Elérkeztünk július utolsó hetéhez: az elmúlt időszakban számos szerelmi történetet olvashatott a Velveten, de nem volt hiány cselszövésből és képi anyagokból sem. Heti hírösszefoglalónk követezik.

Magyar fronton...

Hétfőn keserű hírrel indítottuk a napot, továbbra is zajlik ugyanis L.L Juniorék ügye. Az énekes kisfia tavaly hunyt el egy tragikus baleset során, nemrég pedig Dávidka édesanyját gyanúsították meg gondatlanságból elkövetett emberölés vádjával. Hopp Csilla írásban tett vallomást, továbbá az is kiderült, hogy az eddig perdöntőnek hitt térfigyelő kamerás felvételek használhatatlanok a nyomozás szempontjából, ugyanis az eszköz éppen más irányba nézett, amikor a baleset történt.

Szegedi Ferenc ezzel szemben viccesnek szánt poszttal indított, de a poén végül nem úgy sült el, ahogyan szerette volna. Az üzletember boldog házassági évfordulót kívánt – a papíron még mindig házastársaként szereplő – Vasvári Viviennek, ez azonban sem neki, sem új párjának nem tetszett.

Papp Gergő június elején jelentette be, hogy 16 év házasság után elválnak feleségével. A műsorvezető a héten elárulta, ki az új szerelme.

A hazai hírességek körében egy másik románc is bimbózni kezdett. Mészáros Béla a Seveled forgatása után jött össze egy kolléganőjével, akivel csókjelenetük is volt a filmben.

Baukó Éva szórakozási preferenciái is megváltoztak mostanában. A celebritás elárulta, hogy az utóbbi időben inkább a kaszinót választja diszkó helyett.

Schobert Lara családi történetet árult el nemrég. A 16 éves influenszer egyik korábbi barátját édesapja, Schobert Norbert menesztette a háztól, mert nem volt szimpatikus neki, és jó emberismerőként úgy gondolta, a srác nem illik Larához.

Mi újság Hollywoodban?

A héten nosztalgiáztunk is. Először egy zenei rekordos összeállítással, amelyben többek között egy olyan koncert is felmerül, ahol négy kisbaba is született.

Szerdán pedig éppen 20 éve volt annak, hogy Brad Pitt és Jennifer Aniston kimondták az akkor még boldogítónak hitt igent. Ugyan az említett házasság véget ért, összeszedtünk egy lapozgatóba a legfontosabb mérföldköveit.

Egy hosszú korszak is a végéhez közeledik, legalábbis néhány külföldi lap szerint. Többen is arról cikkeztek ugyanis, hogy Leonardo DiCaprio állítólag meggyűrűzte 23 éves (természetesen modell) barátnőjét.

A színész exe, Bar Refaeli már nem ilyen romantikus színben tűnt fel nálunk. A 35 éves izraeli modellt 230 millió forintra büntették adóelkerülés miatt, édesanyja pedig úgy fest, rács mögé is kerülhet lánya kétséges ügyleteinek támogatásáért.

Képek, képek, képek!

A szemnek számára is jócskán volt táplálék a héten. Megmutattuk önöknek azt, hogyan bulizott például a tini Angelina Jolie.

Láthatták és olvashatták továbbá egy dögös pilótanő történetét is, akinek sokan azt mondták, sosem érheti el az álmait. Ő mégis beintett nekik, és csak előre tartott. Megérte!

Meglapoztattuk Zac Efron röplabdázó öccsét, aki nem meglepő módon maga is kifogta a genetikai jackpotot.

Végül, de nem utolsó sorban láthatták a szemérmetlenül szemérmes Emily Ratajkowskit is, aki a dekoltázsát közszemlére tette, de a száját csak az urának tartogatta.