Mai Instahíradónkban is összefoglaljuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Kucsera Gábor arról írt követőinek, hogy optimistán vág neki 2023-nak.

„Talán még sosem kezdtem ilyen motiváltan az évet, idén igyekezni fogok csak olyan dolgokkal foglalkozni, ami ténylegesen épít és előre mozdít” – fogadta meg a világbajnok kajakozó.

  • Élete formájába kíván lendülni 2023-ban Nádai Anikó, aki követői szerint már most bomba formának örvend. A tévés tvaly nyáron adott életet második gyermekének, Alexnek.

„Elhatároztam, hogy 2023-ban életem formáját hozom ki magamból, és úgy fogok kinézni, ahogy még a szülés előtt se” – írta a műsorvezetőnő, aki elsősorban formásodni és popsit építeni szeretne.

  • Dwayne Johnson a reggeli kocogás közben vallott arról követőinek egy rövid videóban, hogy minek köszönheti a sikert. 

„A siker iránti vágy nagyon vonzó. Nagyon szexi. Az azonban, hogy merünk-e veszíteni, nagyon kellemetlen tud lenni és néha nagyon ijesztő is. Ez végigkísért engem az egész karrieremen. Amikor olyan helyzetekbe hozzunk magunkat, ami kimozdít komfortzónánkból, azzal megtesszük az első lépést egy sokkal nagyobb győzelem felé. Ne féljünk kudarcot vallani” – magyarázta a színész.

  • Vasvári Vivien még mindig Balin tartókodik. A modell-üzletasszony ezúttal egy rafinált szabású bikiniben fotózkodott. 
  • Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie továbbra is gőzerővel edz. Az énekes-műsorvezető a fejlődéséről így írt követőinek:

„A munka folytatódik... Számomra is meglepő ütemben nő a terhelhetőségem, nem beszélve arról, hogy nagyon keveset tudunk érdemben aludni... A tegnapi edzésnél csak annak hatása volt keményebb... Peti két heti pihenő, és 40kg elfogyasztott bejgli után meglepett és azt mondta: Jöhetnek a rendes súlyok, majd ezen jót nevettünk! *

45 kilóval guggoltam, ami legfeljebb vaníliás karikából impozáns teljesítmény,

de ne feledjük el, hogy szeptember végén súly nélkül guggoltam, mégis nehezen, tegnap pedig 3x 30 guggolás volt a bemelegítés! Boldog vagyok, mert iszonyatosan fáj a combom egésze és a farizom is sikoltozik minden egyes leülésnél, de a térdeimre nincs panasz. Büszke vagyok magamra, hogy soha életembe nem voltam ilyen kimerült általánosságban, mégis csinálom, és csinálom, noha régen fele ennyi is elég érv volt, hogy átmenetileg abbahagyjam.”

  • Ami az edzést illeti, Dua Lipa is nagyon motivált.

„Getting ready for Balaton Sound is my favorite, januárban csak 3 buli, edzés ezerrel” – üzente követőinek a testépítő-influenszer.

  • Ónodi Eszter azért írt hosszú posztot, mert lefújták a forgatást.

„Esőszünet. Azt szeretem a filmezésben, hogy: ma hajnalban felkelhettem, kiutaztam Szentendrére, kisminkeltek, felvettem 4 db termonadrágot, két termopólót, 5 db melegítőtapaszt, a középkori jelmezemet (hófehér:), majd kimentünk bepróbálni a jelenetet, és felvétel előtt a szakadó eső, a sár és a 70 km/ órás szélvihar miatt egyelőre lefújták a forgatást. Viszont így a lakókocsiban ücsörögve megírhattam életem talán leghosszabb posztját ... (nem lesz belőle rendszer!) és a leves is nagyon finom volt.”

  • Rita Ora a kivételes szabású szettjeiről tett közzé posztot.
  • Singh Viki azt osztotta meg követőivel, mit fogadott meg 2023-ra.

„Újévi fogadalmak?? Kommentben jöhetnek!! (akár viccesek is... olyanok amiket minden évben megfogadtok, de sosem jönnek össze) Kezdem én!!

1: -5 kg márciusig (persze ma is tésztát ebédeltem.. mind1)

2: legalább heti 3 edzés

3: tánctanulás

4: utazás (idén el szeretnék jutni Párizsba)

5: több minőségi idő a barátaimmal

6: önismeret, önfejlesztés (naplóírás).

7: kommunikációs tréning / asszertív kommunikáció elsajátítása (brutál hasznos, én már suliban kötelező tananyaggá tenném!!)” – sorolta az énekesnő.

  • Listát Kárpáti Rebeka is írt, a Jóban rosszban című sorozat egykori színésznője csupán annyit árult el, milyen elvet követett, amikor papírra vetette céljait.

„Ezennel megírtam a »2023-as Célok« listámat. Gimnázium eleje óta először a leckefüzetem hátuljába, majd a határidőnaplóimba jegyzeteltem le az éves vágyaimat/terveimet. Elsőként csak a »de jó lenne ha...« állapotából indult a dolog, majd rá is felejtettem... Később aztán ahogy 3-4-5 év távlatából elővettem ezeket az írásokat és konstatáltam, hogy a 99 százalékát ki tudtam pipálni, őrülten ledöbbentem. Hoogy?? Olyan célokat is sikerült elérnem így-vagy úgy, amiket mikor papírra vetettem, megvalósulásának lehetősége konkrétan egyenlő volt a nullával. Valahogy az elültetett magok beértek. Amikor erre rájöttem, elkezdtem utána olvasni a témának és mára már tudatosan gyakorlom ezt a módszert, így született meg az idei listám is” – fejtette ki.

(Borítókép: Nádai Anikó, Dwayne Johnson. Fotó: RTL, Getty Images/Samir Hussein/WireImage)