Az alábbiakban áttekintjük, mik derültek ki hazánk hírességeivel kapcsolatban, amióta a legutóbbi hírösszefoglalónkat közöltük. 

Ilyen anyagi helyzetben volt valójában Berki Krisztián 

Sok helyen megjelent, hogy Berki Krisztián csak adósságot hagyott a családjára, de ez azért így nem igaz – szögezte le a május 6-án elhunyt médiasztár egykori ügyvédje, Szilágyi Roland. A jogi képviselő négy éven keresztül képviselte Berkit, aki már ismeretségük kezdetén is légzési nehézségekkel és magas vérnyomással küszködött. Erre jöttek a magánéleti problémák és a bírósági ügyek, amelyek miatt a korábbi sportvezető elindult a lejtőn.

Szilágyi, aki ügyvédként a médiasztár pénzügyeire, barátként pedig magánéletére is rálátott, a Berkiről felröppent híreket az RTL Klub Fókusz című műsorában tisztázta. Mint mondja, Berkinek is volt vagyonkezelési szerződése, és rendelkezett arról, hogy halála esetén ki, milyen kedvezményezettje legyen a vagyonának. Szilágyi azt is elmondta, egykori védencének ugyanolyan tartozásai voltak, mint egy normál embernek. A lakásfelújítási ügyet leszámítva nem nagy összegekről volt szó. Mint ismert, a híresség milliókkal tartozott a kivitelezőknek, majd el is adta az ingatlant és utána sem fizette ki őket. Ennek az ügynek a megoldása már feleségére, Mazsira maradt.

Ezek az elmúlt időszakban már mind rendezve lettek. A média egy picit túltolja ezt az adósságspirált, holott Krisztiánnak nem az adósságok voltak a problémái, hanem az, ami az elmúlt egy évben összejött neki. Folyamatosan történtek a rosszabbnál rosszabb események és a kudarcok, amiből nehezen tudott lelkileg kijönni

– árulta el dr. Szilágyi Roland az RTL-nek.

Berki Krisztiánra május 6-án reggel talált rá kislánya, Natasa a lakásának az erkélyén. A 41 éves hírességnek szívmegállás okozta a halálát nem sokkal éjfél után.

Király Lindát nem érdekli, mit gondolnak róla

Hosszú időbe telt, mire megedződött, ám Király Linda mára megtanulta, hogy nem szabad foglalkozni mások véleményével. Állítja, sokkal boldogabb, mióta nem törődik azzal, hogy mit gondolnak róla az emberek. Az énekesnő erről a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában vallott.

Folyamatosan voltak pofonok, amikből fel kellett állni, és ezeket nagyon nehéz volt feldolgozni. Meg az, hogy kamera előtt felnőni... 16-17 évesen éppen 5 kiló plusz van rajtam, vagy éppen lefogytam, vagy éppen kivel járok. Ez a része sem egyszerű. Mára megedződtem. Ezt kigyúrtam, nagyon-nagyon sok munkával, de az igazság az, hogy én sokkal boldogabb ember vagyok, mióta rájöttem, hogy le kell szrni, ki mit gondol. (...) Az, hogy én valaha egy Lady Gaga legyek, én azt az életformát nem bírnám. Én szeretem a nyugalmat, nekem nagyon fontos a kis békességem, a kis világom, hogy el tudjak menekülni. Én azt nem szeretném

– fogalmazott a 24.hu által szemlézett videóban az énekesnő, aki többek között családjáról, az Amerikából Magyarországra költözésről is mesélt, valamint arról, hogy többször is megfordult már a fejében, hogy felhagy az énekléssel. Szülei féltették a zenei pályától; szerintük jobb lett volna, ha orvosnak vagy ügyvédnek tanul.

Lakatos Levente a nemi betegségéről vallott

Hiába számít sokak szerint tabu témának, a nemi betegségekről igenis beszélni kell, vallja Lakatos Levente, aki részletesen mesélt arról, hogy korábban ő is megfertőződött. 

A húszas éveim elején HPV-s lettem. Azt sem tudtam, hogy mi az, erről egyetlen cikkben sem írtak. Volt tünete: apró szemölcs, de nem különösképpen foglalkoztam vele, úgy voltam, hogy majd valamikor intézem... A legtöbb fiatal felnőtt pasas nem szívesen jár orvoshoz, a nemi szervét érintő problémával meg főleg nem szívesen fordul szakemberhez. Aztán egy partnerem jelezte, hogy elkapta tőlem. Megfordult körülöttem a világ. Nem volt elég, hogy kiderült, nemi beteg vagyok, még meg is fertőztem mást, amit természetesen soha nem akartam volna...

– mesélte a Blikknek Lakatos, aki arról is beszélt, hogy hatott ez a betegség a későbbi szexuális életére.

Lelkileg ez nagyon megviselő, mocskosnak érzi magát az ember. Egyébként az egész hosszú távon is kihat, nagyon nehéz felszabadultan szexelni, ha folyton azon agyalsz, elkaphatsz-e valamit a másiktól... Ráadásul két közeli nő ismerősöm is elhunyt HPV okozta méhnyakrákban, tehát abban az időben nem csak én voltam felvilágosulatlan. A HPV-nek utána olvasva rengeteg ijesztő információt találtam. Például, hogy az ember sosem gyógyul ki belőle, gumival is elkapható, és egyébként törölközővel, illetve WC ülőkén is terjed. A hétköznapjaim alapvetően változtak meg, pláne, hogy együtt laktam még a szüleimmel

– magyarázta az író, aki nemrég a saját podcast műsorában, a Levente Klubja adásában egy szakértővel is kivesézte a nemi betegségek témakörét.

