Ma is jelentkezünk az Instahíradó friss és változatlanul szexi kiadásával. Ezúttal külföldi hírességek kerülnek sorra, nézzük, ki mit bocsátott közszemlére!

A magyar származású, vagy legalábbis vezetéknevű Francesca Faragóval kezdjük, aki a Too Hot To Handle című, netflixes realityvel vált ismertté. A következőket írja ő az alábbi posztjában:

Csak mondani szeretnék valamit és emlékeztetni mindenkit, hogy sosem szabad mást megszégyeníteni, függetlenül attól, hogy hogyan néz ki a testük. Mindenkinek megvan, hogy mit nem szeret magában, és mindenki megérdemli, hogy lehessen önbizalma a saját testével kapcsolatosan anélkül, hogy szemét kommenteket kapna a külsejére. Legyen mindenki kedvesebb, nem értem, hogy a közösségi miért változott a negativitás birodalmává, ahol mindenki genyó, de ennek nem így kéne lennie. Mindenki saját magára és a céljaira fókuszáljon, ne hasonlítgasson, hanem csinálja, ami boldoggá teszi.

Nos, mi szintén kérjük önt, hogy próbálja ebben a szellemben végignézni a mai Instahíradót (is), és bár a Facebookunkon várjuk a kommenteket, örülnénk, ha cikiző-testszégyenítő egy se jönne!

Dua Lipa énekesnővel folytatjuk, aki a Modern Weekly Style című lap borítóján szerepel, és új fotói minden bizonnyal fenekestül felforgatják majd a divatvilágot.

Ha Lady Gagával kapcsolatban nem kéne biztosra venni, hogy bármit csinál, az egy előre megrendezett húzás, akkor az alábbi kép alapján azt is hihetnénk, hogy annyit ivott ebből a végül üresen maradt pohárból, hogy kapatosságában elbotlott a járdán a strandról hazafelé menet.

Ön jó eséllyel az alábbi Bethany Lily April miatt nyitotta meg ezt az összeállítást, mert ő szerepelt a címlapképen az alábbi fotóval. Egy brit influenszerről van szó, aki a dekoltázsa miatt híres, mutatja is ebben a posztban a kebleit közelről és távolról egyaránt.

Addison Rae, aki egyrészt a TikTok királynője, másrészt kezdő popsztár, a strandról jelentkezett be az alábbi posztban.

Alessandra Ambrosio szintén a strandon volt (szokott ő egyáltalán máshol is lenni...?), egy csókolózós fotót osztott most meg, fentről fényképezve.

És a Kardashian családra mindig számíthatunk, ezúttal az öt lány közül a legfiatalabb, Kylie Jenner friss posztját ajánljuk minden érdeklődő figyelmébe.

Szóval várjuk a kommenteket, de csakis testszégyenítésmentesen!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Csak akkor nézze meg ezeket a posztokat, ha meg tudja állni testszégyenítő komment nélkül!

Lady Gaga, Kylie Jenner és Dua Lipa szexi fotóit is mutatjuk, de Francesca Farago egy fontos dologra figyelmeztet mindenkit.

0 · May 27, 2021 03:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments