horoszkóp

Ki a hét lúzere? A nőt tényleg verő Damu? A kamuzós-amnéziás Réka?

2007.09.16. 17:17
A hét nagyon is zsúfolt volt, nem győzzük kapkodni a fejünket. Damu nőverését például lehetetlen überelni, bár lehet, hogy Rubint Rékának ezt is sikerült? Vagy csak a Tv2 szülinapi bohózatát kell végigasszisztáljuk? Ebben az országban a lányok csak vetkőznek, aki meg nem csak, az nem szeret aláírni. Ez van.

Az eheti termés megint annyira bő volt, hogy alig győzzük feldolgozását. Ugyan már új hetet írunk, de még mindig terítéken lehet például mindannyiunk ex-tanár ura, Havas Henrik, aki sajnos többé nem rágicsálja hajnalonként a szemüvegét, merthogy beszólt a saját főnökének, aki ezért kirúgta, amiből úgy tűnik, még a sztároknak is van főnökük. Igaz a csatorna saját magát bünteti, mert helyére a dögunalmas, merev hírbeolvasó Azurák Csabát helyezte, így maga a Tv2 is bekerülhet a heti lúzerek közé, juhé, hiszen a Mokka adásain mostanában inkább visszaalszik az ember, semmint felébred. A lényeg viszont, hogy sikerrel elhallgattatták az amúgy bőbeszédű Havast, 10 milliós perrel fenyegetőzve, ha továbbra is minősíti elküldése körülményeit. A többi néma csend.

Kamu Damu pofonjai

De sebaj, mert a Tv2 gondoskodott más pletykálnivalóról, mivel Feljelentőnk látta az ő ügyeletes rosszfiújukat, Damu Rolandot egy Interaktívos buli után, amint megüt egy nőt, holmi taxi miatt kitört vita okán. A megjelenés óta kirobbant botrányban az a legjobb, ahogy Damu láthatóan minden megbánás nélkül nyilatkozgat csatornáján arról, mennyire sajnálja az esetet, és hogy bocsánatot kért egy virággal. Sajnos csak név nélkül Feljelentőt író Tv2-es kollégák azonban égre-földre esküdöznek, hogy semmiféle bocsánatkérésről szó se volt, ráadásul Damu ok nélkül ütött, mert a lány csak ironikusan kérdezte, hogy vajon igazi-e a szerelem közte és szintén Interaktívos kolleganője között.

Damunak volt már dolga a rendőrséggel, hasonló ügy miatt, ám a megpofozott, állását feltehetően féltő hölgy egyelőre nem kíván feljelentést tenni ellene, ezért Damu megússza a dolgot holmi figyelmeztetéssel, a Tv2 meg örül, mert most majd biztos több szerencsétlen nézi a Jóban Rosszbant, mivel nekik nem egy civilben rendes, családapa rosszfiújuk van, mint a konkurenciánál Szőke Zoltán, hanem egy igazi, vadóc nőverőjük. Gratulálunk hozzá.

Az RTL Klub is izzíthatna valamit, mert az már egy kicsit unalmas, hogy a kölcsönkocsival balesetet szenvedő Gáspár Győző most megint összeveszett valamelyik napilappal, azt állítva, hogy nem is fogja folytatni a show-t bagatel 25 millióért, pedig nyilván fogja, és nyilván valami ilyesmi összegért; de akkor már tényleg inkább nézzük Damut, hátha elcsattan egy váratlan pofon valahol.

Amnéziás Réka

De a Tv2 megállíthatatlan. Bombázó anyukájuk, Rubint Réka ugyanis azt nyilatkozta nekik a mi Feljelentőnkről - és az abba szorgalmasan bedolgozó feljelentőinkről -, hogy hazudunk, mert ő – a mintaanya, aki csak gyermekeiért él – még soha nem követett el közlekedési kihágást, ráadásul mi, klikkéhes újságírók még soha fel nem hívtuk, hogy megkérdezzük őt a dolgokról. A biztonsági öv nem használatát másnap azonnal újabb feljelentők hada jelezte nálunk, persze nyilván csak azért, mert irigyek a nagy kocsira és Rékás rendszámra. Más motivációjuk nyilván nem lehet. Mi mindenestre hiszünk nekik, és ahogy eddig is megtettük, újdonságértékű közlés esetén ezután is felhívjuk majd Rékát, aki nyilván csak holmi részleges amnézia miatt nem emlékszik arra, mikor június elején is ezt tettük. Akkor arról beszélt nekünk, hogy vezetés közben veszélyesebb cigizni, mint telefonálni, de ilyen rossz memóriával tiszta mázli, hogy blogot ír, amiben akkor pontosan le is írta, mit reagált a megkeresésünkre.

Rosszul dolgozó Balls, nem kurva Metzker, balek Marton

Ezekhez képest a többi lúzerünk már tényleg csak kismiska. Például Boroka Balls, aki nem kapta meg az ötvenezer forintját azért, mert aláírta a saját fotóit, mivel állítólag rosszul végezte a munkáját. Vagy akár Edvin Marton, aki tagadta, hogy csókolózott volna a 2005-ös Balaton szépével, pedig fotónk is van róla.

És akkor még nem is beszéltünk a Playmate Metzker Viktoriáról, aki megint felélesztette a magyar lányok Dubai-ban témát, pusztán azért, mert szerinte rá irigykednek, amiért már szerepelt a CKM címlapján. Muhaha. Persze csak nyaralni járt arra, de azért ismer olyat, aki kurvaként. Ja nevet, azt nem mond, csak hogy nem ő az.

Bár semmi szükség rá, azért ne felejtkezzünk el Britney Spearsről se, aki visszatérés helyett úgy mozgott az MTV díjátadóján, mint egy véletlenül odatévedt, riadt őzike és ezzel feltehetően már tényleg kiírta magát a poptörténetből, bár az idő csodákra képes. Döntsön ön, hogy ki a leglúzerebb. Mi képtelenek volnánk.