horoszkóp

Kelemen Anna lenyomta Zalatnay Cinit

2007.10.21. 11:31
Végre valami mozgolódás és izgalom celeblistánk elején. Annácska ugyanis elfoglalta az énekesnő bérelt helyét Havas Henrik mögött. Ezen a héten azt is megtanultuk, hogy az empátia csak bizonyos celebeknél hatásos, viszont rosszfiúnak lenni mindenképpen megéri.

Bár Gáspár Gőzike, aki a napokban - vélhetően stresszes életmódja miatt - szívinfarktust kapott, makacsul ragaszkodik az első helyezéshez, mögötte már érződik a változás szele. Kelemen Annácska ugyanis szorosan felzárkózott Havas Henrik mögé, aki nemrég meglehetősen intim titkokat árult el róla könyvében. Mivel két harmadik helyezett - ellentétben a playmate választással - nálunk nem lehet, ezért Zalatnay Cininek mennie kellett.

Top 20

Fotó: Mihádák Zoltán

Stohl András hiába szenvedett balesetet a Tűzvonalban forgatásán, ez nem mentette meg attól, hogy ne essen ki az első húsz közül. Persze van, akinek esetében működik a részvét. A teniszcsillag Szávay Ágnes, akinek nemrég ellopták az autóját, ugyanis a huszonötödik helyről egészen a kilencedikig kúszott fel. Bár Schoberték szépen menetelnek felfelé, a fő riválisának, Béres Alexandrának még van mit ledolgoznia. A Nagy Fogyás egyik edzője ugyanis még mindig csak a huszonnegyedik helyen tanyázik.

Rosszfiúk előnyben

Papp Szabi

Papp Szabinak, a Supernem frontemberének olyasmit sikerült véghezvinnie, ami még egyetlen kollégájának sem sikerült. A zenész, aki most egy honi all star rockbandában, a JackJackban is játszik, ugyanis négyszázkilencvennyolc(!) celebet utasított maga mögé. Úgy tűnik, az emberek mégsem olyan irigyek, ahogy Papp Szabi gondolja. Ismét meg kell állapítanunk, hogy az empátia nagy úr. A hooliganses Kiss Endi és Csipa, akiket egy fellépés után megtámadtak, százkilencvenkilenc és százkilencvenkét helyet léptek előre. Zalatnay Cini expasija, Márton Csaba sem panaszkodhat. Bár a színészből lett ördögi pornós már nem Magyarországon tevékenykedik, azért így is sikerült kilencvenhét hírességet megelőznie.

Egy ex, és egy regnáló tévésztár

Gianni Annoni

Bár Csomor Csillát már viszonylag régen kiírták a Barátok köztből, ez nem befolyásolta negatívan celeblistás karriejét. Sőt! A golfmániás színésznő kilencvenkilenc helyet lépett előre. Nézzünk szét az egyik konkurens csatorna „istállójában”. Gianni Annoni szereti a pontos nőket, ők pedig valószínűleg szeretik a Viasat3 sztárját. A műsorvezető, aki saját bevallása szerint a hölgyek mellett az autós sportokat is kedveli, ugyanis ötvennyolc celebet utasított maga mögé.

Akiknek nem jött össze

Oszter Alexandra

Ezen a héten legnagyobbat, pontosan kilencvenhat helyet Herendi Gábor rendező bukott. Őt az ex-megasztáros Gál Csaba Boogie követi a lúzerek sorában. Az énekest hatvan híresség előzte meg hét nap alatt. Hiába vetkőzött le Oszter Alexandra pár héttel ezelőtt a Playboynak, ő sem járt jobban. A színésznőnek ugyanis ötvenkét helyet kellett visszalépnie. Bár Monique Covet-nek látszólag sikerült rendbe tennie zűrös életét, neki sem sikerült előrébb jutnia. Sőt, a pornósztár, aki a múlt héten még a huszonhetedik volt, most csak a hetvenharmadik.