Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Britney Spears pasija készen áll, hogy gyereket vállaljon az énekesnővel

március 7., 08:43 Módosítva: 2021.03.08 16:49
12

Sam Asghari a Forbesnak adott egy hosszú interjút, amiben például arról is beszélt, hogy nemcsak szakmájában (személyi edző) szeretne előrébb lépni, hanem párkapcsolatában is. 

Újabb szintre szeretném emelni a párkapcsolatomat is. Nem lenne ellenemre, ha apa lennék. Fiatal apuka szeretnék lenni. 

Ha esetleg nem tudná, Spearsnek két tinédzserkorú fia van, akikről nemrég egy képet is posztolt. A sztár és Asghari az énekesnő 2016-os Slumber Party c. videóklipjének forgatásán ismerkedtek össze, amiben az énekesnő olyan sikeresen udvarolta körbe a férfit, hogy később összejöttek. Az interjúban a filmezés is szóba került, például a fentebb említett videoklip is.

Az volt a stratégiám, hogy eltávolodjak a zeneklipek forgatásától. Nem akartam többet csinálni, nem akartam, hogy úgy ismerjenek, mint egy videoklipekben szereplő színészt. Ennek ellenére az egyik jó barátom egy új projekten dolgozott, megemlített engem a stábnak, akik kiválasztottam a Slumber Party egyik "főszereplőjének".

Távolról sincs vége, olvasson még

Hailee Steinfeld fürdőruhamodellként is kipróbálta magát

március 6., 15:30 Módosítva: 2021.03.08 12:34
2

A hetvenes évek hangulatát idéző fürdőruhákban pózolt egy szőke modell társaságában, leginkább a szabad ég alatt.

Gaál Noémi a gyerekvállalásról: Azt a tényt nem lehet eltagadni, hogy ez már nem lesz az életem része

március 6., 13:53 Módosítva: 2021.03.08 12:36
11

Gaál Noémi, aki korábban a TV2-nek, most pedig az ATV-nek az időjósa, a Blikknek adott interjújában beszélt arról, hogy sosem volt elsődleges célja, hogy megházasodjon, a gyermekvállalásról pedig már letett az 50 éves tévés. 

Azt a tényt nem lehet eltagadni, hogy ez már nem lesz az életem része. Ez egy tényszerű dolog, amelyen a körülmények miatt nem lehet változtatni. Nem kell, hogy ezt szomorúság vagy sajnálat övezze, mindössze a nagybetűs elfogadás.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lakatos Levente 21 éves nőként regisztrált több társkeresőn, havi 1 milliót ajánlottak neki

március 6., 12:26 Módosítva: 2021.03.08 12:36
197

Lakatos Levente arra próbált rájönni, mennyire könnyű becsapni az embereket a társkereső oldalakon manipulált képekkel, ezért készített magáról néhány fotót, amiken nővé alakíttatta magát, és egy 21 éves, Kitti nevű nőként regisztrált több társkereső oldalra, hogy megnézze, mi sül ki a kísérletéből. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Megoldódott a Baldwin házaspár legkisebb gyermekének rejtélye

március 6., 10:14 Módosítva: 2021.03.08 15:30
8

A hét elején írtuk meg, hogy egy újabb bébivel, Luciával bővült a Baldwin família. A családbővülés már önmagában is hírértékű volt, csakhogy az csavart egyet a történeten, hogy Hilaria Baldwin és Alec Baldwin ötödik gyermeke, Eduardo tavaly szeptemberben született meg, vagyis a legkisebb családtagot vagy örökbe fogadták, vagy béranya horda ki. A párnak nagyon sokan nekiszegezték a kérdést, hogy mi is történt pontosan, amire egyszer Alec Baldwin nem túl udvariasan válaszolt. A Page Six a sztárpár egyik közeli ismerősére hivatkozva azt írja, a rejtély megoldódott: a 6. Baldwin gyereket béranya hordta ki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Vajon véletlen, hogy Meghan Markle ennyire emlékeztet Wallis Simpsonra az interjúban?

