Annak érdekében, hogy ne maradjon le a hazánk hírességeivel kapcsolatos legfrissebb hírekről, újabb kiadását hoztuk el a reggeli hírösszefoglalónak.

Kökény Attila

Az edzéseknek és az egészséges táplálkozásnak köszönhetően közel nyolc kilótól szabadult meg Kökény Attila az elmúlt pár hónapban. A Sztárban sztár zsűritagja a fellépései és a showműsor miatt is szeretne jó formába lendülni. 

„Sokat edzem, és nagyon odafigyelek az étkezésemre is. Már nyolc kilót sikerült leadnom. Kíváncsi vagyok, mennyire sikerül majd átalakulnom áprilisig” – mondta a Story magazinnak az énekes, aki a 100 Tagú Cigányzenekar vendégfellépője lesz.

Lőrincz Alexandra

Lőrincz Alexandra, azaz VV Szandika pár nappal ezelőtt néhány megrázó fotó kíséretében tudatta a közösségi oldalán, hogy súlyos balesetet szenvedett. A ValóVilág egykori játékosa leesett a lépcsőn, melynek következtében nagyon összetörte magát: csuklója és nyakcsigolyája is eltört, kis híján le is bénult. A ház, ahol párjával, Balázzsal élnek, felújítás alatt van, a lépcső azonban még nem került sorra. 

„Megmondta nekem a doki, hogy Alexandra, ha ez a csigolya elmozdul, s a légzőideg megsérül, utána már nem kell levegőt venni... Az orvosok azt mondták, ez a második születésnapom. (...) Homályosak az emlékeim, mert elájultam földet éréskor, de arra halványan emlékszem, hogy mentem fölfelé a lépcsőn, sötét volt, majd megcsúszott a lábam. Először – gondolom – a fejem és a nyakam ütöttem be, ezáltal eltört a kettes nyaki csigolyám; nem repedt, hanem rendesen tört. A csuklóm is teljesen, keresztbe” – magyarázta a Fókusz riportjában az egykori valóságshow-szereplő.

Csuti

Komolyra fordult Szabó András Csuti és új barátnője, Bianka kapcsolata. Az üzletember egy tíz napos dominikai utazással emelte új szintre a románcát a 26 éves lánnyal.

„Nagyon várjuk már Biankával, hogy ott legyünk. Mert valljuk be, teljesen más, amikor két-három naponta találkoztok, mint amikor kettesben utaztok ilyen messzire és tíz napig össze vagytok zárva. Mondjuk nem aggódom! Szintet léptünk!” – jelentette ki a Ripostnak az üzletember, akinek párja az edzésben is segít.

„Nem is gondolná egy laikus, mint én is, hogy maga a kondizás milyen komplex dolog. Nem csak abból áll, hogy lemész a kondiba és kész az álom alak. Főként nem is azon múlik, sokkal inkább az étkezés az, ami meghatározza a dolgokat. Mit, mikor, mivel eszel? Rengeteg étrend kiegészítőkkel: fehérjével, bcaa-val, és sok vitaminnal egészítem ki az étrendemet. (...) Sajnos nem mindig sikerül helyesen ennem, de nagy segítségemre van a párom, aki ehhez sokkal jobban ért, mint én. Nagyon sokat tanultam tőle, a kellő mozgásokat már precízen elsajátítottam. Edzésközben az sem mindegy, hogyan tartod a testedet. De az étrendben sokat segít és tanulok tőle” – emelte ki a vállalkozó.

Járai Máté

Bár tudta, hogy tévés karrierje nem tarthat örökké, mégis nehezen viseli lelkileg a Reggeli című műsorból való kirúgását Járai Máté. A Jászai Mari-díjas színész szerződését nem hosszabbították meg, ennek okait azonban nem részletezték. 

„Emelt fővel vettem tudomásul, hogy ez a munkám most véget ért, valamiért nem akarnak tovább dolgozni velem, másoknak kellett a helyem. Igazán komoly érvek nem hangzottak el, amikor közölték a hírt. (...) Tisztában voltam vele, hogy egy termék vagyok, és nagyon fontos, hogy eladható legyek. A tévé kirakatba tesz, elad téged. Nem vagyok naiv, tudtam, hogy előbb-utóbb lejár a szavatosságom” – nyilatkozta a Best magazinnak Járai, hozzátéve, nem hiszi, hogy a megosztó személyisége miatt kellett távoznia

Mint mondja, a tévés munka miatt nem kellett aggódnia az anyagiakon.

