes háziasszony. Ráadásul még mindig jó nő, aminek mi mindig örülünk.

 

Majka

A töménytelen mennyiségű valóságshow-hős közül egyedül Majkának sikerült saját jogon is sikeressé válnia, ráadásul jelenleg úgy állt, hogy a zenei tehetségkutatók versenyzőinek nagy részénél is többre vitte zenei pályán. Nem mondjuk, hogy nem unalmas már kissé a soha véget nem érő cicaharca egykori felfedezőjével, Dopemannel, de így is nehéz nem értékelni, hogy az egyszerű suttyó Ózdról jelenleg az egyik legnagyobb megmondóember többezer hasonló egyszerű suttyó számára. Még akkor is, ha a Heti hetesben le van tiltva azokról a faszos-csöcsös viccekről, amik tényleg jól állnak neki.

 

Stohl András

Természetesen nem azt szeretjük benne, hogy bedrogozva, részegen okozott balesetet, hanem azt, hogy az ezért járó börtönt különösebb nyomulás nélkül leülte, és simán beismerte, hogy hibázott. Az utolsó szabadon töltött éjszakáján tartott bulija alapján az is kiderült, hogy kellő öniróniával volt képes kezelni a helyzetét, és a szabadulását is egészen addig sikerült viszonylagos csendben lezavarni, ameddig el nem kellett kezdeni haknizni a könyvével.

 

Fluor Tomi

Persze néha sok a hülyegyerek stílusból, de SP mellett így is ő az utóbbi tíz év egyetlen előadója, akinek stílusa is van menedzsment mellett. A Stáb a tanyánban való szereplés már talán kicsit félrement, de így is pozitív mérleggel zárhatja az évet, hiszen Ecküvel közösen bebizonyította, hogy lehet ízlésesen osztani celebként a celebeket, és év végén a mozikban is elkezdték nyomatni a róla készült filmet, ami még jó is. Emellett fenntartjuk, hogy a listára felkerült celebek közül valószínűleg vele lehet a legjobbat bulizni.

Steiner Kristóf

Ön kit szeret?

Az ő megítélésével kapcsolatban alakult ki a legnagyobb belső vita, de végül abban maradtunk, hogy az együttműködő-készsége és jóindulata simán felülírja, hogy könyvei tartalmát már első ránézésre is nagyon kevés választja el Paulo Coelho bölcsességeitől. Cserébe kedves kiselőadásokat tart a házasság fontosságáról, és úgy általában egy csomó olyan dologról, amikről a magyar celebek komoly részének fogalma sincs. Ezzel végül inkább pozitív a mérleg, hiszen még azt is őszintén bevallja, hogy szopja az ujját, vagy hogy komoly hatást tett rá Zoltán Erika fiatal korában.