luzer

Ők lettek itthon az év lúzerei

2014.12.30. 13:11

Természetesen 2014-nek is megvoltak azok a hazai szereplői, akik nagyot buktak valamivel. Volt, aki a két kereskedelmi csatornát váltogatta rosszul, más nemzetközi hírnevet szerzett egy részeg kalanddal, de van itt elviselhetetlen tévés szereplés és realitys égés is. Íme a kategória öt legnagyobbat dobója.

Gáspár Győző

Az ország Győzikéjéről egy ideig úgy tűnt, az Édes Életben megint megtalálja a számításait, ráadásul már az öccse, Zsolti is a minőségi szórakoztatásért dolgozott a realityben. Aztán Gáspár nyáron a hivatalos közlemény szerint olyan ocsmány hangnemben beszélt a TV2 egyik stábtagjával, hogy a csatorna azonnali hatállyal szerződést bontott vele. Már ez is elég nagy lúzerség, de Gáspár Győző gyorsan be is kopogtatott az RTL Klubnál, akik már le is igazolták volna, a feleségét a Celeb vagyok, ments ki innenbe is elvitték, de itt megint bekopogtatott a TV2: az Édes Élet nézettsége vacak, menjen oda vissza. Gáspár Győző az utolsó pillanatban otthagyta az RTL-t a rekordfizetésért, hogy aztán pár hét múlva kiderüljön, hogy az Édes Életet végleg leveszik a képernyőről.

Zimány Linda

Zimány Linda azzal tudott bekerülni ebbe a szép felsorolásba, hogy ki tudott abból is rosszul jönni, hogy Budapesten smárolt a tökrészeg Jude Law-val. Már az elég lúzerség, ha valakit a hírek szerint a barátai vesznek fel hasonló helyzetben, hogy aztán még a nemzetközi bulvárt is körbeturnézza a videó, de ebből sikerült úgy kijönni, hogy a fél internet learanyásózza azért, mert egy buliban kavart a világ egyik legjobb pasijának tartott színésszel.

Krasznai Tünde

Krasznai Tündének úgy kellett a Celeb vagyok, ments ki innen idén, mint egy falat kenyér: az X-Faktor nagy felfedezettjeihez hasonlóan ő is leragadt a falunapos fellépések környékén, pornózni nyilván nem megy vissza, tehát végre megismerheti a közönség a valódi arcát is. A valóság az, hogy Krasznai a dzsungeles tartózkodása alatt teljesen elviselhetetlen volt még a tévén keresztül is, hogy az első adandó alkalommal ki is szavazták a műsorból. Abban a többi játékos is megegyezett, hogy neki kis jobb, hogy már nincs ott az énekesnő.

Vujity Tvrtko

1997 óta folyamatosan futott az ország sokáig kedvenc riportsorozata, a Napló, Vujity Tvrtko pedig folyamatosan adhatta ki a pokol szót tartalmazó című könyveit, miközben a Mokkában próbálhatta magát távol tartani a magyar celebvilág aljától sikertelenül. Azóta már nincs Napló, Tvrtko hivatalosan is távozik a csatornától, viszont kicsit úgy tűnik, nem ez lett tervezve: az újságíró/műsorvezető azóta leginkább azzal van elfoglalva, hogy az azóta akcióssá vált könyveit árulja Facebookon, és szinte könyörög, hogy ugyan hívják már el valahova előadást tartani, hiszen nem csak a legnagyobb színházak számíthatnak rá.

VV Simon

Emlékeznek még a Való Világ 6 Simonjára? Nem csoda, ha nem, mivel az egyetemista srác nagyon rövid idő alatt kirúgatta magát soron kívül a villából azzal, hogy megtépte játékostársa ruháját dühében. Ez azért az év egyik legsúlyosabb lúzersége, mert Simon sokáig úgy tűnt, hogy az egész magyar realityzés egyik legérdekesebb figurája lehet, aki folyamatosan alakítani tudja a játékot. Mondjuk legalább dugott párszor a villában, de egyértelműen komolyabb lehetőségei voltak annál, mint hogy mindenki egy szomorú orvosi esetnek gondolja.