március 6., 09:10 Módosítva: 2021.03.08 12:34
5

A hétvége legnagyobb visszhangot keltő sajtóeseménye minden bizonnyal az, hogy vasárnap adásba kerül Harry herceg és Meghan hercegné interjúja Oprah Winfrey-vel. A beszélgetésből néhány képet és részletet már jó előre publikáltak, és ezek alapján vették elő többen is Wallis Simpson klasszikus fotóját, többek között a Page Six is figyelmeztet a dologra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Véglegesítették Adele válását

március 6., 08:36 Módosítva: 2021.03.07 16:12
1

Véglegesítették Adele válását, akiről 2019 áprilisában írtuk meg, hogy elindították a jogi procedúrát a férjével, Simon Koneckivel, hogy külön utakon folytathassák tovább. Az Entertainment Tonight értesülése szerint a kétéve tartó eljárást a héten sikerült lezárni az expárnak, a bírójuk csütörtökön mondta ki a válást. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Lady Diana egykori szeretője most kertészként dolgozik szerény bérért

március 5., 15:23 Módosítva: 2021.03.07 14:13
9

Felkutatta és lefényképezte a Daily Mail James Hewittet, akiről kiderült, hogy kertészként dolgozik mostanában az angliai Devonban. A most 62 éves egykori katona arról híres, hogy a '80-as években évekig ő volt Lady Diana szeretője, sőt egy ideig azt pletykálták, hogy talán ő lehet Harry herceg vér szerinti apja, tekintve, hogy Hewitt vörös hajú. Kiderült azonban azóta, hogy az affér a hercegné és az őt lovaglásra oktató katona között a két herceg megszületése után zajlott (a fenti kép 1991-ben készült róluk).

Hewitt élete nem alakult szerencsésen azt követően, hogy a hercegnével való viszonyára fény derült: öngyilkos akart lenni, majd 2004-ben kokain birtoklásáért letartóztatták, 2017-ben pedig szívrohama és stroke-ja volt. Most kertészként dolgozik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Átmenetileg bezár Liptai Claudia ruhaboltja

március 5., 14:52 Módosítva: 2021.03.07 09:40
3

Bejelentések, megmutatások, üzenések és nosztalgiatrip: ez történt mostanában a magyar hírességek Instagram-oldalain, kezdjük is a bemutatást. Ez itt az Instahíradó!

Távolról sincs vége, olvasson még

Fekete Dávid több száz millió forintot bukott a vállalkozásán, ezután jött a megcsalás

március 5., 14:02 Módosítva: 2021.03.07 09:35
121

Amint azt a hírösszefoglalóban említettük, Fekete Dávid, a 2008-as Megasztárból ismert, 34 éves énekes tegnap a Facebookon írta meg, hogy 23 éves felesége félrelépett, így a házasságának vége. Ezt követően Fekete Dávid bement a TV2 Mokka című műsorába, hogy tisztázza a helyzetet. Az érthetően feszült és kínos hangvételű beszélgetés során két fontos dolog derül még ki. Egyrészt az, hogy nemcsak a feleség, hanem maga Fekete Dávid is félrelépett, valamint az, hogy az énekes anyagilag is válságban van, mivel vállalkozásával több száz millió forintot bukott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Angelina Jolie és Ellen Pompeo elmentek a lányaikkal vacsorázni

március 5., 10:00 Módosítva: 2021.03.07 14:14
0

Beverly Hillsben most éppen lehet étterembe menni, maszk nélkül is, ők pedig kihasználták ezt.

VV Greg leférgezte VV Zsuzsut, Fekete Dávid beolvasott felesége szeretőjének

március 5., 09:38 Módosítva: 2021.03.12 11:43
4

Ebben a posztban hazai hírességekről olvashat friss értesüléseket, sajnos ma nem a pozitív hírek vannak túlsúlyban.

A hétvégén ért véget a Való Világ 10, de most az eggyel korábbi széria, a Való Világ 9 két döntőséről lesz szó, VV Gregről és a győztes VV Zsuzsuról. Ők a műsor után is barátok maradtak, és másfél évvel ezelőtt volt, hogy Greg küldött magáról egy intim fotót Zsuzsunak, aki ezt aztán másoknak is megmutatta. Gregnek most jutott a tudomására, hogy barátnője nem kezelte bizalmasan a képet, és ezen igen felháborodott.