Árpa Attila az idősebb nőkért rajongott

Tinédzserként a nála idősebb nőkért volt oda Árpa Attila. A színész, aki hamarosan a TV2 párkereső realityjében, A Nagy Ő című műsorban keresi a szerelmet, annak idején mindig olyan nőbe szeretett bele, akivel nem voltak egy súlycsoportban, de szinte mindent megtett kiszemeltjeiért. Próbálkozásai azonban valamiért rendre kudarcba fulladtak.

Tizenhat éves voltam, amikor Kaliforniában letettem a jogsit, így ott már vezethettem, Németországban viszont, ahol éltünk, ott elvileg nem... Ez persze nem állított meg. Akkoriban a nálam idősebb csajokért voltam oda, a 18-20 évesekért, akik értelemszerűen szóba sem álltak velem. Ezért, az egyik alkalommal például elloptam az apám kocsiját, hogy azzal szökjek el egy idősebb nőhöz, de nem jött össze a randi. (...) De Amerikából is van ilyen történetem: ott a három havi pénzemen, amit a megélhetésre kaptam, mint cserediák, vettem egy használt Cadillac Eldorádót, és azzal indultam egy lány után. Gyönyörű út volt, a tengerparton autókáztam, aztán mikor odaértem a nőhöz kiderült, hogy neki már van barátja. A csalódásomat csak tetézte, hogy a Cadillac lerobbant alattam, ott kellett hagyni az út szélén. Mint egy vert sereg, vonattal mehettem haza

– mesélte a Borsnak Árpa, hozzátéve, mennyire érdekesnek találja, hogy azok a nők, akikért bármilyen őrültségre képes volt, sosem tudták meg, hogy miket tett értük, hiszen nem jutott el hozzájuk. Mint mondja, azokba volt szerelmes, akikkel nem volt egy súlycsoportban, s ezekért a kamaszkori sebekért a felnőttkori szerelmei fizetnek meg.

Kucsár Edina örömmel igent mondana G.w.M-nek

Bár az első házassága zátonyra futott, a házasság intézményében azonban egyáltalán nem csalódott Kulcsár Edina, aki mostani párjának, G.w.M-nek, azaz Varga Márknak is örömmel igent mondana a jövőben. Az egykori szépségkirálynő és a rapper öt hónapja alkot egy párt, s boldogabbnak érzik magukat, mint valaha. Nemrég közös tetoválást is csináltattak és most azon vannak, hogy első közös lakásukat a lehető legotthonosabbá varázsolják.

Azt gondolom, ha már úgy döntöttünk, hogy a bőrünk alatt viseljük egymás nevét, jól mutatja, hogy örökre tervezünk. Az önkéntes jósokban pedig csak a rosszindulatot tudom sajnos látni, azt pedig igyekszünk elkerülni. Korábban mindig irigykedve néztem azokat a párokat, akiken látszott a teljes harmónia és csodálkozva kérdeztem, hogy ilyen tényleg van? Amikor pedig megismertem Márkot, rájöttem, hogy velem is megtörténhet. (...) Eddig csak olyan kapcsolataim voltak, ahol vagy az egyik vagy a másik fél szerette jobban a párját, most pedig végre egy olyan szerelemben élek, ahol egyforma intenzitással égnek az érzelmek. Attól, hogy az első házasságom zátonyra futott, nem csalódtam a házasság intézményében és amikor úgy alakul, boldogan mondok majd igent Márknak

– nyilatkozta a Blikknek az üzletasszony.

Gáspár Győzőt és Beát megviselte az Ázsia Expressz

Kihívásokban és kalandokban gazdag heteket tudhat maga mögött Gáspár Győző és felesége, Gáspár Bea, akik együtt vállalták, hogy megmérettetik magukat a TV2 Ázsia Expressz című utazós realityjében. A forgatás nemrég ért véget, s a Konyhafőnök VIP korábbi győztese a közösségi oldalán is utalt arra, hogy bizony megviselte őket az ázsiai út.

Az első képen minden OK, a másodikon viszont...

– jegyezte meg Gáspár Bea a bejegyzésben, melyre a Blikk figyelt fel.

Lékai-Kiss Ramóna soha nem látott családi fotókat mutatott

Különleges évfordulót ünnepelt a minap Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté. A műsorvezetőnő az Instagram-oldalán írt arról követőinek, hogy éppen három évvel ezelőtt, 2019. június 13-án keltek egybe szerelmével. A tévés a házassági évforduló alkalmából korábban soha nem látott családi fotókat is mutatott. Ezekért lapozni kell.

Ritkán szoktunk nyilvánosan ömlengeni, de ma engedjétek meg nekünk, ugyanis ma vagyunk három éves házasok! Kimondani is durva! Tudom, tudom a három nem is olyan sok és a cél nekünk is az 50, de annyira menő, hogy három éve azt mondhatom, hogy a férjem. Úgy szeretek feleség lenni. Nekem ez szent kötelék és igyekszem mindent megtenni azért, hogy ez még nagyon sokáig így legyen (mondjuk örökké)!

– írta a műsorvezetőnő.