horoszkóp

Paris Hilton elmebeteg módon vásárolgat

2007.07.04. 12:59
Hiltonban és a rajongótáborában egy közös tulajdonság mindenképpen akad: mindent megvesznek, ami az útjukba kerül. Az ár-érték arányt nézve azonban el kell gondolkodnunk, ki az elmebetegebb: Hilton vagy a rajongói? Kétségkívül az, aki képes 54 000 forintnak megfelelő összeget áldozni egy elhasznált fogkefére.

Paris Hilton szabadulása után vásárlással feledtette a börtönben töltött sanyarú napokat. A szőke kedden érkezett vissza Los Angelesbe Hawaii-on tett látogatása után, ahol két fürdőzés között szétvásárolta magát. Ész nélkül megvett mindent, ami az útjába került: pólókat, ékszereket, gyertyát, rózsaszínű leopárdmintás köpenyt, sőt egy WC-papír tartót is, amit "hercegkisasszony minta ékesít" - írja a people.com.

A milliárdoslány végre vidám volt, mert - bár a börtönben is lehetett venni pár cuccot -, kellett már neki egy kiadós bevásárlókörút, hogy helyrebillenjen a lelki egyensúlya. Egy szemtanú leírása szerint sikeres volt a túra, hiszen Hiltonnak: "nagyon jó kedve volt, igazán aranyos lány, és elképesztően jól nézett ki. Van stílusa."

A vásárolgatás kárpótolta az örökösnőt a magányosan töltött időért is, amit a cella sötétjében kellett elszenvednie, ugyanis nyolcvan-száz rajongó loholt folyamatosan a nyomában, hogy lefotózhassák vagy autogramot kérjenek tőle.

Határtalan Hilton-őrület

Annak, aki nem érné be egy szimpla papírcetlivel, amit kedvence aláírása ékesít, számos lehetősége nyílik arra, hogy közelebb érezhesse magát Paris Hiltonhoz. A szőkeség ugyanis a "szemétrablók" célpontjává vált az utóbbi időben, ami rendkívüli örömmel tölti el a rajongókat. Az élelmes "üzletemberek" nem restek derékig beletúrni a híresség kukájába és csemegézni Paris Hilton kihajított cuccai között, aminél már csak az megdöbbentőbb, hogy kereslet is van a zsíros fültisztító pálcák, levetett póthaj vagy éppen az elhasznált izzadásgátló stift iránt. Az értékes ereklyékre az interneten lehet licitálni, a hollywoodstartrash.com internetes oldalon, ahol az említett dezodor kikiáltási ára például 50 dollár (9000 forint). Egy kis rizikó van a dologban, mert az eladók nem garantálják, hogy Paris Hilton hónaljától kopott el a stift, csak annyit, hogy a család kukájából bányászták ki, de azért bőven akad vásárló, aki vállalja a kockázatot és licitál.

A szőkeség használt fogkeféje - csakúgy mint egy üres kutyaeledeles dobozt - például 150 angol fontot (kb. 54 ezer forint) ért valakinek, egy sima kólásdoboz 30 fontért (kb. 11 000 Ft), egy elhasznált sminkkészlet pedig 120 fontért (kb. 44 000 Ft) kelt el - tudjuk meg a The Sun-tól.

A bevételek egy részét egyébként nemes célokra ajánlják fel a kukabúvárok, a kutyaeledeles dobozból befolyt összeg felét például stílusosan egy állatmenhelynek ajándékozzák, a többit pedig egy dokumentumfilm készítésére szánják, aminek témáját egyelőre nem árulták el. Hilton így roppant boldog lehet, mert akaratlanul is tesz valamit azért, hogy szebb legyen ez a világ.

Iszik, vagy vezet

Nehogy azt higgyük, hogy Hilton csak a vásárláson töri a fejét. Az amerikai hazafiak piros betűs ünnepe, július negyedike őt is megihlette. A Will Smith főszereplésével készült Függetlenség Napja című hőseposz méltó párja lehet a Paris Hilton blogján olvasható ünnepi üzenete: "Boldog július negyedikét mindenkinek, és ne feledjétek, hogy vezessetek óvatosan és megfontoltan!"

Lily Allen retteg

Lily Allent mostanában újabb rémkép gyötri. Azért aggódik, hogy Paris Hilton sorsára jut. Úgy néz ki, mindenképpen helyet követel magának a lecsúszott sztárok között - a 21 éves énekes most attól tart, hogy lecsukják, amiért nemrég rátámadt egy fotósra Londonban. Allen épp a Sohóban található Wardour Clubból igyekezett hazafelé, aminek a bejáratánál rengeteg fotós leselkedett rá. Az énekesnő nem volt valami jó passzban, lerángatta az egyik paparazzo nyakából a fényképezőgépet, majd egy jól irányzott ütéssel le is terítette volna, de ekkor a testőrei közbeléptek - írja a digitalspy.

Az Entertainment Weeklynek Allen így nyilatkozott az üggyel kapcsolatban: "Azt hiszem, itthon nincs valami jó hírem és nem én testesítem meg az anyuka-kedvence típust. Ennek ellenére még soha nem készült olyan fotó, amin épp egy diszkóból tántorognék ki hajnali ötkor, totál készen. Ez soha nem is fog megtörténni velem, mert igazán nem vagyok ilyen. Már elmúltak azok az idők, amikor buliztam és szétcsaptam magam. Most már nem csinálok ilyet, tényleg."

A fiatal énekesnő szívhezszóló szavai azonban nem hatották meg a Scotland Yardot, mert kihallgatták, és állítólag testi sértés miatt eljárás is indult ellene, úgyhogy tényleg van miért aggódnia. A rendőrségnél már csak egy dologtól fél jobban: attól, hogy Paris Hilton válik belőle. "Nemsokára lehet, hogy olyan leszek, mint Paris Hilton" - mondta a New York magazinnak. "Jézusom, az ő élete olyan iszonyúan bizarr. Ráadásul soha nem csinál semmit. Amint hazaérek Angliába, letartóztatnak"- mondta. "Pofon vágtam egy fotóst, legalább hetven tanú van rá. Utána meg rögtön másnap elhagytam az országot. Azt mondják, letartóztatnak, amint hazamegyek."