Csokorba szedtünk jó néhány énekesnőt, akiknek inkább a többé-kevésbé villantékony, pucsítós vagy csöcsös megjelenésével szoktunk foglalkozni, mintsem munkásságával. Jó okunk van rá.

Miley Cyrus

A 21 éves énekesnő 2001 óta, vagyis 9 éves kora óta zenél. Legutóbbi albuma a Bangerz, amelyről alighanem a Wrecking Ball a legsikeresebb dala. Egyrészt zeneileg, másrészt pedig pucéron himbálózik benne egy rombológolyón, amivel az egész internetet megihlette. Sajnos minket általában egészen mással szokott megihletni.

Rita Ora

A 23 éves angol (jó, Koszovóban született, de egy éves volt, amikor a szülei Nagy-Britanniába költöztek) énekesnő 2007 óta aktív, vagyis 17 éves kora óta dalol. Eddig egyetlen saját lemeze jelent meg, az Ora, 2012-ben. Második lemeze éppen készül, itt van róla egy dal. Amúgy inkább azért szoktunk írni róla, mert vagy ő, vagy valaki más foglalkozik saját altestével. Vagy a mellbimbóival. (Egyébként nemsokára nálunk lép fel, a Balaton Soundon.)

Iggy Azalea

A 24 éves ausztrál rapper-énekesnő 21 évesen kezdett karrierbe, amúgy modellkedik is. New Classic című albuma idén jelent meg, dalaiért marha sok díjat kapott, de hiába vakartuk a fejünket, egyszerűen egyetlen dala sem jutott eszünkbe. Nem baj, itt van egy. Ha máshogy nem bír emlékezni rá, itt egy másik, amelyben félmeztelenkedett, itt pedig a széles csípője, ultrarövid shortban. Ja, a borotvált szeméremdombját is megtekinthettük már.

Rihanna

A 26 éves barbadosi énekesnő 15 éves korában kezdett énekelni, eddig hét albuma jelent meg, amelyekre viszont emlékszünk is. Mint a legutóbbi klipes dalára is, ami az alábbi. Ez pedig a legutóbbi emlékezetes ruhája. Ruhaszerűsége. Csicsás halászhálója. Bármije.

Nicki Minaj

A 31 éves amerikai énekes-rapper tíz éve van a pályán, ezalatt három lemezt adott ki, és számos egyebet. Az első olyan dala, amelyik komolyabb emléknyomokat hagyott maga után, a legfrissebb pedig az alább megtekinthető Pills N Potions. Ami nem is olyan rossz. A mellei viszont nagyok.

Jennifer Lopez

Az idén júliusban negyvenötödik évét töltő énekesnőt azért eléggé ismeri mindenki, úgyhogy csak annyit mondunk, 1999 óta nyolc albuma jelent meg, a legutóbbi, az A.K.A., június 17-én. És ez a legutóbbi klipje. De az ilyesminél sokkal érdekesebbek szoktak lenni a koncertjei.

Taylor Momsen

A Gossip Girlben feltűnt, színésznőből lett énekesnő még csak 21 lesz idén júliusban, de mintha többet láttuk volna szigszalagos mellbimbóval, mint bárhogy máshogy. Pedig Momsen a Pretty Reckless nevű zenekarával valóban turnézgat, a második lemezük (Going To Hell) idén jött ki. A lemezt sem akárhogy reklámozzák, még a borító is jól sikerült. Igen, Momsen pucér feneke van rajta.

+1 Tóth Gabi

Nemigen jut eszünkbe olyan magyar énekesnő, akinek album-vagy dalmegjelenése egymilliárd olvasó eksztatikus figyelmét és kattintását vonzaná magával. A wikije szerint tíz éve aktív Tóth Gabinak 2010-ben jelent meg legutóbbi lemeze, az Elég volt. Legfrissebb klipes dala a Sors, ezt megnézhetik alább. Dekoltázsokat gyakrabban szállít, az egészen bizonyos. Mondjuk még csak 26 éves, szóval van ideje.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!