Ha akad egy jó celebesemény Magyarországon, akkor mi ott vagyunk, és ha összejön belőle annyi, egy heti trend nevű cikkben mutatjuk mindig a legszebbeket, olvasóink pedig hétről-hétre választanak, hogy ki tetszett a legjobban.

Most év végére összeszedtük hat esemény hat győztesét, és ezúttal egymás ellen indítjuk a nyerteseket.

Szóval a következő hat nő már mind győzött egyszer, de most nézzük, ön szerint a legszebbek közül is ki legyen az év királynője!

Minden szavazat számít, úgyhogy extra figyelmesen lapozgassa a képeket, és jól fontolja meg, mielőtt belekattint a szavazógépbe az oldal legalján!

Sarka Kata

Sarka Kata duplán is jogot szerzett arra, hogy a legszebbek között itt legyen a helye: az év legfontosabb celebeseményei közül az elsőn és utolsón is őt választották meg a Velvet olvasói a legszebbnek. Az első a Story gála volt még február elején, ahol Cynthia Dictator ugyan hajdresszel hívta fel magára a figyelmet, de akkor is Sarka Kata kapta a legtöbb szavazatot, köszönhetően egy Léber Barbara által készített, pirosan csillogó ruhának.

Hajdúné most decemberben a Star Wars premierjén távolról sem volt ilyen elegáns, de egy sima fekete kisruhában is tarolni tudott. Ha valamelyik képre kattint, több fotót is megnézhet!

Osvárt Andrea

Márciusban a Glamour gálán figyeltük a szép/elegáns/szexi szereléseket. Sarka Kata természetesen innen se hiányzott, de ezúttal akadt valaki, aki önök szerint még nála is szebb volt: Osvárt Andrea. A két híresség egész hasonlóan öltözött fel aznap, de a szavazatok azt mutatják, hogy az Olaszországban élő színésznőn állt jobban a felsliccelt-dekoltált, fekete kisruha.

Kiss Ramóna

Áprilisban a Playboy az év férfiját díjazta, de a heti trend ezen az eseményen is csak a nőkre koncentrált. Az egyértelmű győztes a szavazatok alapján a Barátok köztből ismert Kiss Ramóna lett, aki két Playboy-nyuszi között pózolt nekünk egy földig érő, fekete estélyiben.

Léber Barbara divattervező valamit nagyon tudhat, mert ezt a ruhát is ő tervezte, úgy látszik, olvasóinknak mindig bejönnek az általa megálmodott estélyik.

Varga Izabella

Május elején volt a Hello! gála, igen, már megint egy magazin rendezett estélyt, és ezúttal is a Barátok közt egyik színésznője volt a legszebb a Velvet olvasói szerint, de most Varga Izabella. Olvasóink a jelek szerint díjazták azt az újítást, hogy az élénkkék ruha alul nadrágban végződik, és persze kétségtelen, hogy nagyon jól álltak hozzá a fekete kiegészítők meg a vörös körömlakk.

Tóth Gabi

A nyár nem igazán szezonja az ilyen vörös szőnyeges rendezvényeknek, júniusban viszont volt egy jó kis biciklis divatesemény a Madách téren. Itt is volt a szervezők között egy magazin (az InStyle), de valahogy ez a kerékpáros téma kevésbé érdekelte olvasóinkat, jóval kevesebb szavazat érkezett a szokásosnál. Nem baj, győztes akkor is van, és az nem más, mint Tóth Gabi, aki egy szimpla, de biciklizéshez igen hatásos (dekoltált) felsőt vett fel a farmerjéhez.

Mellesleg Tóth Gabi az egyetlen ebből a 2015-ös mezőnyből, aki a tavalyi hasonló összeállításban is benne volt, ő hosszú idő óta szokott rendszeresen heti trend-szavazásokat nyerni. Mondjuk a tavalyi döntőt nem ő nyerte, hanem Görög Zita – lehet, hogy idén őrá érkezik majd a legtöbb szavazat?

Ónodi Eszter

Az év első felének gáláit a magazinok szervezték, az év második felében viszont inkább a filmbemutatókból volt nagy felhajtás, a fent már említett Csillagok háborúja-premier előtt még novemberben az Aranyélet című sorozat tiszteletére gurították elő a vörös szőnyeget. Jelen voltak a projektben szereplő és nem szereplő színésznők és nemszínésznők is, de a szavazást az nyerte, aki az egésznek a középpontjában állt, az Aranyélet női főszereplője, Ónodi Eszter. Érdekes megfigyelni, hogy a szerelése egész hasonlít ahhoz, amivel Varga Izabella nyert, csak a kéknek egy sötétebb árnyalatában, és kicsit komplikáltabb fazonnal.

Ezután viszont már tényleg nem marad más hátra, mint a szavazás. Ön szerint ki 2015 legszebb nője a heti győztes szerelések alapján, ki vegye át Görög Zitától a stafétabotot? Klikkeljen!

Ki a legszebb 2015 győztesei közül?