Ennek az évnek mindjárt vége, úgyhogy itt az idő megnézni, hogy mi történt az elmúlt 12 hónapban. Sorra vesszük mind az 52 hetet, hogy kiderüljön milyen fontos, vicces, kellemetlen celebes történések voltak 2016 ban.

Na nézzük is, hogy miről szólt a

január!

Az új év bősz köszöntgetésén, valamint Szabó Zsófi menyasszonnyá válásának ízlelgetésén túl volt egy-két húzósabb hozománya is 2016 elejének, mint a Bill Cosby elleni, szexuális bántalmazás vád egyik fejleménye, hogy akár 10 év börtönbüntetésre is ítélhetik. Több tragédia is történt, hisz januárban halt meg Alan Rickman és David Bowie is. Valamint ekkor temették el a Motörhead frontemberét, Lemmy Kilmistert.

De azért vidámabb hírekről is be lehetett számolni.

Egy kis minibotrány is akadt, amikor annyi történt, hogy Mihalik Enikő egy interjúban azt mondta, hogy "Magyarország unalmas." Ezen a vonalon maradva Éder Krisztián bejelentette, hogy neki ennyi untig elég volt az itthoni életből, és kiköltözött Amerikába. Eközben Hugh Jackman meg rácsodálkozott Budapestre.

Januárban volt pár filmes díjkiosztó, ahol két dologért lehetett remegve izgulni, hogy Leonardo DiCaprio színészi munkáját minden szinten elismerjék, és a Saul fia is megnyerje a létező összes díjat, amire jelölték. A Golden Globe-on még Helen Mirren is a magyar sikernek örült. Már itt elkezdődött az Oscar-botrány, vagyis hogy a bizottság rasszista, amiért a filmvilág színes bőrű képviselő rettenetesen alulreprezentáltak a jelöltek között és a döntéshozók berkein belül is.  

Voltak még olyan apróságok, mint

A szürreális dolgok mellett sem mentünk el: Demcsák Zsuzsa lábát  kvantumérintéssel gyógyította Pataky Attila.