Mai Instahíradónkban is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek.
  • Horváth Gréta három hónappal ezelőtt műttette meg az orrát, legutóbbi bejegyzésében pedig megmutatta a mára teljesen begyógyult végeredményt. Némi tanáccsal is ellátta azokat a követőit, akik hasonló műtéten gondolkodnak, de attól félnek, túl nagy fájdalommal jár majd.

Igazából minden flottul ment, és szépen követtem az utasításokat. Tisztogatás, szívás, tengervizes orrspray használata. Ezért a varratszedés sem volt kellemetlen, mert tiszta orral érkeztem. Ez a titok!

– írta Horváth.

  • Rácz Jenő egy igen komoly műtéten esett át idén januárban a térdproblémái miatt. A sztárséfet akkor egy időre ágynyugalomra ítélte az orvosa, ám ő akkor sem bírta ki, hogy ne látogassa meg az éttermét. Rácz rohamtempóban gyógyul: legutóbb megmutatta, ahogy egy futógépen edz, holott erre a szintre általánosan két hónap múlva kellett volna eljutnia.
  • Tolvai Renitől már megszokhattuk, hogy előszeretettel ölt magára kihívó ruhadarabokat. Legutóbb ezt a piros kígyómintás szettet viselte, amelyről egy rövid videóit is megosztott a rajongóival.
  • Lady Gagának ismét sikerült belopnia magát a rajongói szívébe, amikor egy elesett fotós segítségére sietett az Oscar-gálán. Az esetről egy rövid videó is készült, amelyen jól látható, hogy a fotós éppen az énekesnő mellett botlik meg. Gaga szinte azonnal visszaszaladt, hogy felsegítse.
  • Britney Spears mindig is a tánc szerelmese volt. Az Instagramra gyakran tölt fel olyan rövid videókat, amelyekben bemutat pár új mozdulatot.
  • Dwayne Johnsonnak jelenleg is az élete szerves részét képezi a testépítés. A színész egy rövid videóban mutatta meg, hogy emeli a súlyokat saját otthoni edzőtermében.
  • Jennifer Aniston és Adam Sandler sorra járja Európa nagyvárosait, hogy részt vegyen legújabb filmjük, a Gyagyás Gyilkosság 2 premiervetítésein. A páros legutóbb Párizsban járt, Aniston pedig egy videóban mutatta meg, mivel töltötték a szabadidejüket. A munka mellett láthatóan egy kis lazításra is tudtak időt szakítani.

(Borítókép: Jennifer Aniston és Adam Sandler. Fotó: Getty Images)