Ölben vitték el a tök részeg Év nőjét

2008.06.05. 13:04
Lily Allen szerkesztői elismerésben részesült a Glamour magazin Év Nője díjkiosztó gálán. Ennek örömére a példaképpé nemesült híresség úgy berúgott, hogy egy biztonsági őr vitte ki őt a karjaiban. A fentiekből tehát levontuk a következtetést: az ideális Év Nője lehetőleg részesítse orális örömökben osztálytársait, szóljon be minden kollégájának, mutassa be minden testrészét a fotósoknak, füvezzen, és legyen nyugodtan alkoholista is.

A brit híresség kedden a Glamour Év Asszonyai díjkiosztó gálán énekesnői és műsorvezetői kvalitásai miatt elismerésben részesült a lap szerkesztőinek köszönhetően – írja a FemaleFirst. Lily Allen szokásához híven alaposan felöntött a garatra, végül egy biztonsági őr vitte ki őt a karjaiban – adta hírül a SawfNews. A Mirror tudósítói szerint mielőtt a kapatos hírességet eltávolították a helyszínről, meztelenül mászkált a színpadon, cigarettát kért a róla készült fotókért cserébe, és alig érthetően mondott köszönetet azoknak, akik gratuláltak. Az énekesnő azóta MySpace oldalán elnézést kért rajongóitól botrányos viselkedése miatt: „Nagyon sokat ittam tegnap, túl sokat. Szörnyen érzem magam. Köszönettel tartozom a kisöcsémnek, Alfnak, aki biztonságban hazavitt. Gyerekek, bánjatok csínján az alkohollal, vagy úgy végzitek mint én, és ez nem túl felemelő. Amúgy elég vicces volt, bár nem emlékszem mindenre.” Az talán már csak hab a tortán, hogy a Chanel egykori arca pink színben pompázó hajjal (amit állítólag maga követett el), valamint elvágott torkú Bambikkal tarkított ruhában jelent meg a Glamour díjkiosztó gáláján.

Követendő példa?

Akkor nézzük sorjában, hogy milyen követelményeknek kell megfelelnie annak, aki díjat szeretne nyerni, illetve melyek azok a körülmények, amik felett a bírák a jelek szerint szemet hunytak, mikor Lily Allen tehetségét kellett értékelniük.

Az énekesnő soha sem tagadta, hogy szereti az alkoholt, bár egyszer úgy tett, mintha ráunt volna az ügyeletes rossz kislány szerepére. Ez persze nem akadályozta benne, hogy tovább folytassa az ivást, és néha egy füves cigit is elszívott. A túlzott alkoholfogyasztás és droghasználat persze semmit nem ér szándékos vagy spontán villantások nélkül. A brit énekesnő a Cannes-i Filmfesztivál alkalmával szerencsére többször is megörvendeztette a paparazzókat monokinis napfürdőzéssel. Az első nap óvatosan indított, szépen-lassan dobálta le magáról a ruhadarabokat. Következő alkalommal már jóval merészebb volt. Egy rendezvényen ugyanis egy átlátszó ruhában, bugyi nélkül jelent meg, ami onnan tudható, hogy lábait szétvetve üldögélt. Ezután a Forma 1-es guru, Flavio Briattore tulajdonában álló Queens Park Rangers nevű jachton sétálgatott egy szál fürdőalsóban. A Reanult csapat főnöke végül arra kérte illetlen vendégét, hogy távozzon a hajójáról.

Pasik

Lily Allen többször is bebizonyította, hogy nem egy prűd és szégyenlős kislány. Egy, a Rolling Stones magazinnak adott interjúban bevallotta, hogy az iskolában orálisan kényeztette fiú osztálytársait, amiért végül ki is rúgták a suliból. Az ominózus nyilatkozat után pár hónappal egy tévéműsorban megmutatta harmadik mellbimbóját. Tavaly novemberben pedig azzal dicsekedett, hogy szívesen megragadja egy férfi farkát, ha az illető tetszik neki, és nem veszi a finomabb jelzéseket. Arról nem tudunk, hogy vajon ezzel a módszerrel hódította-e meg a Chemical Brothers formáció egyik tagját, Ed Simmonst. A kapcsolat elég viharosra sikeredett, és talán ennek köszönhetően nem volt túl hosszú életű. Az énekesnő és a zenész csupán két hónappal az első randi után összeköltözött, majd röviddel később kiderült, hogy Lily Allen gyermeket vár. A botrányhősnő a baba kedvéért ismét jó útra akart térni, még a dohányzásról is megpróbált leszokni. Sajnos mindhiába, ugyanis januárban elvetélt. Ezt a románc sem élte túl, Simmons és Allen pár héttel később szakított. A depresszióban szenvedő sztár áprilisban azzal kúrálta lelkiállapotát, hogy két férfival tűnt el egy klub mosdójában.

Nem tesz lakatot a szájára

Bár úgy tűnik, hogy Allen az erősebbik nemmel meglehetősen intim viszonyt ápol, a híres hölgyeket nem kíméli. A brit énekesnő egy évvel ezelőtt Victora Beckhamnek szólt be, majd Courtney Love következett a sorban. „Eltöltöttem vele múltkor egy egész estét, és rögtön megértettem, hogy Kurt Cobain miért ölte meg magát. Én is majdnem jelentkeztem a rehabra utána” – nyilatkozta a brit énekesnő. Szeptemberben a GQ magazin Men of the Year díjkiosztó gáláján Madonna beszédét zavarta meg hangos kommentjeivel. Majd pár héttel később majdnem ölre ment Kate Moss-szal, amikor a szupermodell egy veszekedés során Courtney Love-ot védte. Ezután ismét Victora Beckham következett, aki szerinte csak a pénzre hajt. Ezzel a lendülettel kicikizte Britney Spearst, Paris Hiltont és Lindsay Lohant is, annak ellenére, hogy életvitelükben fellelhető némi párhuzam. És egy kivétel: augusztusban a V fesztiválon nem egy hölgy, hanem egy politikus, pontosabban George W. Bush volt kirohanásának célpontja.