Ma is összefoglaltuk, mit osztottak meg magukról legutóbb a hazai és külföldi hírességek az Instagramon.

„Nagyjából így nevettem én is, mint @gasparbea a képen, amikor felkértek, hogy szerepeljek a @halatortantv2-ben! Na, főzni nem tudok, ellenben szeretek enni, úgyhogy úgy voltam vele, miért ne?! Medikével (ő fogja az esernyőt) fogtuk magunkat, elmentünk bevásárolni Beához, ami...hát...hogyan is fogalmazzak, nem volt zökkenőmentes! Na de mától minden kiderül, sőt még @kollobabett is feltűnik majd a konyhámban!”

  • A Drága örökösök című sorozat színésze, Józan László Spanyolországban, pontosabban Sitges településén pihen jelenleg.

„Az idei év első fagyija a tengerparton” – írta a színművész a fotóhoz.

  • Kocsis Korinna az Operaházban járt, ahol Richard Wagner egyik háromfelvonásos és egyben utolsó operáját, a Parsifalt hallgatta meg.
  • Molnár Nini Monte-Carlóból jelentkezett be az Instagram-oldalán. Lapozható bejegyzésében több fotón is kiszúrhatjuk kockás hasát.
  • Önzetlenségről tett tanúbizonyságot Zámbó Krisztián. Az énekes megható bejegyzéssel jelentkezett az Instagram-oldalán: egy rajongója üzenetét osztotta meg, aki nem győzte megköszönni, hogy a Gyere, gyere gyorsan! című dal előadója egyszer segített neki. S bár ennek már több mint tíz éve, a rajongó nem felejtette el az énekes kedvességét.

„Azért egy ilyen üzenetnek nagyon örülök és annak is, hogy valakinek az életének a javulásában kivehettem a részem, még ha nem is olyan nagy dologban! Szerintem ez a minimum, hogy segítsünk Embertársainkon és előbb-utóbb visszakapjuk, de az önzetlenség is elég” – jegyezte meg az énekes.

  • Nagy Adri egy családi piknikről posztolt fotót.
  • Bella Thorne sosem volt az a szégyenlős fajta. Az alábbi Hello Kitty-s horgolt bikiniről például úgy gondolja, tökéletes fesztiválviselet lehet.
  • Victoria Beckham éppen ma, azaz április 17-én ünnepli a születésnapját. Férje, David Beckham az alábbi poszttal köszöntötte fel.
  • Cserpes Laura az alábbi fotónál a következő hashtaggel üzent: „my body, my rules”.
  • Catherine Dederick, azaz Mardoll az alábbi fotókkal szemléltette, hogyan várja a nyarat.

„Támaszkodhat rám. Támaszkodhatok rá. Van bennünk valami lelki ikerség. Tóth Vera – A BARÁTOM. Barátságunk évfordulóját ünnepeltük Palkonyán, Veráéknál, a kulturális és gasztrofaluban.”

(Borítókép: Zámbó Krisztián. Fotó: TV2)