„Jó érzés volt, hogy azt mondhattam a feleségemnek, veszünk egy repülőjegyet, és délután indulunk egy hosszúhétvégére. És bár nem vagyok egy herdáló típus, nem lesznek kenyérgondjaink Kírával. Nem kell szorosan összehúzni a nadrágszíjat, de most anyagilag nem lehetek merész sem. Lehet, hogy majd olyan munkákat is el kell vállalnom, amit nem szerettem volna, de ez sem baj, milliók teszik ezt ebben az országban” – mondta a színész, aki gyerekkorából jól ismeri a szegénységet. Most arra figyel, hogy szorongásai ne térjenek vissza. 44 éve alatt most rúgták ki először, és arra is fény derült, hogy az RTL adott volna neki egy búcsúadást, amit elutasított.

Jelenleg a színházi munkáira koncentrál, mert biztos bevétele csak ezekből van.

„Bátrabban tudtam válogatni a felkérések között úgy, hogy volt egy másik, biztos állásom. Ez most megszűnt, ami nyilván anyagilag is nagy kiesés, s jelenleg csak a színházi fizetésemből élek. Ez nem akkora összeg, amiből nagyon dőzsöl az ember, de szerencsére az elmúlt években jól ment, és tettünk is félre belőle. Ezt nem akarjuk felélni, de megnyugvást ad, hogy ha kell, van mihez nyúlnunk. Az biztos, hogy

jobban meg kell gondolnunk, mire költünk, és meghúzni bizonyos kérdésekben a nadrágszíjat.

Kíra már meg is tette, ő jelenleg Szegedre jár egyetemre, és már vonatozik, mert negyedannyiba kerül, mintha kocsival járna” – mondta a Blikknek Járai.

Kovácsovics Fruzsina

Mióta az eszét tudja, imádja a gyerekeket, és az ELTE óvodapedagógia szakát is elvégezte Kovácsovics Fruzsina, akit 2007-ben a Csillag születik című tehetségkutató műsornak köszönhetően ismerhetett meg a közönség. A gyerekek az egykori tinisztár zenei karrierjére is hatással voltak: dalaival a kicsik egyik kedvenc előadója lett. Az énekesnő azonban az anyai ösztöneit egyelőre csak a munkájában éli ki.

„Az egyetem után óvónőként helyezkedtem el, ám ezzel párhuzamosan beindultak a fellépések is. Egy idő után kimerítő volt hétköznap dolgozni, majd stúdiózni, hétvégén pedig koncertezni. Volt egy pont, amikor úgy éreztem, így nem bírom tovább, elfáradtam, csak árnyéka voltam önmagamnak. Kiléptem az oviból, és zenei fejlesztő programokat tartok gyerekeknek. Ez sokkal kötetlenebb munka, jól összeegyeztethető az énekléssel. (...) Amióta az eszemet tudom, szeretek velük foglalkozni. Bírom őket, hamar megtalálom velük a közös hangot, és jó látni, hogy hatással vagyok rájuk. Ki tudják színezni a lelkem, jókedvre derítenek, és én is sokat tanulok tőlük. Gyakran eljátszom a gondolattal, hogy vajon én is helyt tudok-e majd állni szülőként?

Késznek érzem magam az anyaságra, sőt, nagyon vágyom rá,ehhez már csak a megfelelő partner hiányzik”

mondta a Blikknek.

Cinthya Dictator

Igazi örömhírről számolt be a minap a közösségi oldalán Gombos Cintia, művésznevén Cinthya Dictator. A fotóművész sikeresen teljesítette az ötvösvizsgát.

„Ezt az iskolát akkor kezdtem el, amikor bejött a Covid, úgy érzem, hogy abszolút jól döntöttem, ugyanis egy nagyon nehéz időszakban voltunk, és nem tudtuk, mi lesz. Beszorultunk a lakásba, és ebből megpróbáltam valamilyen szinten előnyt kovácsolni. Nagyon jó döntés volt, rengeteget tanultam” – osztotta meg követőivel a 24 órán át elérhető Instagram-történetében a híresség, akinek szavait a Blikk idézte.

(Borítókép: Járai Máté. Fotó: RTL/Sárosi Zoltán)