Vajna Tímea ura, Andy Vajna augusztus 1-jén tölti be 74. életévét, úgyhogy ennek a remek hírnek az apropójából, és amíg arra várunk, hogy ez egy izgalmas Instagram-posztban is manifesztálódjon, röviden összefoglaljuk a filmügyi kormánybiztos és neje elmúlt egy évének legfontosabb állomásait. Volt itt magánéleti válság, ígéretek, összeborulós reunion és valami újnak a kezdete, szóval csupa izgalom!  

Andy Vajna 74. életévének első hónapja úgy kezdődött, hogy a felesége összepucsított egy liftet, mi pedig éltünk a gyanúperrel, hogy ekkor találhatta ki, mi legyen, és mibe csomagolja a férje születésnapi ajándékát. Bár az is lehet, hogy maga a pucsítás volt a meglepi, de erre már nyilván nem fogunk bizonyítékokat találni.

Teltek a napok, a hetek és a hónapok, aztán egészen októberig kellett várnunk, hogy Vajna Tímeáén kívül a férj fejébe is beleláthassunk végre, de megérte.

Szerintem teljesen rendben van, hogy a média ügyet csinált belőle, helyesnek tartom, hogy végre próbálnak egy vonalat húzni. Azért beszélek próbálkozásról, mert abban egészen biztos vagyok, hogy nem Weinstein az egyetlen, akit a közvélemény vágóhídjára kéne terelni. Ebben a médiának mélyebbre kellene ásnia

- nyilatkozta hirtelen a Harvey Weinstein-botrány kapcsán. Ezt akkor olyan jól megmondta, hogy újabb négy hónap hallgatásba burkolózott, már ami a bulvárt érintő megnyilatkozásait vagy a magánéletével kapcsolatos változásokat illeti. De akkor, 2018 februárjában, ott, a Story-gálán, csúnyán beütött a krach. Andy Vajna ugyanis nem egyedül érkezett az eseményre, és nem is az épp Amerikában tartózkodó feleségével, hanem az asszisztensével, Ágival. Mivel Vajna Tímea addig csak örült, ha a férjét  más nőkkel látják, így nem sejthettük, micsoda érzelmi hullámvasút következik Andy Vajna ártatlannak tűnő döntéséből. 

Felesége ugyanis teljesen kiborult attól, hogy a férje ezzel az Ági nevezetű nővel kolbászolt a gálán, és még azt is megkockáztatta, hogy több van köztük főnök-beosztott viszonynál. Ezután robbant a bomba, Vajnáné egy életre meggyűlölte a Valentin-napot, és már szülni sem akart az urának. 

Azóta szeretnénk tudni, hogy Vajna úr mégis mivel tudta meggyőzni Tímeát arról, hogy a hiszti helyett inkább szeressék egymást örökké, és csináljanak gyereket minél hamarabb, mindenesetre az üzletasszony nagyon gyors ütemben törölte le az Instáról az összes dehonesztáló megjegyzését, amelyekkel férjét illette. 

Látszólag újra szent volt a béke, és a szerelmük ismét váratlan erővel kezdett lángolni, ez azonban több okot adott a gyanakvásra, mint a kritikátlan elfogadásra, így az Oscar-díjátadó időszakában lelkesen vártuk Andy Vajna amerikai látogatását, hogy a saját szemünkkel láthassuk a Nagy Összeborulást, a reuniont

Ez meg is történt (érdekes, de a poszt törlődött azóta), aztán pedig már csak a kapcsolatukat övező, közösen szavazós idillel szembesültünk nap mint nap. A kedvencünk az a megható májusi pillanat volt, amelyet maga a kormánybiztosné osztott meg az internetező közönséggel: ebből kiderült, hogy a nagymamája és a férje pontosan olyanok, mint két tojás, tíz év híján még életkor tekintetében is. Érdekesség, hogy Tímea már akkor 74 évesnek öregítette Andyt, pedig még be sem töltötte. Az okokat nem ismerjük. Talán ön? 

Ön mire gyanakszik?

Miután tisztázódott, hogy egy Ági nevű asszisztens nem állhat kettejük boldogsága és családalapítási tervei közé, ezért júniusban ismét terítékre került a gyermekkészítés lehetősége. Akkor még nem volt teljesen világos, hogy mit kell érteni ezalatt, de aztán hamar kiderült: hormonkezeléseket (azok minden mellékhatásával), műtétet, és rengeteg fizikai-lelki megterhelést. Vajna Tímea és férje ugyanis valamiért nem természetes úton próbálnak gyereket nemzeni, hanem orvosi segítséggel. Nehéz időszak vár ezért rájuk, de az új esztendő új reményekkel kecsegtet: ki tudja, simán lehet, hogy a 74. lesz Andy Vajna legsikeresebb éve. Nagyon izgulunk.