horoszkóp

Akad-e lúzerebb a meccsen szopó fradistáknál?

2008.07.27. 21:04
Kapcsolódó cikkek (1)
A nyári aszályhoz képest rendkívül erős mezőny gyűlt össze a hét lúzere címért. Verekedős szupersztár, leszívott zsírját árverező topmodell, és ez csak a külföldi adag. De van részegen műsort vezető magyar celeb, és állítólagos szexképei miatt kirúgott R-Go gida is. Meg persze a meccsen szopó fradisták.

Az egyértelmű, hogy a leglúzerebb sztori a múlt héten a Velvet által nyilvánosságra hozott Fradi-pályás-szopatós történet, amikoris egy pár fél órán át orálszexelt a Sheffield elleni meccsen, az azonban nem egyértelmű, ki is az igazi lúzer? Az, aki szopott, vagy akik nézték, vagy az őrök, akik nézték és nem zavartatták magukat? Vagy a rendőrök, akik néhányan azért csak jelen voltak a meccsen? Esetleg a csapat, amelyik akkor rúgott gólt, amikor szurkolói a párt biztatták? Nehéz kérdés, a döntés az önöké.

Linda, a piás

Történt azért más is a héten. Itt van mindjárt Zimány Linda, aki beismerte, bizony szokott ittasan műsort vezetni. Neki egy olvasónk levelét ajánljuk a figyelmébe, aki szeretné megmenteni őt, mégpedig a Velvet segítségével, és azt ajánlja: "Jót tenne az újságírói hitelességnek és szakmai megbecsülésnek, ha olyan mondatok is szerepelnének ebben a cikkben, mint például: "Reméljük, hogy barátai és manager-ei megértik, hogy túl gyors ütemben él ez a fiatal nő." Vagy "Jobban éreznénk magunkat, ha arról értesülnénk, hogy Lindát megóvta a családja, a barátai, managerei attól, hogy a későbbiekben e probléma nyomán élete újabb és újabb örvényekbe húzza, mint korában már annyi embert. Most kell odafigyelni, - üzenjük." Hát üzenjük mi is, kedves Zimány Linda.

Aki már nem Gida

Eséllyel pályázik még az R-Go kirúgott gidája, aki ugyan visszautasítja, hogy egy szexoldal kínálatában szerepelne, a gyanús képek miatt mégis mennie kellett a katolikus Szikora Robi zenekarából.

Persze Csollány Szilveszternek sem jó lenni. Egyrészt exneje elhúz a lányával Írországba, de előtte még kitálal a sajtónak, hogy Csollány lenyúlta a lóvét, és a lányukkal sem törődik. Ő hiába tagad, senki nem mossa le róla a lúzerséget.

Gáspár Győzőt most nem soroljuk a lúzerek közé, pedig ötödször is elvette Beát, Anettkát azonban nem tudjuk kihagyni, aki egyetlen celebként jelent meg a templomban Bea asszony tanújaként, ám eleinte azt se tudta mi a dolga, bár végül azért rájött.

Brigitte Nielsen sincs a topon, lássuk be. Azért a hosszúlábú bombanőségből és Sylvester Stallone feleségéből eljutni odáig, hogy egy német valóságshow-ban négyszer műtsék meg 17 nap alatt, majd a leszívott zsírját elárverezze - hát, ez elég BB Évis karriernek tűnik. Viszont azt állítja a most 45 éves színésznő, hogy húsz évet fiatalodott. Tehát akkor most huszonöt. Nem lennék valóban 25 éves, ha így néznék ki.

Bunyós Christian

Hát számít hozzájuk képest Sarah-Jessica Parker, akit megcsal a férje, főleg, ha az egész sztori csak a Szex és New York film sajtókampányának része? Esetleg a Batmant és Batemant is játszó Christian Bale, aki kicsit kiakadt, amikor a húga le akarta húzni párszázezer fontra, ha már egyszer ő úgyis jól keres? Naná, hogy eljárt a keze.

És persze Harry herceg, aki jótékonykodni ment ugyan Afrikába, valahogy mégis csak ismét egy kocsmában kötött ki, ahol aztán jól lenyúlták a telefonját. Még szerencse, hogy Amy Winehouse-nak viszonylag nyugodt hete volt, nem vert meg senkit. Vagy nem tudunk róla.