2014-ben is mondtak rengeteg ostobaságot a celebek. De nem csak simán hülyék tudnak lenni a hírességek, hanem igazán bunkók is.

Nézzük, ki volt idén az öt legnagyobb seggfej.

Justin Bieber

A húszéves énekes márciusban érdemelte ki a legnagyobb seggfej címet, ugyanis a tanúvallomásairól készített videókon úgy viselkedett, hogy az ember közben nem tud másra gondolni, csak arra, hogy valaki igazán lekeverhetne már pár pofont neki.

Biebert több mint négy órán át hallgatták ki egy bíróságon amiatt, mert a vád szerint korábban a testőre összevert egy fotóst, aki azt állítja, hogy az őr Bieber parancsára még fegyvert is fogott rá .

Sebestyén Balázsék

Sebestyén Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc nyár végén a Class FM reggeli műsorában, élő adásban poénkodott az ELTE gólyatáborában nyár végén történt nemi erőszakkal kapcsolatban.

Elhangzott, hogy „vacsora, tábortűz, erőszak a program", és „káresemény"-nek is nevezték a történteket, sőt rámentek arra is, hogy micsoda össznépi orgiák lehetnek az egyetemi gólyatáborok.

A Class FM végül elnézést kért, de a Médiatanács novemberben félmillióra büntette a rádió médiaszolgáltatóját.

Kanye West

Kanye West már a tavalyi évet is majdnem megnyerte az önimádatával, de idén csúcsra járatta a dolgot azzal, hogy kiborult, mikor a koncertjén nem állt fel valaki. Csak hogy kiderült, az a valaki egy kerekesszékes ember volt.

Ashton Kutcher

Mila Kunis férje először azzal hozta magát kínos helyzetbe, hogy csinált egy honlapot, az Aplus.com-ot, ami hivatkozás, vagy bármiféle engedély nélkül lopkodott össze cikkeket a Buzzfeedről, a Cracked-ről, és a Huffington Postról.

Aztán meg akkor derült ki róla, hogy egy igazi szararc, mikor beszállt egy újságírónő szapulásába az Uber kapcsán, amiről végül kiderült, hogy nem kevés anyagi érdeke fűződik hozzá.

Feke Pál

A Rising star zsűritagja idén duplán, és egyetlen egy hónapon belül érdemelte ki a seggfej címet. Először a homofób kiakadásával, mikor magából kikelve küldött haza egy férfi versenyzőt a TV2 tehetségkutatójából azért, mert női ruhába bújt.

Másodszor meg azzal csinált még nagyobb hülyét magából, hogy a Rising Star egyik magyar születésű, színesbőrű énekeséről mondta azt, hogy nem magyar.

Mindenkinek gratulálunk!

Kommentálná? A Facebookon tegye!