Hatalmasat csalódtam benne, sohasem gondoltam volna, hogy így hátba támad! Egy világ omlott össze bennem. Gusztustalan féregnek tartom azt, aki ilyet tesz

– fakadt ki Greg a Blikknek, és a lap Zsuzsu reakcióját is közli. A VV-győztes azt mondja, hibázott, megbánta, hogy másnak is megmutatta azt a képet, megérti, hogy Greg mérges rá, de ettől még érdekembernek tartja volt haverját és óvódás árulkodásnak azt, hogy az esetről a lapoknak beszámolt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy hölgy sétál Rómában, na de ki ő?

március 5., 08:56 Módosítva: 2021.03.07 12:10
28

Munkaügyben van ott, és kicsit máshogy néz ki, mint szokott - ő a mai feladványunk.

Mihalik Enikő vlogol: „kiválogattam azokat, amik nem perverz szexuális kérések voltak”

március 5., 08:00 Módosítva: 2021.03.06 15:34
5

Mihalik Enikő vlogolni kezdett, ami az első (új) videója alapján szórakoztató lesz. (Korábban is kerültek fel videók a csatornájára, de ez most egy új korszak kezdete.) Íme a videó, alatta kivonatolva néhány fontosabb pont – ha néha az önök figyelmét is elrabolta volna különösen kameraérzékeny macska. Nyugalom, a kezdeti nyávogós influenszer-hangszínt gyorsan felváltja az értelmes női hang, legfeljebb a tüzelő macska nyervog a későbbiekben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Instahíradó: Kristen Bell nagyon rázza, Till Attila macskázik, Kim Kardashian csúnyát mondott a fodrászának

március 4., 13:44 Módosítva: 2021.03.05 14:58
1

Van, amikor az ember nem vágyik különösebb izgalomra, csak kedves vagy közepesen érdekes dolgokkal szeretné pár percig eltelíteni az elméjét. Örömmel jelenthetjük, hogy ezt az igényt most könnyedén kiszolgálhatjuk, mert egészen sok jókedvű, aranyos vagy mérsékelten különös dolog jött szembe velünk a Híresemberek Instagramjain.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megharagudott Schobert Norbertre pártfogoltja, Nádai Anikó megmutatta új szerelmét

március 4., 11:48 Módosítva: 2021.03.12 11:43
41

Rácz Géza az ország legsúlyosabb tinijeként tett szert némi ismertségre, és Schobert Norbert úgy döntött, pártfogásába veszi a fiatalt, segít neki életmódot váltani és súlyát 230 kilóról 70 kiló eddigi fogyás után legalább 100 kilóra letornázni. A fiút és édesanyját ki akarják lakoltatni az albérletükből, és amikor ezt a hírt Schobert Norbert meghallotta, rögtön felhívta Rácz Gézát, aki korábban úgy szerette őt, mint édesapját, most viszont hatalmasat csalódott benne.

Igazából egy kicsit lecsesztem

– mondja Schobert Norbert a TV2 Tények című műsorának erről a telefonbeszélgetésről. A híresség azt tanácsolta Rácznak, hogy ne a sajtónak siránkozzon, hogy nincs hol laknia, hanem menjen el dolgozni. A kemény hangvételtől Rácz teljesen kétségbeesett, elhatározta, hogy nem vállal több médiaszereplést, de Schobert most azt mondja neki, segít munkát találni a túlsúlyos fiatalnak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Liptai Claudia megmutatta az alagsori lakást, ahol a '70-es években a szüleivel nyomorogtak

március 4., 08:52 Módosítva: 2021.03.05 14:56
176

Az RTL Klub új műsorában, a Nagy számban Liptai Claudia megmutatta azt a lakást, ahol kilenc éves koráig, azaz 1982-ig a szüleivel hármasban laktak. Egy alagsori, a szenespince mellett levő, alagsori, penészes lakásban, ahol se melegvíz, se fűtés nem volt, csak egy kályha az egész lakásra. A színésznő-műsorvezető korábban is beszélt arról, milyen nyomorban laktak akkoriban, de most is hozzáteszi, hogy nem ez volt a legrosszabb a gyerekkorában, hanem édesapja alkoholizmusa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Iszak Eszter: Egy nullát hozzáképzeltek az emberek az akkori fizetésemhez

március 3., 13:33 Módosítva: 2021.03.05 10:44
79

Flour Tomi és Iszak Eszter a Reggeliben elevenítették fel, hogy néhány évvel ezelőtt több műsorban is dolgoztak közösen. Iszak arról is beszélt, hogy anno tetszett neki Fluor Mizu? című száma, a villamoson utazva is azt dúdolta magában. 

