VV Jerzy a valóságshow castingjára magával vitte a melegpornós képeit, és amikor beköltözött a Villába, mindenkinek elmondta, mi a bűne. Ma már bánja a képeket és a videót, de akkor pénzre volt szüksége. Várudvari VV Jerzy legmeghatározóbb pillanata a villában az volt, amikor kiderült, nem ő nyerte meg a játékot. VV Jerzy beszélt a VV Gigivel való kapcsolatáról, a csalódásokról, ami a villában érte, és arról, mihez kezd a népszerűségével.

A Szépfiúk kategóriában indult Várudvari VV Jerzy soron kívül került be a VV4-be, riválisát, Gombit ugyanis csak pár telefonszámról szavazták be a játékba – emiatt a csatorna úgy döntött, VV Jerzynek is helye van a Villában. VV Jerzyről ahogy beköltözött, kiderült, nem csak a tévén látható, hanem az interneten is: meleg oldalakon egy tükör előtt maszturbál. “Amikor elmentem a castingokra, vittem magammal a belamis képeket, mondtam, hogy ez vagyok én, ez az összes bűnöm, kellek így vagy nem kellek. Volt bennem rossz érzés emiatt, amikor beköltöztem, de akkor kellett a pénz, ezért csináltam. Nem vagyok erre büszke. Egyetlen egy embernek ártottam, saját magamnak” – mondta a Velvetnek VV Jerzy, akit rettegésben tartott alkoholista anyja. A finalista elmondta, egyszer valamikor szeretne találkozni az anyjával, de ezt már nem tárná a nyilvánosság elé.

VV Jerzy szerette VV Gigit, és nem tudott a fétisfilmekről

Várudvari VV Jerzynek a villába költözés előtt  viszonya volt egy nála tíz évvel idősebb nővel.  “Gabival a szakítás után barátként, ismerősként álltam, nincsenek köztünk feszültségek. Nem voltak szakítás után sem, de én nem szeretném ezt már folytatni” – mondta Jerzy, aki a Villában összejött a testvérek kategóriában indult Rácz Ildióval, VV Gigivel. “Részemről igaziak voltak az érzések, amiket kimutattam, amiket mondtam. Gigi részéről éreztem valamit, de én azt hittem, hogy csak nem tudja kimutatni az érzéseit. Gigi fiúk közt nőtt fel, én úgy véltem, hogy ebből kifolyólag nem tudja nekem azt mondani, hogy szeretlek és ezért nem érezteti velem. Rengeteg olyan jel volt, ami alapján így utólag azt tudom mondani, lehetséges, hogy Gigi tényleg nem volt belém szerelmes. Bár akkor nem értem, miért kellett velem elhitetni, hogy szerelmes belém. Többször is mondtam neki, hogy tudom, hogy szerelmes vagy belém, amire ő csak mosolygott, és úgy reagált, mint aki örül annak, hogy tudom azt, hogy ő szeret engem” – nyilatkozta VV Jerzy, akinek fogalma sem volt VV Gigi múltjáról. “Hallottam Gigi fétisfilmjeiről, az emberek mondták, hogy van ilyen. Gigi ezeket a dolgokat nem árulta el, mintakislány arcát mutatta. Miközben van vaj a füle mögött. Nekem tetszett ez a kislányos Gigi, én ebbe szerettem bele. Gigi az egyik lapnak nyilatkozta, hogy fel van háborodva a képeim miatt, pedig mindenki tudott erről a villában.”

