Időről-időre minden újság foglalkozik olyan dolgokkal, ami az Új Őrület lehet, így mi is. Időről-időre ezek a dolgok aztán nem jönnek be, így néha nálunk sem. Ezért összeszedtünk néhány dolgot, amelyekről azt hittük, hogy majd divatba jönnek, de ez nem történt így. Pedig esetenként néhány ráfért volna a világra. És nem, nem a férfidivat-előrejelzésekre gondolunk, bár pompás lenne fonott hajú urakkal találkozni az utcán.

Húsleves

Mi komolyan reméltük, hogy beindulhat a hús-és csontlevesmánia, úgyhogy ha mondjuk pont ilyen időben, mint most, elkeseredetten gyalogolunk hazafelé, éhesen, és fázva, akkor majd betérünk egy kedves helyre, magunkba döntünk két deci levest, és máris szebb lesz a világ. Nos, ez nem következett be, bár gyaníthatóan az ön Instagram-és Facebook-feedje is tele van pho levesek képével, ami végül is majdnem ilyen.

Nyírfavíz

Hiába van benne minden, és jó mindenre, illetve minden ellen is, valahogy a nyírfavíz nem bírt tömegjelenséggé válni. Pedig még meg is mutattuk, hogyan lehet elkészíteni! Igaz, pasztörizálni kell a nedvet, ami biztos sokak kedvét vette el.

Tyúkos szelfi

Induljunk más irányokba! Sajnos egyszeri, vagy legalábbis ritka fellángolás volt a baromfiak társaságában készített önfotó. Pedig milyen fontos szerepe lett volna abban, hogy a következő generációkat az állatok szeretetére tanítsa! Rendben, Beyoncé igyekezete kicsit menti a helyzetet, de ezt trendnek beállítani erős túlzás volna. Főleg, hogy nem is szelfizett az állattal.

Apa-lánya közös tetkó

Ennek mondjuk inkább örülünk: az a helyzet, hogy azóta sem láttuk tömegesen apákat és lányaikat megrohamozni tetoválószalonokat, hogy közös mintát varrassanak magukra. Valószínűleg ebben annak is része van, hogy az apukákat ritkán lehet hülyeségre rávenni, márpedig bármilyen tetoválást azért ésszerű komolyabb megfontolás után megcsináltatni.

Spornószexualitás

„Jönnek a spornószexuálisok, a nagyon kisportolt, nagyon szexi, nagyon félmeztelen férfiak” – írtuk tavaly, és hát nem mondjuk, hogy nem jöttek, de nem jöttek többen, mint eddig. Helyettük a szőrös favágókra izgult a világ idén, de még van két és fél hónap, szóval ne kiabáljunk el semmit.

Rosamund Pike

Hiába mutatott minden jel arra, hogy a Holtodiglannal hirtelen világhírűvé vált színésznővel nagyon sokat fogunk foglalkozni, Pike az olvasóinkat sem mozgatta meg különösebben, és olyan nagyon nem is történt vele semmi.

A nagy kérdés

Volt még egy fontos trend-előrejelzésünk, amelyről viszont nem győződhetünk meg, hogy mennyire jött be. Ez pedig a full-bush brazil punciszőr, amelyről itt írtunk, és nem tudjuk, elterjedt-e. Úgyhogy e kérdés megválaszolását önökre bízzuk.

Elterjed az alul semmi, felül szőrös?