Az mennyire vicces, hogy a Viva-sztárok villamossal jártak?

- tette fel a költői kérdést Fluor, Iszak pedig tovább vitte a másik gondolatmenetét, és elmondta, korántsem keresett annyit, mint ahogy azt sokan hitték. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Emily Ratajkowski meztelen fotóival árasztotta el Instagram-oldalát

március 3., 12:02 Módosítva: 2021.03.05 10:44
3

Instahíradónkat a terhes Emily Ratajkowskival kezdjük, aki ezelőtt is megmutatta már magát meztelenül, de most 24 órán belül négy alkalommal is posztolt magáról teljesen csupasz képeket. 

A modell otthonából pózolt a fotósnak, az egyik képen szemérmesen kitakarta a nemi szervét, ellenben csupasz fenekét már nem szégyellte. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Paris Hilton korábbi megaláztatásáról és méregdrága eljegyzési gyűrűjéről is beszélt

március 3., 10:48 Módosítva: 2021.03.04 16:18
3

Paris Hilton This is Paris nevű podcastjában húga, Nicky Hilton társaságában beszélt arról, mennyire kényelmetlenül, megalázva érezte magát a Late Show with David Letterman c. amerikai talkshow-ban, amikor többszöri visszautasítás után végül 2007-ben úgy döntött, elmegy a műsorba. Hilton azért gondolta meg magát ekkor, mert így legalább népszerűsíthette az akkor megjelent parfümjét is, de mielőtt elment volna, kikötötte, hogy nem kérdezhetik a börtönben töltött időszakáról. (Korábban azért már elrult ezt-azt a rács mögött töltött 45 napjáról, ahová ittas vezetés miatt került.)

Távolról sincs vége, olvasson még

A szingli Lindsey Vonn kigombolt ruhában, melltartó nélkül ment sushizni

március 3., 09:42 Módosítva: 2021.03.05 10:01
5

A síelőnő tavaly év végén szakított szintén sportoló párjával, akivel 3 évig volt együtt.

Gáspár Evelin exe azt állítja, a celeb tönkretette és megcsalta őt

március 3., 07:56 Módosítva: 2021.03.05 09:08
329

Tegnap írtuk meg, hogy Gáspár Evelin exéről nyilatkozott, aki annyira képtelen volt beletörődni a szakításba, hogy a celebről készült, meztelen fotókkal zsarolja és üzenetekkel zaklatja Gáspárt, aki Insta-oldalán is beszámolt bántalmazó kapcsolatáról. Az exet, nevesítve Gazsi Boldizsárt megkereste a Blikk, aminek a férfi azt nyilatkozta, Gáspár teljesen tönkretette és megcsalta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fogd be a pofád! - osztotta ki Alec Baldwin a kommentelőt, aki 6. gyerekéről kérdezett

március 3., 07:37 Módosítva: 2021.03.04 16:18
6

Tegnap számoltunk be, hogy megszületett Hilaria Baldwin és Alec Baldwin hatodik gyermeke. Az édesanyja egy Instagramra feltöltött képpel jelentette be, amin gyermekeivel látható. A követők egy jelentős része értetlenül kommentelt a fotó alá, mivel Hilaria Baldwin szeptemberben szülte meg ötödik gyermekét, Eduardót, így sokan nem értették, hogyan lehetséges, hogy máris, jóval kevesebb mint kilenc hónap után ismét bővült a család. Sokan afelől érdeklődtek a sztárpártól, hogy örökbe fogadták-e vagy béranya hordta-e ki a legkisebb gyermeküket. Alec Baldwin nem fogadta az érdeklődést túl illedelmesen, szúrta ki a Page Six

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a kanadai modell Palvin Barbara új sógornőjelöltje

március 2., 18:24 Módosítva: 2021.03.04 11:54
5

A fenti, 2019-ben készült borítóképen Dylan és Cole Sprouse látható. A 28 éves, amerikai színészikerpár előbbi tagja itthon azért különösen ismert, mert több éve jár Palvin Barbarával, és most úgy tűnik, az utóbbi is megtalálta a párját. A Page Six fotókat közöl Cole Sprouse-ról és Ari Fournier-ről, amint hol egymásba karolva, hol kézen fogva sétálnak Vancouver utcáin.