Belelovallta magát, hogy megnyeri a játékot

Jerzy szerint nincs gond azzal, hogyGigi az Alekosznak Valót vezeti, amikor a lány mindvégig nehezen tűrte a szexkiborgot. “Szerintem Gigi ebből a szempontból ügyes, és külön fogja tudni választani a személyes problémáit, illetve a munkáját, ezt észrevettem Giginél rengeteg helyzetben. Gigi nagy álma volt, hogy benne legyen a médiában, és hogy "kitörjön a szegénységből", bár már hallottam mindenféle sztorit, hogy az édesanyjuk azt nyilatkozta, hogy egyáltalán nem voltak szegények és nem éheztek. De Gigi ki akar törni és minél több pénzt akar keresni. A legjobb lehetőségeket próbálja megragadni”

“Abban a pillanatban, hogy kiderült, benne vagyok az első kettőben, megfordult a fejemben, hogy a nagyobbik százalék száma az enyém. Belelovalltam magam abba, hogy megnyerhetem. Pont azért, mert a nevető harmadik taktikát sokan elhintették. Utána kiderült, hogy nem én vagyok az első, hanem csak a második helyezett. Elszomorodtam, de ez csak addig tartott, amíg ki nem jöttem a Villából. Meghatározó pillanata volt ez a villalétemnek, vettem egy mély lélegzetet, kifújtam, és kinyitottam az ajtót. Akkor minden bánatom, sajnálatom elszállt” – mondta VV Jerzy a Velvetnek, aki az utolsó 3-4 hétben, a Rácz testvérek kiesése után teljesen más oldalát mutatta.

Tanulópénz volt, hogy VV Béci azt mondta, sosem voltak sógorok

Annyira más valakit láthatott a néző, hogy felvetődik a kérdés, talán mindaddig csak megjátszotta magát. “Ha ez csak egy játék volt, akkor az a kérdés, hogy megérte-e nekem, hogy saját magamat háttérbe szorítottam. Be kell vallanom, hogy a Ráczék miatt háttérbe szorítottam saját magamat, elfogult voltam velük. Ez lett volna a legrosszabb taktika. Ez így jött. Önzetlenül álltam mindenhez és mindenkihez. Kicsit önzőbbnek kell lennem, ma már tudom, hogy van még mit csiszolnom saját magamon. Az nagy tanulópénz volt, amikor Béci, a sógorkoma kivitt párbajra. Az is tanulópénz volt, amikor a szembesítőshow-ban Sebestyén Balázs rákérdezett, mi van akkor a Gigivel, és mondtam, hogy befejeztük, nem lesz tovább, pont. Valahogy szóba jött Béci, és Balázs megkérdezte, hogy sógornak tekintettem-e Bécit. Mondtam, hogy igen. Aztán megkérdezte ezt Bécitől is, aki pedig azt mondta, sose voltunk sógorok. Ehhez képest, amikor szakítottam a Gigivel, meg volt rám sértődve Béci, hogy Évával pozitívabb lett a kapcsolatunk. Akkor azt kérdezte, engem nem érdekel az, hogy a Gigit kinthagyta a párbajon?” – tette hozzá VV Jerzy, aki szerint mindenki játszotta a saját játékát a villában, mint ahogy kint is fogják, azonban meg kell nézni, kinek milyen pozitív és negatív megnyilvánulásai vannak.

Főzőműsort szeretne vetkőzés helyett

“A legközelebb hozzám Olivér állt, olyan volt, mintha a bátyám lett volna valahol. Mindenben segített, mindent meg tudtunk beszélni” – mondta VV Jerzy, aki vetkőzésből fogja magát fenntartani a nyáron, egykori riválisához, Gombihoz hasonlóan. “Chippendale-kedéssel szeretném a nyarat végigtáncolni. Ez a tervem, de ha volna egy lehetőség, ami megköveteli, hogy ne vetkőzzek hétvégenként, akkor élnék azzal, sok mindenre nyitott vagyok. Megpróbálok elhelyezkedni a gasztronómiában, ha felajánlanának nekem főzőműsort, azt nagyon szívesen elfogadnám. Olyasmit, mint ami a Kovács Lázárnak van, vagy akár ami a tv paprikán van. Szívesen lennék személyi edző, vagy egy sportszergyártó cég reklámarca. Jótékonykodáson is nagyon gondolkodom, jött pár ajánlat.”