Valószínűleg Majka a magyar realityzés legnagyobb sikertörténete, és úgy általában a Való Világból került ki a legtöbb olyan ember (bár ez sem jelent túl sokat), akire valamiért emlékszünk. Viszont volt már azon kívül is reality a történelem során, és meglepő módon azoknak is voltak szereplői, akik a műsor után ilyen-olyan úton bent tudtak maradni a köztudatban. Íme pár példa arra, hogy néha a műsor vége után is van élet.

Pásztor Anna

Az Anna and the Barbies egy tök népszerű zenekar jelenleg Magyarországon, a frontember Pásztor Anna pedig a Rising Starban-ban már zsűritagként volt jelen a TV2-n. Ezért sokan talán nem is emlékeznek rá, hogy Pásztor igazából realityszereplőként kezdte, 2004-ben majdnem meg is nyerte az RTL Klubon futó Survivort.

Debreczeni Zita

Emlékszik ön a kísértés című realityre? Valószínűleg nem, ugyanis a Jersey Shore-t magyarba átültetni próbáló műsor 2004-ben még túl nagy falat volt az országnak, ezért végülis a kutya sem nézte. Debreczeni viszont szépen a felszínen tudott maradni, előbb glammodellként lett népszerű, majd jó időérzékkel fotóskarrierbe kezdett. Mostanra már nincs szüksége rá, hogy kevés ruhában pózoljon, ráadásul összejött Giannival is.

Baukó Éva

Ha valaki azt hiszi, hogy Baukó Éva a Való Világ 4-ben tűnt fel először, óriásit téved: ő valójában a Viasat felfedezettje, konkrétan a Bár 2.0-ban szerepelt először 2008-ban. Szerencsétlenségére a valóságshow második része közel sem lett akkora sikertörténet, mint az első, ezért tiszta lappal indulhatott a VV4-ben, azóta pedig akkora valóságshow-veterán, hogy a TV2-n futó Élet show-jában is kapott külön részeket, a Celeb vagyok, ments ki innenben is balhézhatott kicsit, most pedig a hamarosan újrainduló Ezek megőrültekben is alázzák majd kicsit több celebbel közösen.

ÉNB Alexa

A szintén Viasaton futó, végül túl mély nyomokat nem hagyó Címlaplányban modelleket kerestek, ott pedig feltűnt egy Szandra nevű lány. A műsor szép csendben lement, Szandrának azért összejött egy vetkőzés a Playboyban, majd egy szép napon feltűnt az Éjjel-nappal Budapestben egy Alexa nevű szereplő. Most jön a csavar, ugyanis Szandra és Alexa ugyanazt a nőt takarja! Alexa szavazásunk alapján azóta is a legjobb nő az egész sorozatban.

Bertók Fruzsina

Jó, nem akarunk úgy csinálni, mintha a történelem legnagyobb sikere lenne a Miss Balatonon indulni, de a lényeg, hogy a már említett Címlaplányt Bertók Fruzsina nyerte meg, aki hogy-hogy nem, most épp a Miss Balatonon is indul. Úgy tűnik, a versengésből tényleg csak nehezen lehet kinőni.