Elérkeztünk szeptember első hetéhez, és szokásunkhoz hűen ismét összeszedtünk olvasóinknak azokat a híreket, amelyekről érdemes tudni az elmúlt pár nap kapcsán. Ne maradjon le!

Magyar fronton...

Hétfőn szomorú hírrel kezdtünk, megtámadták ugyanis Rékasi Károly fiát, aki éppen a Magyarország megmentelek nevű szervezetének tagjaival járta éjszaka a fővárost. Ugyan nem sérültek meg, mivel nem akarják veszélynek kitenni a mozgalom tagjait, és azt sem akarják, hogy garázdasággal vádolják az önkénteseket, ideiglenesen felfüggesztettét a működésüket.

Radics Gigi ezzel szemben már nagyon készül az anyaságra, de elmondta, hogy azzal, hogy szülő lesz, még nem kell a nyugdíjas éveire készülnie, és amint visszanyeri az alakját, ismét szexizni kezd.

Annoni Zita kisfia is megszületett a hét elején. A kisfiú a Gianfranco Máté nevet kapta. Az anyuka és a baba is jól vannak.

A múlthéten olvashatta, hogy Curtis és felesége szakítottak egymással. Kriszti szerint már hónapok óta külön éltek, ezt pedig most egy közös ismerősük is megerősítette, illetve elmondta, szerinte miért ért véget a házasság.

Közben Ed Sheeranéknál újabb taggal bővült a család, megszületett ugyanis Cherry Seabornnel közös kislányuk, aki Lyria Antarctica Seaborn Sheeran nevet kapta.

Kiszel Tünde többedmagával tűnt fel a Sugarbird új kollekciójában. Ugyan Frida Kahló volt a téma, ő valamiért mégis Cersei Lannisterre hasonlított.

Pénteken pedig kiderült, hogy Gáspár Laci is koronavírusos lett. Az énekes közleményében azt mondta, nem érzi rosszul magát, jelenleg elkülönítve várja a negatív teszteredményt.

Valahol máshol...

Ha úgy érzi, 2020 eddig egy kudarc volt, nézze meg, mit terveztek a celebek év elején, összegyűjtöttük ugyanis, ki-ki milyen széles mosollyal és nagy tervvel köszöntötte az új évet.

Továbbra is folytatódik Amber Heard és Johnny Depp pere. A színésznő szerint volt férje lejáratókampányt tervezett ellene, ezért dupla annyi sérelemdíjat követel, mint Depp tőle.

Úgy fest, hogy hamarosan megkezdődik a vírus második hulláma. A héten kiderült, hogy Dwayne Johnson egész családja is megfertőződött, pénteken pedig megírtuk, hogy valószínűleg Robert Pattinson is így járt.

Az egykor még botrányhősnőként emlegetett Paris Hilton lenyugodni látszik, az utóbbi időben pedig igencsak komoly sztorikkal jött elő. Legutóbb elárulta, hogy jelenlegi párja előtt csak bántalmazó kapcsolatai voltak.

Képek, képek, képek!

A héten véletlenül két cáfolata is volt annak, hogy Bradley Cooper és Irina Shayk újra összejöttek volna. Először a színészről kerültek elő friss fotók, amin a kislányával és Jennifer Garnerrel cukiskodnak.

Aztán Irina Shayk is kézen fogta Cooperrel közös kislányát, Lea de Seinét, és egy parkban várták meg a modell műkereskedő pasiját.

Nosztalgiáztunk is egy kicsit, és összegyűjtöttünk 12 olyan celebházasságot, amik zavarba ejtően rövidek voltak.

Emellett arról is megemlékeztünk, amikor Rose McGowan voltaképpen meztelenül vonult végig a vörös szőnyegen.