A National Enquirer egyik forrása szerint az énekesnő expasija, Adnan Ghalib el akarja adni azt a pikáns videót, amit még januárban készített egy mexikói kiruccanás alkalmával. Spears a felvételen állítólag hamar megszabadul ruháitól, viszont híres rózsaszín parókáját nem hajlandó levenni. Mivel az utóbbi pár hónapban elszaporodtak az ál-pornófilmek, könnyen lehet, hogy most is egy átverésről van szó.

A National Enquirer információi szerint Adnan Ghalib jó pénzért eladná azt a házi szexvideót, amit még januárban vett fel Britney Spearsszel, amikor Mexikóba menekültek röviddel azután, hogy a celebet kiengedték a kórházból. Egy bennfentes a lapnak beszámolt arról, hogy mi is látható az ominózus felvételen. A videó legelején Spears leveti magáról ruháit, amit állítólag egy helyi üzletben vett. "Maga a szex nem túl izgalmas. Britney-n végig egy rózsaszín paróka van. Adnan hiába kéri meg, hogy vegye le, ő nem hajlandó" - tette hozzá a National Enquirer forrása. Hogy a felvétel valóban létezik-e, az nem biztos. Tény, hogy Spears a nagy összeomlás környékén szívesen mutatkozott rózsaszín parókában.

Klikk a pink parókáért!

Sőt, Ghalib már többször is megpróbált profitálni tulajdonában lévő felvételekkel. A lesifotósként dolgozó férfi az év elején hat felvételt is készített mentális problémákkal küzdő barátnőjéről, és abban reménykedett, hogy kétmillió dollárért (közel 316 millió forint) túl is tud adni rajtuk. Előtte pedig az a hír járta, 500 ezer fontért (közel 155 millió forintért) árulja az énekesnőről készült intim képeket. A News of the World információi szerint Ghalib közel két éve vetett szemet a celebre, mégpedig azzal a céllal, hogy a közelébe férkőzzön, és a kapcsolat révén óriási vagyonra tegyen szert. Ezt a férfi barátai és egyik szeretője is megerősítette. Spears végül márciusban szakított paparazzójával, mivel a férfi telefonján megtalálta azokat az üzeneteket, amit egy másik nővel váltott.

Mindezek ellenére, joggal élhetünk azzal a gyanúval, hogy a fent említett videó csak kacsa. Legutóbb januárban jelent meg egy hír, miszerint egy 30 perces videón az akkor még kopasz énekesnő két nővel és egy férfival szexel. Később kiderült, hogy a felvétel sem létezik, ráadásul az ominózus cikk egy hamisítvány. Októberben betörtek Britney Spears otthonába, és állítólag pár igen kompromittáló fotó mellett egy saját gyártmányú leszbipornót is elvittek. Történt mindez egy héttel ezután, hogy a zakkant híresség egyéjszakás kalandja jelentette be, hogy közkincsé teszi a szexuális aktusukról titokban készített felvételt, amennyiben jó pénzt ajánlanak érte.

Persze nemcsak Britney Spearsszel kapcsolatban látnak napvilágot ilyen hírek. A celebek főszereplésével készült felvételek többségéről általában kiderül, hogy vagy nem létezik, vagy nem az említett sztár szerepel rajtuk. Így volt ez Eva Longoria esetében is. Aki rákattintott azokra az ohhmylord.blogspot.com-on található linkekre, ahonnan állítólag le lehetett tölteni a színésznő pikáns felvételt, pórul járt. Pár nappal korábban Meg White, a White Stripes dobosának állítólagos szexvideójával verték át egyesek a szexelő celebekre éhes közönséget. És íme az utóbbi pár hónap áldozatai: Vicia Fox, a Kiss-es Gene Simmons, Lindsay Lohan és a rocklegenda, Jimi Hendrix.