Fournier kanadai és modell, persze kikerestük rögtön az Instagramját. Íme.

Távolról sincs vége, olvasson még

Demi Lovato teljesen véletlenül lefogyott

március 2., 13:35 Módosítva: 2021.03.04 13:46
7

Demi Lovato Insta-oldalán közölte követőivel, hogy teljesen véletlenül sikerült megszabadulnia néhány kilótól. A tükör előtt pózoló énekesnő nadrágját a derekától elhúzva mutatta meg, mennyire karcsú, annak ellenére, hogy semmit nem tett meg azért, hogy vékonyabb legyen.

Véletlenül lefogytam. Már nem számolom a kalóriákat, már nem is edzem. Megszabadultam a korlátozásoktól. És különösképpen nem élem az életem a fogyókúrás kultúra szerint. 

Bár Lovato fogyott, mégis úgy érzi, teli van, csak éppen nem étellel, hanem bölcsességgel és kozmikus útmutatással. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A nyereményét étteremfelújításra szánó VV Vivi most tudta meg, hogy az éttermek zárva vannak

március 2., 12:06 Módosítva: 2021.04.02 09:12
5994

A Való Világ 10. évadát megnyerő Vivi  a Fókusznak beszélt arról, mire fogja költeni 36 milliós nyereményét. A játékos elmondta, hogy elsősorban anyukájának szeretne segíteni, méghozzá úgy, hogy felújítja az éttermét. 

Apával csinálták közösen ezt a kis családi vállalkozást. Apukám meghalt, kötelezettségemnek érzem, hogy anyukámnak segítenem kell. Szeretnék valamennyi összeget beleölni, hogy legalább neki jobb kedve legyen és nekem is jobb legyen a közérzetem, hogy ott van az az étterem, és jól is néz ki.

Távolról sincs vége, olvasson még

Candice Swanepoel megmutatta, hogy kell majd idén szexizni a tenngerparton

március 2., 10:02 Módosítva: 2021.03.03 12:03
2

A modell legújabb fotósorozatában néhány bikiniszettet mutat be. A képek a csodálatos szépségű Bahamákon készültek.

Britney Spears fiai már magasabbak az énekesnőnél

március 2., 09:05 Módosítva: 2021.03.04 10:45
9

Bár Britney Spears Insta-oldalán többnyire olyan bejegyzéseket láthat, amin az énekesnő táncol, most két fiáról, a 14 éves  Jayden Jamesről és a 15 éves Sean Prestonról is posztolt, akik már túlnőttek az anyjukon. 

Hihetetlenül szerencsés vagyok, amiért a két kis bébim ilyen úriember. Ezek szerint  valamit jól csináltam. 

Spears hozzáteszi, azért posztol ritkán fiairól, mert abban a korban vannak, amikor szeretik saját maguk eldönteni, mikor és mi jelenik meg róluk. A lentebb látható fotót is csak úgy tette ki Spears, hogy a fiai jóváhagyták. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Megszületett Hilaria és Alec Baldwin hatodik gyermeke

március 2., 08:39 Módosítva: 2021.03.03 12:03
3

Hilaria Baldwin egy Instagram-oldalára posztolt képpel hozta követői tudtára, hogy megszületett hatodik gyermeke. A 2012-ben összeházasodott Hilaria és Alec Baldwinnak az új bébi a hatodik gyermeke, ha még emlékszik rá, az ötödik gyermekük, Eduardo tavaly szeptemberben született meg, előtte Hilaria Baldwin sajnos többször is elvetélt

Távolról sincs vége, olvasson még

Gáspár Evelinről exe meztelen fotókat készített, 50 ezer forintért akarta eladni őket

március 2., 06:55 Módosítva: 2021.03.04 09:11
531

Gáspár Evelin a Blikknek mesélt arról, hogy volt szerelme, akivel két hónapja szakított, a róla készült  meztelen fotóival zsarolja, hogy visszaszerezze Gáspárt. A celeb tavaly januárban jött össze a férfival, akiről karácsony előtt kiderült, hogy előző barátnőjével levelezik. Gáspár ekkor azt mondta, kap még egy esélyt, de pár nappal később úgy megbántotta őt, hogy szakított vele.

Ő ezt nem fogadta el. Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni: kezdjük újra. Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte.

Távolról sincs vége, olvasson még